Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 20.10.2017 19:58:41
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sitnis od kusura. Ja ranije nisam uzimala. Al od kako sam pocela i dinar da uzimam od kusura i ubacim u kasu,fino se nakupi.
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 20.10.2017 20:00:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sitnis od kusura je za uzinu kad se potrosi plata
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.10.2017 13:51:07
|
|
|
|
vocicana
|
Lepa moja limenka og Jegera, samo stavljam pa se lepo iznenadim kada prigusti.
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.10.2017 14:01:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sitnis je cudo. Krijem ga sama.od.sebe.
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.10.2017 22:49:54
|
|
|
|
emicaa
|
ja ubacujem u kasicu prasicu,kad se napuni onda potrosim na nesto.Jedna tetovaza je od toga i par soping tura.Sad je vise od pola puna,to je za sledecu tetovazu
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.10.2017 22:54:45
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Vauu obozavam tetovaze!!
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.10.2017 22:57:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sitnis od kusura je za uzinu kad se potrosi plata Razume se
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 18.4.2018 16:10:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedva po nekad za nesto sto mi treba al cesto posle potrosim na decu
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 18.4.2018 17:44:57
|
|
|
|
lokicagagica
|
Sitnis pa u balon od 5l 😁 Nakupi se bas lepa cifra, no treba vremena da se napuni. Ali to posle dodje kao poklonjeno. Suprug i ja smo tako otisli na izlet, put i sve tamo platilo balonce. 😁
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 18.4.2018 19:03:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja dajem curama sitnis pa one skupljaju. Al kad su bile.male sam tako nakupila nekih 4000 u nekoj kasici
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 18.4.2018 22:42:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Uf... moram poceti to sa sitnisom da radim opet!
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 10:57:35
|
|
|
|
AnaTamara
|
Joj ja ne znam da stedim...uzas...ama nikako...moram poceti sa kasicama, ali onim koje moras da polupas
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 11:09:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja imam nekih 5 hiljada u novčaniku koje vučem dve godine uredno zaboravim na te pare jer taj novčanik ne koristim često i svaki put se iznenadim kada ih slučajno ugledam red bi bio da ih potrošim pre neke inflacije
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 11:27:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj super Ana 😊 Pocasti se necim lepim 😊
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 11:56:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
i svaki put se iznenadim kada ih slučajno ugledam red bi bio da ih potrošim pre neke inflacije dobra si
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 12:17:42
|
|
|
|
Peace*
|
Ja uvek imam bar 1000din za koje niko ne zna. Par puta su mi baš dobro došle.
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 12:25:12
|
|
|
|
Rosita
|
Ja mislim da može da se uštedi, nemam neke prihode i zajedno stavimo ako nešto ostane sa strane. Međutim, poželela sam jako neku edukaciju i od jeseni skupila nekih 150e onako... I obecala da cu od svake plate kupiti 10-20e. E sad mi mm podigao platu , još mi nije ispostavio moj mini štek . On zna za to pa ako stvarno utrošim na edukaciju- a na nešto tako bih volela- neću moći da se pravim da nemam
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 13:43:33
|
|
|
|
Sarav
|
Ja u posebnoj pregradi u novčaniku uvek imam hiljadu din. Dešavalo mi se da mi zafale pare, pa da vraćam stvari sa kase i sl. Kad rasitnim ovu, nova crvena ide u pregradu.
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 14:43:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma toliko 1000 -2000 mogu uvek al nesto vise mi se ne da.
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 15:12:35
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 treba uvek da imamo nesto sitno sa strane, a da niko ne zna 😁
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 19.4.2018 16:00:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma da sitno...100-200e
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.6.2018 14:25:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Pocela sam to da radim, posto mi mama uuuuvek cusne 500-1000 din., ranije sve to kao sica je pa cu potrositi na svakodnevne stvari... Evo neko vreme stavljam sa strane.... puni se kasica 😉
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.6.2018 17:06:22
|
|
|
|
MimaKos
|
Uvek imam stek, i svoj i nas zajednicki, sve sto nam ostane na kraju meseca kupim evre i u stek.. te pare ne postoje, odnosno ne pipaju se :)
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.6.2018 19:57:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sa nas petoro tesko nesto ozbiljnije da ustekam. Al za po nesto sitno bude
|
|
|
|
RE: Ustedeti sa strane samo za sebe 21.6.2018 22:53:48
|
|
|
|
mama Jo
|
daaa, uvek nekom nesto treba
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?