Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:10:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam izasla pre tri meseca poslednji put. A prija da se malo izadje, to je sigurno.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:10:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni treba izlazak ali ne ovakav splav i narodnjaci nisu moj fazon. Ok, ovo mi je staro društvo i ja se uvek lepo provedem i đuskam i nema veze što to ne slušam. Ali treba mi nešto po mom guštu. Moram videti kada se otvara letnji Bitef
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:12:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Nisu ni moj, al sam se par puta tako dobro provela uz narodnjake, nemam reci.. kad je ekipa dobra i raspolozna, bas me briga sto ne znam reci pesama , pevam i ja u sav glas :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:26:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Nisu ni moj, al sam se par puta tako dobro provela uz narodnjake, nemam reci.. kad je ekipa dobra i raspolozna, bas me briga sto ne znam reci pesama , pevam i ja u sav glas :)) Tako i ja. Mada znam dosta tih narodnjaka sto se sviraju.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:36:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja znam neke baš stare pesme, ali ovo u poslednjih 10,15 godina pojma nemam. Ali baš baš. I i dalje se čudim glupostima koje neko peva
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:49:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto sam totalno van tokova sto se tice muzike, posebno domace
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:50:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni ja bas ne znam mnogo tih u zadnjih desetak godina, znam par
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:56:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj tako kad odem na svadbu vecinu pesama nemam pooojma. Oni se svi raspevaju da ne kazem dernjaju a ja onako gledam sta ..ko ..gde
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 12:58:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E ja sam se tako sinoc dernjala
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:05:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E neka si Volim i ja kad je dobro drustvo al me pesme skenjaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:09:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas, poslednji put kad sam bila na svadbi silno sam se obradovala kad je pocela ,,moji su drugovi biseri rasuti..." Pesma od koje sam rogove dobijala pre sad je jedina koju znam
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:10:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma ja sam se glupirala do kraja Stvarno je bilo dobro društvo, zezanje do iznemoglosti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:20:28
|
|
|
|
pari
|
Ne stizem da pisem uopste... T je pocela sve manje da spava...i preko dana a i nocas se budila bas cesto i stalno se pomerala,stenjala...mozda je muci stomak...razmisljam da joj uvedem nesto za stomak... Bili smo napolju i juce i danas...danas je lepo otspavala u kolicima... Ljisho,ja sam imala sa M grceve 3 meseca...jako je mnogo plakao...tako da bih ja rekla da ga verovatno muci stomak...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:21:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Joj tako kad odem na svadbu vecinu pesama nemam pooojma. Oni se svi raspevaju da ne kazem dernjaju a ja onako gledam sta ..ko ..gde Rekla mi drugarica u subotu da se barem pravim da znam jer delujem kao da sam pala sa Marsa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:22:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, uvedi one kapi sto su uvele Ljisa i Rosita
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:39:54
|
|
|
|
pari
|
Citala sam sad malo temu o grcevima...tamo sam i pisala... Bas sam umorna...nadam se da cu uspeti malo da odspavam popodne...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:43:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Joj tako kad odem na svadbu vecinu pesama nemam pooojma. Oni se svi raspevaju da ne kazem dernjaju a ja onako gledam sta ..ko ..gde Rekla mi drugarica u subotu da se barem pravim da znam jer delujem kao da sam pala sa Marsa hahahhahahaah pa baaaas tako se i ja osecam svi kao nesto ludi a ja se smeskam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 13:57:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, zelim ti da se odmoris :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 14:05:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, u potpunosti razumem i saosecam... evo moje sad gaspale obe, tj.beba spava vec vise od pola sata a J sad zaspala... odjavljujem se da bar malo uhvatim odmora sad sa njima 😘
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 14:35:19
|
|
|
|
Maraj
|
Mame treba mi pomoc L mi se prvi put zali da ga boli grlo. Ne prestaje da jauce. Nos vidim da mu se zapusava. T mu je 37 sa 6. Zvala dz njegova dr na godisnjem.... Cekam rodjaku koja je dr da dodje da ga pregleda Sta je ok za grlo. Secam se da ste spominjale apis golu. Jel se to prska u grlo? Sta dajete deci kad ih grlo boli? Nama je ovo prvi put. L je obicno zdrav...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 14:38:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, apis gola ili tantum verde (imam osecaj da je tantum jaci). Da, oboje se prska u grlo. Ne bi trebalo da se pije tečnost makar pola sata posle prskanja.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 11.6.2018 14:39:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 14:40:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Vidis Ivana.po meni tantum verde ne radi nista..hahhaha... Ja im prskam apis golu ili propolaid.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 14:43:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo nam teme Klik E da, i propolis sprejevi su dobri... Vonavoj, izgleda da je sve individualno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 14:48:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Sigurno jeste, a i zavisi sta je i od cega boli...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 14:49:20
|
|
|
|
Maraj
|
Uzas jedan...ne znam.kako da ga smirim Ne prestaje da jauce i da se drzi za grlo. Jel taj tantum verde onaj "obican" ili ima neki poseban za decu?
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?