Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.3.2018 20:00:42
|
|
|
|
Sarav
|
Odlične su, tople, postavljene skroz
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.3.2018 20:00:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje se ovih dana ne izvlace iz gumenjaka..bariceeeeee
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.3.2018 20:09:39
|
|
|
|
Dragce86
|
Meni su kanadjanke na decici super kul i fensi, bas su nekako mocni sa njima :)
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.3.2018 20:11:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sledece sto kupujemo su patike za kisu.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.3.2018 21:35:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Super su cizmice
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 8.3.2018 23:12:50
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Kupili ih u pre početka snega za smešne pare. Bolje čizme joj do sad nisam kupila. Ovakve smo mi uzimali slicne, samo za djecake. Kada su na sniženju bude im cijena smiješna, tipa 10€, a super su za snijeg i kišu. Jedino ko se boji da uzme unaprijed za sledeću sezonu onda ne, inače se sada baš isplati uzet. To je u I....sportu kod nas. Mojima sporo raste noga, pa mi je to pun pogodak. Bile su i za odrasle slične, samo skroz gumene isto jeftine.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 12:17:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Mame, a kakva su vam iskustva sa crocs sandalama za decu? I znate li gde imaju da se kupe oni ukrasi za crocs-ice? 😀
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 12:22:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stefan ih nosi leti, najvise na bazen. Ili po kuci. A koji su to ukrasi?
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 12:24:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Na one rupice sto se stavljaju. Mi smo dobili jedne crocs za J.od prijatelja, ali imaju samo te rupice i ta zena mi rekla samo dokupi te ukrase... ne znam uopste gde to da trazim...
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 12:29:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nemam pojma sta je to verovatno ima kod kineza.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 12:48:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja to prvi put cujem. Inace ne svidjaju mi se te croksice, jer se u njima znoje noge.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 12:50:26
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Mame, a kakva su vam iskustva sa crocs sandalama za decu? I znate li gde imaju da se kupe oni ukrasi za crocs-ice? 😀 Sa original crocs obućom imamo super iskustvo. Ne znoji se noga a udobno im je za štrapac. Kineske varijante ne znam kakve su.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 14:15:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala Ana. I da, Bunny, na te ukrase sam mislila 😊 Hvala ti 🤗 Sad sam i guglala, samo na nekim hrvatskim sajtovima vidim da ima, kod nas vidim samo na limundu i kupindu neke istekle oglase.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 2.4.2018 17:11:50
|
|
|
|
vocicana
|
Prosle nedelje sa kupila malom Adidas patikice za leto, fine platnene, bas mu divno stoje. Imao je vrlo slicne prve takve, sada je samo raspored boja drugaciji. Trebalo bi uzeti I sandalice, oduvek su mise svidjale Nike one kao sa rupicama, ali su preskupe. Takoda ce Markos opet biti izbor, savrsena obuca za klince.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.5.2018 9:05:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste mozda videli negde vec sandalica da ima?
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.5.2018 9:11:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, mislim da ima već skoro svuda. Zavisi koje kupujete. Mi obično kupujemo Grubin a njih uvek ima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.5.2018 9:12:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sam videla u intersportu, ali nisam gledala anatomske neke fensi vec ono za plazu skoro sandale. rajderove neke male rozla hihih slatke su skroz samo ne znam koiko je to prakticno za deciju nogicu da i Grubin je uvek opcija. Ali obavezno voditi dete da proba. Mojoj D grubin modeli ne odgovaraju a recimo ja imam dvoje grubin koje obozavam. Jedne ima 17 godina (SEDAMNAEST eheh cisto da ne mislite da sam pogresila)
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 7.5.2018 9:13:30 >
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.5.2018 9:17:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Prosle godine smo uzeli grubin, ali smo jeeeeedva nasli broj. Ne znam uopste kako se to desilo, ali od svih koje su nam se svideli nije ostao broj koji nam je trebao uzeli smo opet neke lepe, ali bilo je mnogo lepsih... zato bih ove godine na vreme da kupimo, nisam jos nigde ni gledala 😁
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.5.2018 11:29:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad sigurno ima. Mi uvek kupujemo Grubinove.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.5.2018 12:57:13
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja imam fenomenalno iskustvo sa Naturino Falcoto obucom, sve je vrhunskog kvaliteta, a ne menjaju izgled uopste! Topla preporuka od nas. I patike i cipele, cizme, sabdale, baletanke... cerki ih bukvalno za svako doba uzmem, i nijednom nisam bila razocarana.
|
|
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 7.5.2018 13:10:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi imamo patike, baletanke i patofne naturino, i prosle zime smo imali cizmice. Prezadovoljna sam.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 10.5.2018 15:23:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi pre neki dan opet uzeli Markos, kao i prethodne 2 godine i dobili smo popust na 3. par. Deluju i ove za sada ok, lagane.
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 14:44:16
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, u Sport vision ima model i za decake, a vidim da ih i decaci na igralistu nose. Ici cemo mozda danas do Biga, pa da vidim sta ima, iako je to sa njih dve prava avantura
|
|
RE: Decija obuca 2. deo 4.6.2018 14:46:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, samo se ne penjite tamo na onaj mini luna park pored decijeg HM-a, mi smo se u subotu jedva odvojili I ja sam vidjala u sportskim radnjama jako dobrih sandalica.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?