prase -> RE: Ustedeti sa strane samo za sebe (17.6.2009 10:39:02)
|
Hm... Zavisi od definicije toga "samo za sebe". Uslovno rečeno, možemo reći da ja samo na sebe potrošim pare kada odem na depilaciju, ali ne verujem da bi mm bio presretan ako bih prestala da idem. Tako i neke druge stvari... sve što trošim na kozmetiku i sl. smatram neophodnim, a i on. Onda bi samo za mm bila krema za brijanje, brijači, after shave... E sad, nemam neki štek samo za sebe, zato što sam takva da mi nije potrebno. Šta god da mislim da mi/nam treba, ja najavim ili ne najavim, pa kupim. MM i ja imamo zajednički račun i teško bih mogla bilo koji trošak da sakrijem od njega, a ni on se nešto ne trudi da to prati. Oboje znamo da imamo veliki zajednički cilj - naš krov nad glavom - i sve je podređeno tome. Verujemo jedno drugom da ne dajemo pare "na svirače", ali omakne se tu i tamo po koji nepotreban trošak, pa ljudi smo... Čak smo jedno drugom na primer za godišnjicu braka poklonili to da nam ono drugo ne kupuje poklon. Ali zato i kad nije godišnjica, mm se nekad javi da kreće sa posla i kaže: "Pakuj se, vodim te na jedno mesto...". Jednom rečju rečeno (a ja nikada nisam koncizna, šta da radim) - toliko sve delim sa mm, da niti imam nešto samo za sebe, niti to želim...
|
|
|
|