|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
10.6.2018 15:46:55   
IvanaSK RR
Meni je lepse sa tepisima. Vraticu i ovaj u dnevnoj, samo da baksuz navikne na nosu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 676
10.6.2018 15:48:22   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Mame dobar Vam dan sad ulazim na forum i poslednji sam put bila na drugoj stranici a sada je 27.
Nas tri smo kod mojih ja imala neke dane pa da iskoristim, bićemo tu nedelju dana, da se malo odmorimo. A onda na godišnji avgusta.
Mackice spavaju, čim smo stigli nosic im je procurio.

Ivana hocu ja macu, ona je slatkiš pravi! 😍Ukakana ili ne svejedno mi je. Skinuce pelenicu s mojim mackicama .

Suzi user posted image idi pisi nam u temi kako je proslo skidanje pelene.
Ljubi tvoje lepotice!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 677
10.6.2018 15:48:47   
Maraj
Meni kuca nije kuca bez tepiha i zavesa.
Pa i da se upiski...ima tepih servis, oprace se. Kako prospu sok pa ocistimo, sta je toliko strasno ako se upiske ili ukake.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 678
10.6.2018 16:12:40   
IvanaSK RR
Maraj, sad mi je strasno jer se navikavamouser posted image kasnije i nema veze ako se desi ponekad.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 679
10.6.2018 19:52:31   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Evo drzim P. Danas opet Tezak dan.
Maslacak srecna godisnjica. Sto se tice udvostrucavanja kilaze ja sve bebe koje licno poznajem ydvostruce kilazu sa 3 meseca i sve su dojene. I moja D je tako udvostrucila sa 3 pa utrostrucila do godine. I deran ce. Ima 6kg na nasoj vagi e sad kolko se razlikuje od dr videcemo ali nece to biti puno. Ima hifne.user posted image

Danas dreka vika prdenje stenjanje latastrofa sisanje opet malo dremkanje uz konstantno nunanje i u Krug user posted image

Di ste sve nest ale?
Sto se tice tepiha ja ih sklonim svako leto i vracam u jesen

Direktna veza do poruke: 680
10.6.2018 19:56:16   
IvanaSK RR
I ja sam ih proslo leto skroz sklonila i vratila na jesen, ali mi je stvarno lepse sa njimauser posted image
Ja sam nikakva, pms pa bolje da cutim.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 681
10.6.2018 20:18:42   
Sanjica26 RR
Ljiso, pisala sam ti nesto na prethodnoj stranici, pa baci pogled.
Moje veceraju. Sad ce i na spavanje. Ja cekam mm da dodje od svojih d aveceramo. Pravila sam moju improvizaciju brusketa. Bas mi fali sir u postu.
Tepihe ne sklanjam osim kad se odnesu na pranje. Meni je bez tepiha i zavesa kuca kao da je gola.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.6.2018 20:19:33 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 682
10.6.2018 20:22:34   
Misha i Ljisha
Ivana ti mozes biti lose raspolozena?

Sutra idemo kod privatnog pedijatra. Ispisah citavu stranicu sta sve treba da mu kazem i da ga pitam. Mm me danas opet "tripovao" i pristala sam da idemo kod dr. Elem pitacu izmedju ostalog za dojenje i dohranu. Verujem da ce dr reci dojenje ali ko zna mozda u nasem specificnom slucaju i nece. U svakom slucaju uradicu kako kaze cova. Navodno je najbolji pedijatar u NS. Imam i snimljen podoj da mu pokazem na sta to lici. Strasno ali tako je.

Nista zivo danas nisam urada od P. Iako je mm bio kuci. Menjao me samo na kratko da jedem. Jer P se dernjao kao blesav pola dana a samo se kod mene smiruje. Cak sam jurila danas do kupatila koliko je plakao i stajala pored kade s njim dok je isla voda jer sam slucajno jednom prilikom skapirala da ga to smiruje. Ne pali zvuk kise na mob vec bas slavina. Napunicu skeptickuuser posted image

Sinoc sam bogme gledaka film al veceras moram raditi po kuci. Cak sam mislila veceras i da skuvam. Mozda i hocu. Nisam izvadila meso jos uvek cekam da mm sredi D za spavanje pa cu onda da vidim sta i kako

Direktna veza do poruke: 683
10.6.2018 20:29:32   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ljiso, koliko mi se cini P lepo spava nocu ili gresim. I prosto mi je neverovatno da se tvoj muz pita da li mu je dete normalno, a ti si jos ludja. Manite da ga analizirate. Ima grceve i sta sad. Procice. Kod nekog se oset___i kod nekog ne. Ovo sto pisem je prijateljski savet i prosto mi je zao sto se kidas. Jeste mucno je sto place, ali ti si tu koja se trudis da mu olaksas.

Sanjice 95% vremena sam ja 100 posto sigurna da je sve ok al kad ovaj moj nije normalan. Znas kad i on sam kaze da je polupan i da psihicki nije dobro. Prosto zamisli situaciju da dete toliko place da mi komsije dolaze sa komentarima. Onda mozes misliti. Onda jos ovaj moj doda "vidis da nije normalno da toliko place"i td itd. Kazu da je najstresnije slusati plac bebe. Kapiram i komsiluk nam pod stresom a da ne pricam o nasoj porodiciuser posted image
Jaoo sad sam se set_ila. Plakao je danas haos da je gubio dah. I pita me D u jednom momentu:mama oce bata umreti od toga. Strasno. Ma sta da vam pricam. Ko nas nije video ne razume. A ja do iznemoglosti nosam nunam guram kolica ma.... Mene noge bole a nisam danas ni do prodavnice otisla. S D sam mogla bar satima da sedim u fotelji i gledam tv dok je drzim na sebi. Ovog nema sanse

Da pu pu lepo spava nocu. Ali ja i dalje mislim da je to samo zato sto je premoren od dranja preko dana. On dtemne na pola sata i to uz trzanje i probudi se ili moram sve vreme da ljuljam kolica da bi malcice duze odremao. Sto je najcesce slucsj.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 10.6.2018 20:37:39 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 684
10.6.2018 20:36:24   
mama Jo
Jaoj, pa sad moram sve da iscitam 😁

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 685
10.6.2018 21:12:32   
jess021
Ljiso, kod kog dr idete?
Mislim da mala deca ne spavaju od premora, moje kad su premorene samo se vrte od nervoze.
Mi ceo dan bile kuci, a veceras smo isle da ispratimo sestrinog sina na maturu. Vec je proslo 20h pa su se malo unervozile, ali nije bilo strasno.
Sutra bi vec mogle na igraliste.

< Poruku je uredio jess021 -- 10.6.2018 21:13:35 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 686
10.6.2018 21:15:37   
Misha i Ljisha
Kod cuvenog dr Nikolica
I moja D ne spava kad je premorena. Ali ovaj fenomen da se mala beba ne budi ili ne Jess uopste nocu ne znam.kako da objasnim

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 687
10.6.2018 21:17:54   
jess021
Da. Stvarno ga svi hvale, javi odmah sta je rekao iako sam i ja ubedjena da su grcevi.
U stanu pored naseg ima bebica od nekih 2 meseca, place mukica i danju i nocu. Znas kad je M nocu cuje pa kaze mama paće bebauser posted image
Suziiiiiuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 10.6.2018 21:19:31 >

Direktna veza do poruke: 688
10.6.2018 21:35:53   
Sanjica26 RR
Ma, garantovano je pun gasova a ne može da ih izbaci. I mene bas zanima sta kaže. Jel ide muz sa tobom?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 689
10.6.2018 21:38:27   
Misha i Ljisha

Ma, garantovano je pun gasova a ne može da ih izbaci. I mene bas zanima sta kaže. Jel ide muz sa tobom?

icice naravno ne moz on da omaneuser posted image MA Sanjice JA ZNAM da su grcevi. Al eto kad me udavise svi. A da ne pricam i moja mama koja gleda parove ima razne teorije zavere. Ju ne smem ni da pocinjem koliko me svi nerviraju. Ja uzmem P pa mu sapucem, mi smo rozla user posted image u smislu THINK PINK (ne mislim na televiziju pink u ovom slucajuuser posted image )

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 690
10.6.2018 21:43:52   
Maraj
Ma ljiso mante komsije. Nemaju druga posla nego da se zale na bebu.
Mene je L opasno iznervirao. Nije danas spavao. Nije hteo. Bio sa babom napolju i oko 8 trazio da ide kod njih da jede. Baba ga odvela , nahranila, i gospodin hoce da spava. Kazem joj da ga dovede kuci. A on me zavitlava
Nervozan, nenaspavan. Samo izvoljeva. Legao je u krevet i peva
Ja gola voda. Sto od trudnoce. Sto od vrucine. Plus sam pomagala mm da busi neki zid. Ma na ivici sam da poludim a on me jos zeza.
Na kraju ga je mm uspavao.
Al eto L je i kao beba bio nervozniji kada manje spava. Obicno je pravilo da beba sto vise spava , ona bolje spava. A kad preskace spavanje da je nervoznija, ne moze da se uspava. Tako da to pravilo i dalje vazi kod L.
Ljiso, idi . Lakse ce vam biti bar da cujete jos jedno misljenje

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 691
10.6.2018 21:51:35   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

icice naravno ne moz on da omaneuser posted image MA Sanjice JA ZNAM da su grcevi. Al eto kad me udavise svi. A da ne pricam i moja mama koja gleda parove ima razne teorije zavere. Ju ne smem ni da pocinjem koliko me svi nerviraju. Ja uzmem P pa mu sapucem, mi smo rozla user posted image u smislu THINK PINK (ne mislim na televiziju pink u ovom slucajuuser posted image )

Ja jos ne verujem da ljudi prate parove i ostale emisije koje zatupljuju mozak.
Moje sapucu. Odoh da se tusnem. Vodim Sofi sutra u drugi vrtic.

Direktna veza do poruke: 692
10.6.2018 21:53:10   
vonavoj
I kod nas krenuli grcevi..pustim mu fen na youtube i grejem stomak..
Inace, ljisha, moja T je prvih 5 meseci urlala dan/noc..lepo napredovala,ali urlala..nikad nismo.saznali zasto!? Dr nam je rekla prihvatite je,takav joj karakter..sad je najbolja devojcica na svetu!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 693
10.6.2018 22:06:55   
mama Jo
Moje jos ne spavaju... mislim da se bebi nije desilo od kada se rodila da je budna u ovobdoba... bili nam gosti, J i maleni koji je god.dana stariji od nje su haos pravili, vristali, skakali ma haos... beba preskocila to jedno spavanje i evo odmah prroblem... a ja mrtva...

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 694
10.6.2018 22:08:59   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I kod nas krenuli grcevi..pustim mu fen na youtube i grejem stomak..
Inace, ljisha, moja T je prvih 5 meseci urlala dan/noc..lepo napredovala,ali urlala..nikad nismo.saznali zasto!? Dr nam je rekla prihvatite je,takav joj karakter..sad je najbolja devojcica na svetu!

haha i ja kazem ovaj je zeznut ali ce biti poslusan kad poraste. Ma meni je najvise zbog hipertonusa jer zbog grceva ga ne popusta i izvija se u luku drzi stisnute pesnice i zabacuje glavu. To mora da se resi. Meni je licno najvise zbog toga. Ovo ostalo sam se pomirila kako je tako je

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 695
10.6.2018 22:12:03   
mama Jo
Ljisho, cekamo izvestaj... i da nam iz prve ruke kazes misljenje o Nikolicu 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 696
10.6.2018 22:16:03   
Misha i Ljisha
cula sam se danas s njim telefonom na prvu loptu deluje izuzetno ljubazan. E sad videcemo sutra

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 697
10.6.2018 22:24:06   
MimaKos
Mi se danas posteno iskitali svi.. nama grcevi prestali i napokon spava duze pa sam i ja funkcionalnija ( hvala ti bebo) :) jos nam zubi ostali, glodje jadan al se jos uvek nista ne nazire..

Direktna veza do poruke: 698
11.6.2018 6:13:33   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. P sisao u 5. Spavao je celu noc. I evo nas napolju na svezem vazduhu. Bice pakao pa rekoh da iskoristim malo svezinu da spava jos malo u kolicima a ne da se nunamo. Ne odgovara mi sto je sisao u 5 trebala sam naviti sat za 4 pa da sisa u 7. Ovako ce mi biti budan kad budemo seku vodili u vrtic a to znaci potencijalno pravljenje frke usput user posted image

Kako decica? Jeste se naspavale?

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 699
11.6.2018 7:11:46   
jess021
Jutro!
Ako mene pitas, nisam se naspavala. Svako jutro pomislim kako cu sigurno spavati sa njima popodne i posle 15min vidim da od toga nema nistauser posted image
I ja sam vec bili napolju, isla po mleko. Mrzim kad ujutro nema mleka za kafu user posted image

Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here