Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:21:03
|
|
|
|
pari
|
Obožavam miris kolača i keksa u kući...pogotovo po ovakvom vremenu... Kao da je jesen...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:23:31
|
|
|
|
jess021
|
Pari, ajd navrati Jesi ti bese iz NS?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:26:31
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja verujem mojoj mami. Imamo ok odnos. Ne mesa mi se nesto. Evo i danas je isla sa mnom na ctg. Pre roga isla na pijac. Nabavila mi i voca i povrca. Stvarno imamo ok odnos. Ok planem i ja nekad na nju. Al to je sekund
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:29:30
|
|
|
|
pari
|
Hvala jess Da,ja sam iz Ns ali zivim u Bg vec 12 godina... Ja sa mamom imam dobar odnos ali sto se tice dece,tu imamo drugaciji pristup
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:32:49
|
|
|
|
Maraj
|
Ja jedino sto joj zameram jeste sto nosa L i tako ga uspavljuje ili mu peva. Pa onda uvece kada ja legnem sa njim da ga uspavam, on meni kaze, hajde mama pevaj! Ma kakvo pevanje. Kad se spava spava se. Al on navikao da mu baba peva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:33:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ihh jedina osoba kojoj verujem da mi cuva decu! Kod nje je sve od kontrolom!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:33:49
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ihh jedina osoba kojoj verujem da mi cuva decu! Kod nje je sve od kontrolom! Bravo anck i ja imam isto misljenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:36:11
|
|
|
|
pari
|
I ja u moje imam poverenja...ostavljala sam M sa njima po par dana...on ih voli jako. Samo mi smeta mamina kritika vezana za neke stvari ali dobro,nista strasno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:36:29
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ihh jedina osoba kojoj verujem da mi cuva decu! Kod nje je sve od kontrolom! Bravo anck i ja imam isto misljenje Isto i kod mene. 100% sam sigurna samo kad su deca kod nje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:37:24
|
|
|
|
Maraj
|
Mene je i moj tata iznenadio. Valjda je dosta radio kada smo mi bili mali. Ali zato sada sa L sve nadoknadjuje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:39:25
|
|
|
|
pari
|
Super za tatu Maraj! Kod mene je ipak mama ta koja potegne kad treba,tata je tu kao podrska
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:40:55
|
|
|
|
Maraj
|
Tata ga izvodi napolje jer za L treba snaga i brzina A mama je zaduzena za kuvanje kojekakvih djakonija koje L izmislja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:41:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, ja sve odradila. Gotove i kiflice. Jos kuce da izvedem i to je to I moja mama je jedina osoba koja kad ih cuva ne brinem se uopšte. Ima uvek milion saveta i prica, ali sam naucila vremenom da kuliram
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:44:47
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sad treba musaku da ubacim u rernu da se pece. Ne volim sama da jedem pa tempiram kad ce mm da se vrati s posla. A bas ogladnim oko 15h....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:48:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas je potop, bukvalno je u oktobru ovakvo vreme, a ja udaram u zidove od suntavosti jos me i glava neato kida.. sreca pa je i bebac umoran pa bar i on odspava koji minut vise.. bar sam se napokon sa vesom izborila i sredila malo stan. Sinoc sam kuvala u 11 uvece kad su se svi uspavali.. pa cu sad da kuliram malo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:49:06
|
|
|
|
pari
|
Ivana,vredna si Ja idem po M u vrtic cim mm dodje sa posla tako da cemo jesti nesto tek kasnije...oko 6 verovatno. Moram da kupim onu navlaku za kisu za kolica...to nemam...vidim da ima univerzalnih
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:55:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, vec danima se kanim da ocistim, oribam stepenice do stana u zgradi, ulaz, rukohvat... Nemamo čistačicu, pored nas je slabo pokretna slepa zena. Ovi dole jedva ulaz nekad ociste, a ovi gore verovatno samo ispred svog stana sredjuju. A redovno se desava da im nesto kaplje, verovatno iz kese za djubre
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:56:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kakav fuj dan samo bih spaval i V spava vec 3 sata
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:57:02
|
|
|
|
pari
|
Nazalost jako malo ljuudi vodi racuna o zgradi... Ja zivim u velikoj zgradi,stalno je prljavo...svako misli samo na sebe
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:58:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas nam je vredna Ivana. Mi idemo uskoro da uzmemo knjizicu. Moram kosu da operem, a vreme jr bljakic.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 14:58:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nama je problem sto vise od pola zgrade nije useljeno. I onda pretpostavljam ovi gore nece da ciste sprat ispod jer niko ne zivi, ovi dole sto bi kad znaju da će Ivana
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 15:00:07
|
|
|
|
mama Jo
|
I ovde potpo. Svima za spavanje samo mojoj bebi joj 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 15:00:44
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
A ja sam jedina sigurna kada mi ih cuva sveki.Njoj ih mogu dati i otici bilo gde . Evo juce sam bila kod frizera od pola 12 do pola 5 ona jee bila sama sa njima, ni jednom me zena nije nazvala a moja mama bi 100_x_. Madaa moja mama ih i ne cuva , tj nikada nije na svo troje ,uzme U cesce nego N, ili njih dve zajednoo na po 2 sata i to je to.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 27.6.2018 15:01:16 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 15:00:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja oprala kosu al moram i njima dvema i jos sam planirala malo da im stricnem krajeve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 27.6.2018 15:00:56
|
|
|
|
pari
|
Ivana Ja bjh trebala isto kosu da operem ali nema sanse...sinusi me bole,hladno je...moja kosa se susi sto godina
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?