Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2015 22:23:10
|
|
|
|
mimahana
|
Moram se pohvaliti da sam se poodavno upoznala sa Minicom,tj znale smo se i ranije,al dok se nismo skarale. Uvek se fino iscavljamo,za tren oka mi vreme proleti.Minica je jedna superpozitivna osoba,imamo milion tema za razgovor,a decica nam se lepo izigraju.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2015 22:31:54
|
|
|
|
Rosita
|
Uživo- milicicak, dunju, wivern, milkicu, branki, moju ciklamu, snelle. Sve su sjajne devojke. Nikad nisam bila na forumima niti nekog tako upoznala, nikad do trudnoće i majčinstva . Malo sam bila stegnuta oko toga. Ali ove žene su divnoće i uvek mi je lepo i pozitivno sa njima. A tek koliko podrške i saveta na forumu ima, naročito od "alergičarskih mama". Ljubim ih,
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2015 23:56:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Rr plus fb i eto finog virtuelnog druzenja!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 0:52:48
|
|
|
|
wivern
|
Uh upoznala gomilu divnih zena. Uzivo-Trcosava, Dunja, Les, Branki,Milicicak, Rosita, Moja ciklama, Placljiva (upoznale smo se maaalo ranije ali da ozvanicimo i ovde), Adulence, Cvecka, Dijana I Mala elena Nadam se da nisam nikoga omasila
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 9:20:33
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Uh upoznala gomilu divnih zena. Uzivo-Trcosava, Dunja, Les, Branki,Milicicak, Rosita, Moja ciklama, Placljiva (upoznale smo se maaalo ranije ali da ozvanicimo i ovde), Adulence, Cvecka, Dijana I Mala elena Nadam se da nisam nikoga omasila A jaaaa???? Mene si zaboravila!!!! Ja sam upoznala - Dunja RR, Milicicak, Rosita, Wivern, Branki, Moja ciklama do sada i nadam se da će se spisak proširiti!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 12:57:36
|
|
|
|
wivern
|
Kakav propust I diiivnu Milkicu ... E nije sad da se vadim ali Dunja moze da potvrdi da sam te hvalila kod nje kako si diiivna osoba
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2015 13:30:26
|
|
|
|
branki*
|
Sve zenice koje sam upoznala su me odusevile,to odmah da kazem! Dunja,lesica,wivern,ciklama,mama krava,rosita,milicicak. Ima jos njih koje bih zelela da upoznam
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 16.10.2015 23:25:21
|
|
|
|
plačljiva
|
jA SAM UPOZNALA moju ciklamu,dunju,lesicu i još ranije wivern... Hvala Vam na svakoj podršci u toku steriliteta.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2016 12:28:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja jos nikoga nisam upoznala, valjda nisam dovoljno aktivna, s vremena na vreme napisem nesto... kako ste se upoznavale mame drage :D
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.4.2017 14:37:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Skoro sam upoznala Lesicu i ako se nas dve znamo kad smo bile male. Igrale smo se kod moje bake u dvoristu.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.9.2017 9:58:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Izgleda samo ja ovde upoznajem devojke sa RR Prosle nedelje sam upoznala Ivanu. Juce smo se opet videle. Sledece nedelje cemo opet.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.9.2017 11:50:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi Ja sam upoznala Dunju, Les, Wiv, Anu, Dijanu, Sanjicu :) A sa nekoliko devojaka sam u svakodnevnom kontaktu, ali se nismo upoznale. Mada, imam osećaj kao da jesmo.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.9.2017 11:52:30 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 23.9.2017 12:04:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja uopste nisam pisala da sam odavno upoznala Dunju i Anu. Divne zene.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 3.12.2017 18:59:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc sam upoznala Didu. Jedna divna i smirena zena sto se retko nadje.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 3.12.2017 23:01:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Sinoc sam upoznala Didu. Jedna divna i smirena zena sto se retko nadje. O, Sanjice. . Mnogo mi je drago što si uspela da dođeš i da se makar na kratko vidimo. Sofija je danas nekoliko puta pominjala tvoje devojčice. Između ostalog je pitala zašto niste došle da gledate njen nastup. Za dve nedelje malko duži popravni.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 3.12.2017 23:16:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da nije bio ovaj seminarski gledale bi nastup. Ovako.. vazno je da smo se videle. Popravni ce da bude najverovatnije. Skoro si me ubedila da vodim i T.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 21:47:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Vika Prvo sam upoznala Ivaj, dok sam ležala u bolnici a ona čekala da se porodi. Obe smo bile van sebe i samo desetak minuta razgovarale, isključivo o bolničkim temama, ali je prijalo naći nekog "svog". A nedavno sam srela Sanjicu26 i njenu Teodoru i mogu javno da izjavim da sam prestala da mučim muža zbog preseljenja u grad u kome smo. Proveli smo nekoliko dana družeći se, i konačno imam nekog sa kime mogu da provodim slobodno vreme i uživam u svakom trenutku, kao i moj sin Ovo namerno citiram, jer nasa stara forumasica a moja dugogodisnja drugarica (znaci poznanstvo sa foruma) me je pre neki dan zvala i pitala me da li zelim da njenom sinu budem kuma na krstenju. Prvo sam zanemela jer nisam ocekivala, a onda sam rekla da, da naravno da zelim. A onda je usledilo pitanje zasto bas ja pored toliko prijatelja kojih ima? . Rekla mi je da upravo zeli da ja njeno dete krstim. Njen sin je odusevljen. Inace T i on se obozavaju. Eto. Ova RR je zaista divna! Bas sam happy. Danas smo se cule da se dogovorimo oko datuma.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 21:56:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
divno bas divno.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 22:07:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stvarno divno
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 22:33:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjice, to je baš lepo
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2018 22:49:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Divno zaista, bas, bas divno 😍
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 7:30:45
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je to lepo Sanjice!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 7:48:28
|
|
|
|
Maraj
|
Divno Sanjice
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 20:14:14
|
|
|
|
AnaTamara
|
Jaooo... Bas divno 😘
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2018 21:14:58
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice neka ti je srecno i blagosloveno kumstvo, pa nista lepse nema!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?