Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:53:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izvolite u temu Klik
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 16:08:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Ok, onda Mima tamo odgovori. Evo mi nastavili napolju da se igramo, J se skinula skroz samo u gacicama - kaze hoce da pocrni malo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 16:14:57
|
|
|
|
pari
|
Super mama jo Meni do sad bio ok dan...ona dosta spavala... Jedino sto nisam rucala...samo sam popila smoothie i pojela lesnike... Kasnije cu sa sinom...mozda jaja i salatu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 16:31:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa dobro ti je i to za mleko
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 16:49:33
|
|
|
|
MimaKos
|
Odgovorih u grupi :)) evo, sad sunce napolju a malopre kad smo izasli lije ko iz kabla cim smo krenuli. Ali cu i ja poceti da verujem u cuda, bas sam pod utiskom, mislila sam da nema sanse... Idem da kupam malecku tj stariju gospodjicu :)) sto volim lepe vesti :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 16:52:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, samo ruckaj kad god mozes 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 16:58:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Pari, samo ruckaj kad god mozes 😊 Ne preteruj
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 17:00:28
|
|
|
|
pari
|
Ivana, necu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 17:01:04
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: mama Jo Pari, samo ruckaj kad god mozes 😊 Ne preteruj Haha, paaaaaa mislim vockice i vodu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:06:39
|
|
|
|
MimaKos
|
Taman jedno resis drugo krene.. malecoj krv iz nosa vec nekoliko puta krece bez razloga.. a zanima me ima li teme u vezi mirisa temena kose kod dece, malecka u zadnje vreme bas ima intenzivan, neprijatan miris temena, a nista od preparata nismo menjali, kupamo se non stop, da li se to nekom desavalo? 4, 5 god ima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:12:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ima tema o znojenju dece... Ukucaj gore u pretrazivac sta te interesuje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:17:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
P sisao i spava. To je mozda bio nas poslednji podoj bas mi tesko pada. Al bas bas. Lepo spava. Mirno. Guzonja mali. Samo da nam je dobro. Zabrinuo me sad taj uput kod neurologa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:18:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel ste isli kod tog cuvenog dr?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:20:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Taman jedno resis drugo krene.. malecoj krv iz nosa vec nekoliko puta krece bez razloga.. a zanima me ima li teme u vezi mirisa temena kose kod dece, malecka u zadnje vreme bas ima intenzivan, neprijatan miris temena, a nista od preparata nismo menjali, kupamo se non stop, da li se to nekom desavalo? 4, 5 god ima Sadržaji Mama kos, mozes to pitanje da postavis u to temi "Pitajte pedijatra".
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:22:07
|
|
|
|
MimaKos
|
Napisah i tamo, drzi se Ljiso, mozda je tako najbolje za oboje.. Sanjice, ivana, hvala, hocu.
< Poruku je uredio MimaKos -- 20.6.2018 20:23:03 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:24:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha P sisao i spava. To je mozda bio nas poslednji podoj bas mi tesko pada. Al bas bas. Lepo spava. Mirno. Guzonja mali. Samo da nam je dobro. Zabrinuo me sad taj uput kod neurologa. Bas mi je zao al dobro ako je lake tako mora
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:30:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Verujem da te je najvise zabrinuo uput. Ne brini. Kad idete?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:31:27
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso verujem da ti je tesko. Meni je L dugo sisao i kada sam resila da prwkinem....jako mi je tesko bilo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:37:38
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, sta je bilo kod dr? Puno se pise pa ne mogu da vidim da li si negde pisala.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:38:48
|
|
|
|
Maslacak15
|
Tesko ti je jel je mali to ja mislim. Meni je bilo neuporedivo zalije kad je stariji odbio podoj sa 5 meseci jel jee bilo stalo mleko ( njega sam dohranjivala znate vec pricu) nego da odviknem S sa 10 meseci koji me je iscedio ko suvu drenjinu. Dosta mu je bilo . Nego Ljiso, ako ti je jako tesko a ti ne prekidaj dojenje jos nego lepo sacekaj i petak. Ioanko ides kod tog poznatog pedijatra pa da cujes i njegovo misljenje. Inace mi je malo tesko da ocenim posto ipak je forum i svi mi pisemo u skladu sa raspolozenjem i u trenucima insipiracije. Prosto ja sam stekla utisak od tebe da se njegovo plakanje ipak nesto smanjilo i da ste vi uigrali ritam. Kazes nocu je dobar. Ok nailaze teski moemnti kad ti dozllogrdi ali u sustini ima napredka. Ili gresim ? Sta on radi kad je budan? Paminjala si da guce i da se smeje. Mislim sve emi to zvucivrlo vrlo pozitivno. Sta je glavni ciclj neurologa ? Zbog hipertonusa ili nije detaljnije objasnjavala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:39:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Uostalom, idete u petak i kod Nikolica, eto potrazices i drugo misljenje o svemu. Ispitaj ga sve, i sta eventualno da ocekujes od neurologa.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:45:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znaci nije isla? Onda treba sacekati jos jedno misljenje. I ovako Ljiso ides kod njega zbog tog problema.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:51:24
|
|
|
|
Maslacak15
|
nije nije, ide tek u petak. Za tih 48h se nece nista desiti ako doji. Ionako je to stvar koja je eto savetodavna iz ko zna kog razloga ona misli da je to bolja varijanta, ali da li jeste ili nije videcemo tek kad se proba. Mozda je u pravu a mozda i nije. Ja bih sacekala second opinion. Ja tu vidim samo problem sto ti kazes da si sludjena Ljiso, a sa P ce biti sve ok sigurno. Drzi se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 20:59:18
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, a sta je konkretno bio razlog za upucivanje kod neurologa? Logicno je da se za hipertonus ide kod fizijatra... Ja bih sacekala drugo misljenje, tj. pregled kod tog cuvenog dr kad si vec zakazala a 48 sati nece mnogo znaciti. On napreduje, tako da ne moras da brines da je gladan. Verujem da si umorna, neraspolozena i da ti sve jako tesko pada. Ako odlucis da prekines sa dojenjem, odlucila si i nema grize savesti. Ti oboma trebas smirena, normalna i zadovoljna i to je sad najbitnije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 21:10:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta sam propustila? Gde je ljisha pisala? Mene boli zub,isla sam po antibiotik, ubija me,a nema zivac.. Moje devojcice su nemoguce,nece da udju u kucu,igraju se celo vece ispred kuce,same se cuvaju,u ulici ima jos 5 devojcica njihovog uzrasta pa se bas lepo igraju.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.