Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 8:48:14
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso ti si carica. Volim kad si pozitivna i kad tako razmisljas Mama jo pijem mg svaki dan. Kako sam usla u 8.tako su mi krenuli grcevi. A sad u 9.to je neizdrzivo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 8:53:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovi nasi bebci kao da su sinhronizovani, i moj spavao do 8 ( da ne poveruje covek!) Cak ga nismo probudile ni dok sam malecku za vrtic spremala:) dobro jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:13:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni se spava, na oci ne vidim. Treba preziveti danas
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:19:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Baš sam loše spavala, nisam mogla da zaspim celu noć. Moje dete nešto kilavo, boli ga stomak i glava. Valjda se neće razboleti. Ja sam juče dobila, ranije. I kači me onda i na moru. Odlepila sam. Sad razmišljam da pijem nešto što će mi malo pomeriti ciklus, možda cikloproginovu.
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.6.2018 9:20:55 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:21:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, drzim pesnice da se ne razboli... Maca slinavi vec desetak dana, puna je slajma. Sad sam opet isla po fiziološki i fluimucil.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:27:54
|
|
|
|
pari
|
Vreme je cudno...pogodno za prehlade...nadam se da nece nikog uhvatiti. Ja se smrzla nocas...malo me i sinusi bole. Razmisljam sta sa bebom da radim kad ne spava...ako je ostavim da lezi, kenjka...znaci ostaje da je nosam... Sta vi radite sa bebama?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:34:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Pari.neko mi rece da u to vreme kao reaguju pluca i debelo crevo i uvek nam je tad zurka! Mi smo jutros od pola 7..jeo u pola 2.pola 5 i u pola 7 urla..a proslo tek 2h i ja mu dam i stavim pored sebe i ukljucim fen i kad zaplace ga tapkam po ledjima, ne nosin ga Anci.baksuz si kao i ja..ja sad ne znam kad cu dobiti a idemo od 4.8 do 11.8 u Budimliju, zivi bili pa videli..baksuz sam..prve vestice posle porodjaja su stizale pred more..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:37:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, a da je stavis u kolica i vozis malo? Kad zajenjka opet malo gurnes kolica i tako u krug
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:42:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ima 37 temp. Sav je nikakav. U pm baš. Von, što je najgore, kada smo uplaćivali more gledala sam termin po ciklusu i bilo je ok. Međutim, poslednja 3 meseca dobijem po dva dana ranije i sve se poremeti. A na žalost, nisam od onih žena koje mogu da stave tampon i odi na plažu. Kod mene je prvih dana odliv i ja tada ne mrdam iz kuće.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:47:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana i ja isto..jos uvek se nisam navikla na vesticu,ne umem da se ponasam normalno sa tim.. Mada mi je sestra uzela menstrualnu casicu,prosle godine,ali sam zatrudnela pa je nisam koristila..ona se spasila..ima posao u pokretu,a obilne.i stavi casicu i mirna je bar 5h prvi dan..posle moze i duze...znam da deluje bljaks,ali nije toliko..pisala sam vec u temi. Ja sam ustala sa glavoboljom, pritisak ne smem ni da merim,sigurno je skocio zbog jucerasnjeg dana..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 9:55:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Sećam se da si pisala. Javi iskustva kada budeš probala. Ja ne mogu ni tampon, ne znam kako bih stavila tu čašicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:02:30
|
|
|
|
Maraj
|
Ma ako vam je tako obilno prvih par dana uloske i sorc i na plazu ili u obilazak mesta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:09:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj.prvih 36h potop..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:14:39
|
|
|
|
AnaTamara
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jutro! Pari.neko mi rece da u to vreme kao reaguju pluca i debelo crevo i uvek nam je tad zurka! Mi smo jutros od pola 7..jeo u pola 2.pola 5 i u pola 7 urla..a proslo tek 2h i ja mu dam i stavim pored sebe i ukljucim fen i kad zaplace ga tapkam po ledjima, ne nosin ga Anci.baksuz si kao i ja..ja sad ne znam kad cu dobiti a idemo od 4.8 do 11.8 u Budimliju, zivi bili pa videli..baksuz sam..prve vestice posle porodjaja su stizale pred more.. Vonavoj...ako budes imala vremena kada budes u Budimliji, javi se, mozemo da se vidimo, bas bi mi bilo drago
< Poruku je uredio AnaTamara -- 25.6.2018 10:15:20 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:14:53
|
|
|
|
pari
|
Ja sam uzela jednom one tablete za odlaganje ciklusa...bilo je super. Mislim da je to ok ako je jednom godisnje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:16:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,svratite nam ne znam koliko cemo ici van smestaja Pari.ok je odlaganje ako krenes na vreme ako znas kad stize..ako porani,zakasnis sa odlaganjem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:20:19
|
|
|
|
pari
|
Von, razumem...Bezveze ali sta da radis... Mi u setnji vec jedno 40min...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:49:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Samo uživajte u setnjici, i treba
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:52:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana, jel Maca bosa? Kad god mi J kaze- izucu se da budem malo bosa.... setim se Mace
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 10:54:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
U vrticu je E bosa stalno cak san i tepih vratila u dnevnu pre dva dana. I jos kad je uhvati ludilo skine i pantalone i gace. Pa ja ludim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 11:20:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ma ako vam je tako obilno prvih par dana uloske i sorc i na plazu ili u obilazak mesta. Maraj, nema šanse nigde da mrdnem jer trčim u kupatilo svakih pola sata. To je potop, ne mogu da opišem. Rekla mi dr da pijem Primolut Nor 3 dana pre ciklusa. Kupiću pa ću videti, po simptomima znam kada se bliži veštica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 11:23:08
|
|
|
|
pari
|
Ana, ja sam te koristila
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 11:27:27
|
|
|
|
Maraj
|
E bas bezveze onda. Ja hvala Bogu nisa iala takve odlive do sada... Ma i moj L se izuva, skida. Bas mi pravi probleme. Jutros dosao deda po njega , on hoce napolje al nece da se obuče.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 11:27:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Ana i ja sam ih koristila i ne preporucujem ih, posle njih mi je bilo 3 puta gore i bolnije ( ja pored odliva imam i jake bolove uvek).
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 25.6.2018 11:38:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne kontam i dalje tu casicu.Ne mogu tamnom stavim a kako bi onda to trpila Ivana i David je cijelu zimu bio bos.Ostatk odjela ne skida ali carape stalno.Kad udjemo u kucu prvo skida patike i carape
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?