Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:11:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Marej bas prija malo pad temperature.... J danas nije spavala, idemo sad na tus i na spavanje, nadam se da ce i beba ubrzo...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:23:30
|
|
|
|
emicaa
|
Dora povraca,vec tri puta je povratila za sat vremena.Ako bude virus tacno cu se ranit.A kukaaaaa kao da ce se raspasti svaki cas.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:25:10
|
|
|
|
Maraj
|
O emice....jesi joj dala nesto za rehidrataciju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:25:52
|
|
|
|
pari
|
Ajoj emice...da brzo stane i da spavate nocas mirno!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:36:10
|
|
|
|
emicaa
|
Dala sam joj tabletu za zaustavljanje povracanja.sad joj napravila supicu.Nemam nijedan probiotik,kupicemo sutra
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:38:41
|
|
|
|
Ana RR
|
O mukica, pa šta je odjednom?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:45:37
|
|
|
|
Leptiric123
|
Emice koka kola na kasicicu na svakih 20-30 min i stace povracanje brzo...probaj uvek upali
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:53:46
|
|
|
|
emicaa
|
Sad je opet sve super.Vise joj nije ni muka.Nadam se da joj samo hrana nije godila.Vidjecemo sta ce biti u toku noci.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:55:48
|
|
|
|
mama Jo
|
O da, neka ostane na tome da joj nije prijala hrana. Da imate mirnu noc...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 20:59:08
|
|
|
|
emicaa
|
Ma kod nas nema mirnih noci,ako djeca ne prave prevelike probleme onda poludi Ema,mjauce dok me ne probudi Samo da nije virus,ako bude to David i ja smo sledeci
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:15:39
|
|
|
|
MimaKos
|
I kod nas virus izgleda, temp 38, 39 vec dva dana, uzas!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:41:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ljubim Doricu😘 Moja je malo pre pila sok od drugarice koja je danas imala temperaturu...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:44:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi na rodjendanu nekom pokupili..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:47:24
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ana ta lrelazna duzina ne tajteza...istrpi jos malo da poraste Maraj, teško ide.. 20 godina nosim kratku kosu i ovo mi je ubistvo..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:50:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni opada nenormalno i strvarno razmisljam da je skratim dok se ne oporavi, poludecu od ovoga..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:54:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Navika je cudo 😊 Kad preguras leto, preko zime ce ti prijati da te malo greje kosa 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:55:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni je lepse kad je kosa duga.. ali me ovo bas izludjuje..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:56:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, mislim da ću tek tada izludeti vetar, vlaga, haos...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:58:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Zavisi kakva ti je kosa, kog kvaliteta... ali navika jeste cudo, ja ne mogu da se nateram da se ofarbam jos uvek..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:59:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam se nekako navikla jer uvek imam istu duzinu, a to je podugacka... Ali da ludim vrlo cesto - to da... nekada me iz okruzenja pitaju - pa zasto ne skratis kad ti je stalno vezana i podignuta? a ja nemam hrabrosti...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 21:59:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame.ja vec odspavala turu. Zaspala sa P. Danas bili pola dana kod mojih. Lepo smo se proveli. U principu nisam se nesto umorila ali valjda trenutna krvna slika kaze da moram da dremam Emice ma nije joj prijala hrana. Sutra da bude kao nova. Ana moja D pocela da pusta kosu i naravno kao sto sam i mislila trazila je da se osisa a i zbog treninga je super da ima kratku kosu. Sva se preznoji i mnogo je lakse ovako a ima 6 dana u nedelji treninge. Mi smo danas katastrofa sa podojima. Al to nije nista novo. Idem malo da izblejim. Da vidim sta ste pisale pa cu nazad u krevet. Mm je opet za temu o pohvalama Jel tako Ivana? Da ga falim na sva usta? Haha... Joj sutra ponedeljak. Moram se sefu javiti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 22:03:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, bas sam se pitala gde li si danas 😊 super sto si uspela da odmoris, samo odmaraj 😘 Sad cu i ja, preko mi je potrebno ☺
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 22:08:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nego sta, pohvala nikad dosta. Ostavi uključenu stranicu posle na kompu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 22:08:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Deca su u krevetu, ali ja nisam. Necu jos. Sutra ipak moram do skole i ako je prijemni. A kasnije T ples, posle ima plivanje. I uvece cemo kod drugarice T i ja, a mozda Sofi. Ona izgleda nece da ostavi G samog. Ljiso, samo odmaraj i sutra se javi sefu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 22:10:56
|
|
|
|
Duškić
|
Konacno krevet. Buran vikend , jurnjava, rodjendani . Uspavala decu pa da malo citam sta se ovde radi.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?