Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 14:48:19
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, mislis na one autice? Pa to je pod moranje kad se ide u Big
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 14:49:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Daaaaa Hahahaha, znaaaam, ja uvek kazem - nema sanse da idemo ovaj put, i onda potrosim 500 dinara za 10 minuta 😏
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 14:52:30
|
|
|
|
Duškić
|
E ja kupih neke reebok patike, ima i sandale i papuce Mihajlo bas lepe.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 14:55:46
|
|
|
|
pari
|
Ja sam kupila u aksi ciciban sandalice sa cicak trakom...1900din...odlicne su...moze da trci u njima,lagane su
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 16:46:54
|
|
|
|
MimaKos
|
Imate akciju u djaku bas, sve je 40 %, cak i ono sto je vec snizeno plus 40%.. patikice za smesne pare..
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 23:13:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari to je bas povoljno, super. Mi bi trebali patikice jos jedne, posto smo, eto, sandalice resili, pocasticemo je nekim lepim patikicama. Bas cu pogledati u djaku...
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 6.6.2018 20:48:36
|
|
|
|
jess021
|
Kupismo sandale, naravno najskuplje To mi je za nauk da cutim sledeci put da necu da dajem puno para. To je stvarno bila avantura, mislim da su u svakoj radnji napravile haos kao da je prosao tornado, jos je M pala i razbila koleno. E da, kupili smo onaj novi model Nike, ljubicaste.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 6.6.2018 20:51:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess tako i mi, ja uvek kažem da idemo da kupimo bilo šta, ionako za dva meseca pocepa i na kraju platim mnogo više
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 6.6.2018 20:53:26
|
|
|
|
jess021
|
Anci, onda sve znas
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 6.6.2018 21:25:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, ljubicaste ❤️ mogla bi da ih slikas
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.6.2018 7:30:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi smo takve nike patikice sada za prolece uzeli, sto kaze mm kao da su 4d stampacem stampane, samo sundjer i materijal preko:) ali su se super pokazale.. lagane, ni mrdnule nisu a evo nosi ih vec mesec dana, i to ih non sto perem jer se bas mazu u odnosu na kozne..
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.6.2018 22:33:03
|
|
|
|
Duškić
|
Sin ima male adidas preslatke, ali sto kazete ne da se prljaju. Ali lagane i udobne extra.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.6.2018 22:35:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj kako oni uspeju da uniste obucu pa to mi je neverovatno. Ja patike malo malo pa u masinu
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.6.2018 23:05:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Kako u masinu a da ih ne ostetis, nama do sad sve kozne bile pa nisam ni razmisljala o tome?
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 7:10:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Ukljucim na ono najblaze pranje, rucno pranje, opere ih neuporedivo bolje nego ja kad ih trljam, a nista im ne fali.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 8:37:45
|
|
|
|
gagana83
|
Ja juce narucila ova dva para. Ove Nike su pre svega za vodu, ali mogu i za setnju. Fenomenalne su, imala je takve samo u drugoj boji. Na snizenju su ispod 2000.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 10:40:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Gagana, takve Nike sam ja planirala za Marka, za more. Baš danas idem do TC pa ću pogledati.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 10:44:17
|
|
|
|
jess021
|
Da, odlicne su. L je imala prosle godine, ali sad su samo neki brojevi na snizenju a u radnji su 4000. Vidim da ih svi traze, a to je, kazu, stari model pa ga nema u svim radnjama.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 10:47:34
|
|
|
|
milicicak
|
Anci, moja sestra je prosle godine kupila za cerkicu te sandale i prezadovoljna je, dobre su i za vodu i za setnju. Ja sad gledam modele sandala, moram odvesti mini bubu da proba, mnogo je nezgodna za obucu, ljubi je majka, sva je na tatu . Prosto ne znam sta bih joj kupila, godinama nosi Rider sandale za more i Pavlove kozne sandale, sad gledam kod njih na sajtu sve vestacki materijal...
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 10:53:47
|
|
|
|
gagana83
|
U Planeti su najpovoljnije, ali na sajtu nema izbor brojeva za decake. Videla sam da ima na nekim sajtovima za 2600, sto je opet povoljno s obzirom da su 4000. Odlicne su, Una je prosle nosila cak 2 sezone.
< Poruku je uredio gagana83 -- 8.6.2018 10:54:36 >
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 11:43:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, evo sad sam gledala na sajtu i ništa nema za dečake. Bzvz. Ima jedan model ali nema ni u jednoj radnji u Bg. A ne mogu za njega online da kupujem, nezgodan je za obuću, mora da proba.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 12:08:12
|
|
|
|
Maraj
|
E da to su te nike. Ja sam ih L kupila prosle god. U plavoj boji. Odlicne su. On ih je nosio po onim julsko/avgustovskim vrucinama. Dakle ne samo zavodu. I sad ih trazim. Nema. Ima da ovog proslogodisnjeg modela ali nema brojeva. Videla sam u Djaku ima ovogodisnji model. Sad cu da nadjem link ili sliku pa cu da stavim. Lepsi je proslogodisnji model al kako nema velicina moracu L da kupim ovaj ovogodisnji
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 12:10:46
|
|
|
|
Maraj
|
Evo slike ovogodisnjeg modela 4600 su u radnji a lreko neta 3700 din
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 12:13:08
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, u Sport vision-u je takav model 3000, mi smo takve uzeli obema, samo ljubicaste
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.6.2018 12:20:37
|
|
|
|
Maraj
|
Ozbiljno! Eto nisam videla. A bila sam i u toj radnji. Kupili L parike. Ove sandale nisam videla
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?