Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:18:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Hahahaa ajaoo "Sta sam nocas propustio?" Ja mislim da imam prava nisam Nuxe osvajala od Juna prosle god. Ajd neko da proveri porfavor? A bas smo Ivana i ja cekale Osvojile smo u istom periodu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:20:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Do drugog sam na godisnjem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:22:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Traje do 15.07
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:34:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uuuu a koje su jos nagradne igre u toku? Ja mislila smanjice mu se kasalj od slane vode i promene a on opet poceo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:36:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Mozda je to samo malo jaca reakcija i na promenu klime... valjda ce vas proci brzo! LaRoche do nedelje, knjiga do 5.7 i nuxe do 15.7
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:41:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uuuuu pa vidim bas je aktivno! Samo napred. Ne znam evo spava al se udavi od kaslja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:41:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, a lazy bag? Anck, lazy bag ne diraj, Stefanov je
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:41:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Napisah i u grupi ishrana i trening : Ivana, ja te molim da ti kao moderator grupe, po pravilima , reagujes na ovakve provokacije i pokusaje ponizavanja, nevezano sto se i ti takmicis za istu nagradu. I zasto sam samo ja opomenuta od gomile zena pre menw koje su pisale iste ili postove bez imalo smisla za temu grupe? Volela bih i odgovor administratora, da vidim u cemu sam ja po pravilima jedina pogresila a ostale mame nisu?? Ukljucujuci i autora gornja dva komentara namenjena meni?? Mima Kos, ovom tvom postu nije ovde mesto. Imamo temu "Problemi na RR", pa tamo napisi sve sto imas. Ovo je chat tema gde ne pisem o ovoj vrsti problema.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:43:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mama Jo, a lazy bag? Anck, lazy bag ne diraj, Stefanov je To znam da je bilo al ne znam do kad. Dont wory to je Stefanovo nemere Niko da ga dira Ja bih samo Nuxe..ako moze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:45:08
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mama Jo, a lazy bag? Anck, lazy bag ne diraj, Stefanov je To znam da je bilo al ne znam do kad. Dont wory to je Stefanovo nemere Niko da ga dira Ja bih samo Nuxe..ako moze Aahahahha, to sam zaboravila 😊 Moze Anck, moze, navijamo Mima niko te nije ponizavao, ne preterujmo. Da, svi smo opomenuti vise puta i poceli smo da se pridrzavamo naziva teme. Postoji gomila tema na RR, za to se koristi pretrazivac. Ako nesto nema a zanima te, konsultujes se da se otvori tema. Zato sam i napisala - nova si, kad istrazis RR neces masiti temu. Ali zar stvarno mislis da, i pored opomena, zmti u temi ishrana i trening napises - prostrla sam ves, i to je vezba.
< Poruku je uredio mama Jo -- 20.6.2018 11:48:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:46:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cuj nju, zaboravila mrem ovde za lazu bag danima i jos mi sad bacili kosku sa Nuxe. Tacno cu se utepati na rr.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:47:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahahahaha sta ja da kezem sad cu s plaze da kuckam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:49:26
|
|
|
|
mama Jo
|
cuvajte se, znate kako kazu ,,iza svakog ugla vreba... dragan Kojic Keba"
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 20.6.2018 13:40:52 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:51:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mama kos niko tebi ne brani da se takmicis za sta god hoces! Ako igras po pravilima kakve veze ima sto se mi dogovaramo..nasa stvar! Mi na to uticemo tako sto se borimo! Izvoli pa se bori za nagrade
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.6.2018 11:52:07 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 11:54:19
|
|
|
|
mama Jo
|
I bas zato se u komentarima salimo i pisemo e ja cu ovu nagradu, e ja ovu necu - tvoja je i slicno... javno, a ne u porukama, a prevare ovde nema, pravila za nagradne igre su jasna i tu niko ne moze da utice osim tebe. Ti si se naljutila jer sam ti ja otvoreno rekla da preterujes jer masis temu non-stop samo da bi imala sto vise postova. Niko tebe nije ponizavao
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:10:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ccccc, pa bre, masi se tema i ovde! Gde nam je Ljisa da masi sa pricom o dojenju i nekakenju??
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:13:03
|
|
|
|
pari
|
Necemo se svadjati, ne treba nam to. Mi bile napolju sat vremena, taman ona malo odspavala, a ja se nasetala sto mi bas prija.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:13:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ccccc, pa bre, masi se tema i ovde! Gde nam je Ljisa da masi sa pricom o dojenju i nekakenju?? volim i ja vas... P je od jutros vrlo zahtevan samo cituckam ne mogu da pisem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:15:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, odmah mi se javljas na raport😂 Opet batke zeza?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:18:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Napisala sam Mimi Kos da se pise u temi problemi na RR. I za ostale vazi. Prvo ovo je chat tema o razgovorima mama, a ne tema gde ce da se pise o nagradnim igrama ko se za sta bori.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:18:38
|
|
|
|
MimaKos
|
I mi nikako da se nakanimo da krenemo, evo ga mm sad da se nalicka nakon trcanja i tusiranja, a ja gotova za minut
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:52:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso, odmah mi se javljas na raport😂 Opet batke zeza? cuj ne bih upotrebila tako finu rec Strasno od jutros. JAdnicak spustim li ga probudi se za par minuta zbog gasova i u krug. Stigla sam da jedem jutros usput pijem vodu i bila sam jednom da piskim USPEH! Nisam ga nosila u narucju dok sam na wc solji (crnjak)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:53:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Stomak me razbija Odoamo na plazu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:57:01
|
|
|
|
pari
|
Ljisho, kod mene je slicno...ili sisa ili place...kenjka cak i kad je nosam...prosto ne znam sta bih. Sreca pa sam jutros jela i sad sam napravila neki smoothie pa gucnem po malo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 20.6.2018 12:58:46
|
|
|
|
mama Jo
|
😀 naravno da nema svadjanja... Ja cu sad da probam da uspavam istovremeno moje cure 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.