Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:02:24
|
|
|
|
Maraj
|
A jaoj sta se ovde izdesavalo....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:02:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: pari Ljisho, kod mene je slicno...ili sisa ili place...kenjka cak i kad je nosam...prosto ne znam sta bih. Sreca pa sam jutros jela i sad sam napravila neki smoothie pa gucnem po malo. e ovo me izludi. Ajde bre nosim te bar cuti dodje mi svejedno ostavila ga da njace u kolicima ili krevecu ili meni pored uva. Al manje me grize savest ako nosam eheheh...Jaooo al moj ima 2 meseca a tvoja 3 nedelje. Inace mi danas idemo u savetovaliste. Mm je u Rumi. Ko zna kad ce. A i kad dodje vodi D na rodj pa na trening. Znaci P i ja solo. Stimam ga da sisa pre savetovalista, ali kako cemo se vratiti kad ce drekati garant zbog vakcine. Pozelite mi srecu jer ce mi trebati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:03:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da li je moguće da ga toliko zezaju grcevi? Pari, i vi isto..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:08:37
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Maraj A jaoj sta se ovde izdesavalo.... Ahahahah Maraj 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:10:06
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso da P bude dobrica i da vakcina ne boli mnogo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:12:36
|
|
|
|
pari
|
Ljisho, i ja tako razmisljam...ne mogu da je ostavim da place sama... Srecno danas! Proci ce i to brzo!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:12:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, srecno. Zar ne idete u petak kod dr?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:18:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso, srecno. Zar ne idete u petak kod dr? i danas kod nase dr drzavno a u petak kod cuvenog Nikolica. Evo ga. Sto sam uradila uradila sam, a uspeh mojima i desert da "napravim" ha iseckaa sam dinju i stavila u frizider
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:28:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Javljaj sta kaze dr.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:35:54
|
|
|
|
pari
|
Meni T spava na meni tako da nista od hrane za mene... Barem cu smrsati
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 13:37:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, tako uvek i ja tempiram da siki tik pre nego sto krenemo u savetovaliste... ali, za svaki slucaj, ponesem u flasici bar malo mleka sto sam iscedila, pa ako krene da dreci da je ,,prevarim" dok ne dodjemo kuci...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 14:07:04
|
|
|
|
Maraj
|
Ma ja uvek imam (.) (.) sa sobom nista ne cedim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 14:09:53
|
|
|
|
pari
|
I ja tako Maraj...to je prednost dojenja
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 14:14:32
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 jeste, slazem se... ali meni uvek nekako nezgodno i neprijatno da dojim biko gde osim kod kuce... da ne masim temu 😊 Lakse mi bilo da ponesem u flasici...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 14:17:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, kako je L? Jel se smirio slajm? Nadam se da si se i ti malo smirila, citala sam trudnice...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 14:25:26
|
|
|
|
Maraj
|
Ma sta me blam da dojim dete Pokrijem se pelenom i on klopa. Uvek sveze , na pravoj temperaturi. Ma ne razmisljam. Ivana pa bolje je. 7 dana pio antibiotik. Al nos ga i dalje zeza Pun je slajma sada. Valjda mu sazrelo. Dune on Zna sam da izduva nos , al eto nikako da prodje skroz. Spava i hrce. Sad smo mm i ja "nagrabustili" sa grlom i nosem. Mene bas grebe grlo. Nocu pogotovo. A muz celu noc krklja i kaslje....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 14:25:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Bice to ok Maraj, ali verujem da si se istripovala i da sada o tome cesto razmisljas... Ma nije me blam, daleko pd toga... Prosto vise volim to da radim kod kuce, i mnogo mi je udobniji lezeci polozaj..
< Poruku je uredio mama Jo -- 20.6.2018 14:26:44 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:39:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Krenem da pricam sa sefom i UVEK ovaj mali krene da njace. sramota me od recenice i will have to call you later
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:41:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja slinavi i to bas, cure joj providne slinice vec par dana. Jedno veče imala 37.4. Nocu se budi i budna po sat vremena, prevrce se, kenjka, place, šutira... Ne znam da li je od prehlade ili sta joj je vec...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:41:52
|
|
|
|
pari
|
Meni mm javio da veceras ide na poslovnu veceru...grrr...A to uvece mi je najgore...ona nervozna uvece,M treba na spavanje a jos se nije navikao skroz da ide sam da spava,bez mene... I tako...veselo... Ljisho,sta da radis kad je takva situacija...Ti radis od kuce inace? Posto pricas da treba da pocnes da radis a jos ti je mala beba...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:44:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi se upravo vratili.. izbegli dva tri pljuska zestoka usput.. saznala da malecki upada u vrtic sledece godine (4 na listi) i bas sam happy
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:45:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj pari znam, meni tako znaci kad mm dodje sa posla, preporodim se... a ponedeljkom uvece ide na fudbal bas u tom najnezgodnije periodu kad je spavanje... onda odlepim sa njima obicno...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:46:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, a da pomeris spavanje sinu? Da on gleda crtani ili sta vec voli dok ti uspavljujes bebu. MimaKos, bravo za vrtic.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:49:44
|
|
|
|
pari
|
Ivana, tako radim u sustini nego se desava da je ona bas nervozna uvece i da nikako ne mlgu da je uspavam do 11 a to mi kasno za sina...Valjda ce danas biti ok... A posto dojim na zahtev,a i mala je jos,nemam raspored kad je dojim,kad spava...nego kad sta bude... Snacicu se valjda... Mama jo,razumemo se skroz
< Poruku je uredio pari -- 20.6.2018 15:50:44 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 15:50:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Super za vrtic Mima, vidis kako se svi zalimo da ne dobijaju deca... nadam se da si sad ,,poterala" dobru srecu pa da cemo i mi dobiti... da li to sad znaci da morate da mu ,,cuvate" mesto do sledece godine, ili automatski sledece god.krece?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.