Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:06:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece zemske Pa..moj se danas bas nije proslavio. Pre podne nesto ceprkao oko auta, inace smo kod mojih...pa onda odmor i posle otisao na matursko Nije bio mnogo ukljucen...al naplaticu mu to sve ...s kamatom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:11:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Gde si, Anck?? Sto godina te nema
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:15:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gde si baba 100 godina Sve neka frka. Pre podne sam uspavana lepotica a popodne oko dece trcim i uvek negde napolju. Pa slabo i kuckam. Nekam proleti citam sta radite al ne pisem. Kako ste vi? Kako maca?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:17:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Anck kako na poslu? Mi nervoziramo, jaoj imubija me ovo po 2h u parku 😣
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:27:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam nesec dana na godisnjem. Sledece nedelje idem tri dana na teren i opet na godisnji ...moreeeeee E kad se vratim pocinjem. Od 1 Jula
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:30:27
|
|
|
|
mama Jo
|
E, pa milina bre, super 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:45:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam bas presrecna sto u sred leta krecem al dobro ne moze sve biti idealno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:51:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
P spava. D zabusava subotom kao i uvek. Anck super za godisnji. Mrzim internet i mrzim sto znam kako funkcionise a i dalje citam. Posto sam citala o hipertonusu stalno mi izlaze clanci o distonom poremecaju. I sad citsm i sva sam se isprepadala. P i dalje zabacuje glavicu i dalje cvrsto drzi stegnutu saku i u saci palac. Ok opusti se on katkad ali grcevi ga ne ostsvljaju na miru. Podoji danas bili uglavnom ok ovaj vecernji se nije proslavio al ok. Ja bih mogla ponovo u temu cime vas je muz iznervirao Idem da iscitam novine. Nisam danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 20:51:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma dobro, bar ces pregurati jedan deo leta, iskupaces se na moru, odmoriti 😁
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 22:10:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, Anck, kakva si, nista ti ne odgovara Ljiso, pisi ti u obe teme naizmenicno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 22:13:48
|
|
|
|
mama Jo
|
U tome je i car ljubavi, malo se svadjamo pa se puno lolimo, buci, buci
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 22:50:06
|
|
|
|
Maraj
|
L i dalje vileni... ode mm da proba da ga uspava. Ja se sad istusirala. Ne spava mi se i ako sam istala u 4 jutros.... Ljiso a jeste li bili kod pedijatra, mozda da ga masiras, neke vezbice? Sigurno ima neato za otpuštanje napetosti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 22:57:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. jel ste dobro? Mi smo imali tako grozan dan, ali pisacu sutra. Sad nemam snage. Jedino je dobro sto je T osvojila prvo mesto na takmicenju sa svojom plesnom grupom. Od septembra krecu sa drzavnim prvenstvima.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.6.2018 22:58:40 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 0:28:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ljiso a jeste li bili kod pedijatra, mozda da ga masiras, neke vezbice? Sigurno ima neato za otpuštanje napetosti Nismo bili kod fizijatra. Dogovorili se mm i ja da sacekamo. On ima toliko jake grceve da cisto sumnjam da iko moze i da radi bilo kakve vezbe s njim u dogovoreno vreme. Bude on raspolozen vise puta u toku dana ali to kratlo traje. Brzo krene dreka. Od mm silnog zapitkivanja da li je on normalan sad sam pocela da se pitam i ja. Da beba bas nije toliko raspolozena. Ne znam. Znam da smo pod stresom svi. Mazim ga opustam ga kad god uhvatim momenat. Bolje je kad ga popuste grcevi malo. Ali daleko je to da se s njim moze nesto efektivno raditi. Brige brige... Valjda radimo sve kako treba. Nadam se. Evo drzim ga. Nesto se peobudio. Nije jeo samo sam ga uzela i zaspaao na meni. Sutra cemo do mojih verovatno. Spusticu P pored sebe. Lepse ce spavati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 5:43:53
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja budna od pola 5. Ne mogu da spavam... Sanjice za prvo mesto Ljiso pa ne znam sta da ti kazem...mislila sam da ce vam mozda fizijatar pokazati neke efektivnije vezbice Nadam se da postoje. Zao mi...bas se mucite i vi i on
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 6:36:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. P se probudio tek u pola 6 da sisa. Super smo spavali. Maraj svi kazu da je jako mali za vezbice. Mislim svi koje sm konsultovala okolo. Evo drugarica ide sa njenim sinom tek sad na vezbe a on je rodjen dva meseca ranije. Znaci ima vise od 4 meseca. Sta znam. Ali verujem da pored tolike dreke ne bih mogla da ga pustim da place stalno ga nosam i jos bi radili vezbe a on da place ko kisa ne znam stvarno. Ja pijem kaficu. Sinoc sam zaboravila da ukljucim sudomasinu pa sam je sad u 6 ukljucila. A valjalo bi i da peglam ves po jeftinoj struji idok je hladovina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 8:16:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro mame. I ja Ljiso sve na jeftinu struju, ali od kad je beba tu toliko sam umorna nocu da nemam snage da gledam.. zabatalila sam peglanje, samo po potrebi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 8:19:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro vam nedeljno jutro 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 8:39:52
|
|
|
|
Maraj
|
Meni je toliko vruce da sam se u 5 jutros okupala. Sad sam ko nova L ustao popio caj. Gleda crtace. Jel imate nickjr kanal. Bas je edukativan. Lazar voli crtace na tom kanalu. Bas su za njega
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 8:49:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, bravo za prvo mesto. Maraj, kako li ce ti biti za mesec dana kad bude jos toplije
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 8:51:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovde bas nije uopste toplo danas tj.jutros 😊 Sanjice cestitke devojcicama... zaboravite na ostalo ruzno sto se desilo juce 😊 E, mi imamo NickJR kanal, i J gleda crtace na njemu, stvarno su jako edukativni i interaktivni, dosta toga je naucila upravo iz tih crtaca...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 9:03:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mm ode na sluzbu. Ove dve sam pustila da spavaju jer nam je dan bio jako buran. Elem, krenemo mi u Jagodinu. Mm je boleo stomak ali je bilo podnosljivo. Stigli smo ranije da bi Sofi vodili u zoo vrt(T je isla sa vrticem). Zavrsimo obilazak. I dok su deca rucala mm krene sve jace da boli. Odem ja do apoteke i uzmem buskopan jer se zalio na bubrege. Znam da je moj tata pio. Stignemo do auta pogledam u Sofi kad na ruci osa. Mucna krenula da vristi. Upecala je. Brzo joj smaknem sa ruke. Ostala je zaoka. Vadi zaouku. Trk do apoteke.Namazala kremicu. Nazad kod mm da vidim kako je i ostavim Sofi da bi odvela T na nastup. Posle sam se vratila jer do njenog nastupa ima jos. Mm umire od bolova.Pozuteo. Zove me zena od mm kolege cije dete isto igra, da ce njen muz da ga vozi do bolnice. Tamo nema guzve i taman da ga prime stize zena kojoj je jako lose. Ne moze da stoji. Njemu popusta od leka i on je propusti. Odradili su mu krvnu sliku i dali infuziju. Zakljucak pesak i da se javi kod urologa. Kad je stigao deca su udarila u plakanje. I posle ja sa njima. Danas imamo goste naseg gosta sa fakulteta mozda ih primimo ako mm bude dobro. I vodimo ih u Viminacijum. Oni su dosli i planirali su da idu taksijem. Posto ja tamo nisam bila stalno gnjavim da me vodi. On je bio i ne zeli vise. Ima svoje razloge. Drugi put cu da pisem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 9:05:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, bitno je da mu je bolje. Nije bilo alergije od ujeda ose?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 9:08:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Edit: Izgleda ce kod nas da rucaju i odoh da spremam rucak. Nesto brzinski. Ljiso, koliko mi se cini P lepo spava nocu ili gresim. I prosto mi je neverovatno da se tvoj muz pita da li mu je dete normalno, a ti si jos ludja. Manite da ga analizirate. Ima grceve i sta sad. Procice. Kod nekog se oset__i kod nekog ne. Ovo sto pisem je prijateljski savet i prosto mi je zao sto se kidas. Jeste mucno je sto place, ali ti si tu koja se trudis da mu olaksas. Ivana, nema. Brinula sam se jer je moj tata alergican od ose. Jedva smo ga spasili kad ga je ujela. Dobio je gusenje. Evo moja Sofi je budna.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.6.2018 9:12:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 10.6.2018 9:10:25
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je bilo burno, Sanjice. Da budu dobro. Mi sad da popijem kafu idemo da prosetamo po kraju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?