|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
7.6.2018 17:36:21   
Maraj
E da rosi sinfloryx je obavezna i besplatna od januara meseca.
Pari pa nisam znala za tu kontrolu sa 7 dana. Jel to kod nas u dz ili gde? Jel to nesto po novom? Ja sam L vodila u dz sa mesec dana.
Ivana bice ona dobra. A i da igra , peva , pa to je dete. Razumece svi. Na kraju krajeva svi su tu roditelji

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 401
7.6.2018 18:07:56   
IvanaSK RR
Rosita, super za vakcine.
Bila je prosto divna, izasla sam ispred ucionice sa njom user posted image
Sto se tice roditelja pola su debili.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 402
7.6.2018 18:28:13   
Duškić

IZVORNA PORUKA: Rosita

Mi bili na kontroli, sve je dobro, dobio pentaxim i sinflorix, nisam znala da je i ova sad redovna vakcina. Spava, trebalo bi da mu stavim obloge, sad cu pokusati, obe su na nogama.

Stavi Rosi obavezno brze prodje.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 403
7.6.2018 18:28:29   
mama Jo
user posted image
Super Ivana da je sve proslo kako treba.

Ni ja nisam.znala za tu kontrolu sa 7 dana, da li jebto mozda onaj Gatrijev test?

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 404
7.6.2018 18:38:39   
IvanaSK RR
Ja ni jednom nisam stavljala obloge posle vakcine, najgora sam..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 405
7.6.2018 18:41:29   
Misha i Ljisha
user posted image Nisi ni ja uglavnom ne stavim ili kao stavim odmah pa me posle smara da kvasim user posted image batke standardno dremnuo pre kupanja. D se igra sama. Ja kuliram.mm jos nije dosao. JA imam aftu u ustima. Nisam to imala 10 godina. Ni ne znam vise sta sad s tim? Jao smor. A boli uzas. Pao mi valjda imunitet.

Sutra sam resila da idem da kupim par stvari da mogu da obucem. Debela sam. Ok pridrzavam se probusila sam kasiku ali dokle god ne dobijem svoju terapiju sioforom to ce ici jakooo tesko.

Direktna veza do poruke: 406
7.6.2018 20:13:38   
jess021
Ala ste se raspisale user posted image
Vodila L kod dr, dobila ab, ima upalu grla, a i mene uhvatio neki grip, grozno sam ceo dan. Jbt, Jun mesec a non stop neki virusi.
Evo M vec hoce na spavanje.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 407
7.6.2018 20:39:45   
Duškić

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

user posted image Nisi ni ja uglavnom ne stavim ili kao stavim odmah pa me posle smara da kvasim user posted image batke standardno dremnuo pre kupanja. D se igra sama. Ja kuliram.mm jos nije dosao. JA imam aftu u ustima. Nisam to imala 10 godina. Ni ne znam vise sta sad s tim? Jao smor. A boli uzas. Pao mi valjda imunitet.

Sutra sam resila da idem da kupim par stvari da mogu da obucem. Debela sam. Ok pridrzavam se probusila sam kasiku ali dokle god ne dobijem svoju terapiju sioforom to ce ici jakooo tesko.

Kakva ti je to terapija Ljiso!

Direktna veza do poruke: 408
7.6.2018 20:39:55   
Maraj
Ivana user posted image za macu. Vidis da si nepotrebno brinula. user posted image
Ni ja L nikad nisam stavljala obloge nakon vakcine. S tim sto mu u poslednje vreme, mozda poslednje 3-4 vakcine, pre vakcinacije dam brufen

Edit: duskic to je insulinska terapija....

< Poruku je uredio Maraj -- 7.6.2018 20:40:43 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 409
7.6.2018 20:56:53   
Rosita
Stavila sam malo ali sad kad bude spavao ne može to da stoji, pa ni neću.
Dok smo se mi skidali i spremali, stariji sam otišao u ordinaciju i pregledao se za ekskurziju :)
Dr nam rekla nistatin kapi za jezik, ima malo sora, ja ih kupila ali nesto mi se ne da, one tretiraju kandidu i u crevima, gutaju se, a ja ne mislim da treba da mu remetim teško postignutu kakvu takvu crevnu ravnotežu. One mogu da stoje 7 dana. Sad vidim svoj post od pre 5 g dq sam prokuvala komadice pelene- tetra sa sodom i vodom i time čistila, jača je pelena od gaze, mislim da ću to sutra uraditi.
Ivana, super za dete!
Odmerila sam okvir za naočare, dioptrija mi ista, mm mi sutra daje pare da kupimuser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 410
7.6.2018 20:58:48   
Sanjica26 RR
I ja treba da idem po naocare. Mozda cu sutra sa decom.

Ivana, naravno da je bila mirna. Znala sam.

Ni ja nisam stavljala obloge.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 411
7.6.2018 21:33:04   
IvanaSK RR
Ljiso, maca je imala aftu pre dve, tri nedelje. Prskaj tantum verde ili apis golu. I malo sodom sa stapicem za usiuser posted image nema posebne terapije...
Paa,nije bila bas mirna, ali se nije upiskila, sto mi je bilo mnogo vazno user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 412
7.6.2018 22:08:28   
Misha i Ljisha
user posted image ma bravo za curicu. I ne treba da bude mirna.

Sad si me setila. Bila priredba za bake i deke. I pitam tatu kakva je bila D on kaze super bila je najbolja. Pitam mamu kakva je bila D kaze katastrofa user posted image

Elem, D kad je krenula muzika je djuskala sve vreme iako su u tom momentu trebali svi da sede. user posted image Mom tati je to bilo simpaticno a mami je izgledalo da nista ne slusa. haha.. Kaze tata da je bila najveselija. Pa mislim da je imala dve i nesto godine za tu priredbicuuser posted image

Ja obavila sve, strpala sudove, istusirala se, obavila i muzauser posted image i poslala i njega na spavanje hihihi....ma SVE cu da ucinim samo da budem malo solo hahah...jao grozna sam. user posted image

Direktna veza do poruke: 413
7.6.2018 22:21:32   
Sanjica26 RR
Mene danas ceo dan boli glava, a sada bas puno. Lek nam je nestao.
Deca su u krevetu. Moracy i ja uskoro ako me popusti.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 414
7.6.2018 22:28:51   
Duškić
Ok,Maraj, hvalaaa.
Ivancice, brAvo za nju!
Ja kako za koju, ova zadnja nas bas zezala vakcina.
A sto me ovo dete zeza nece da spava..hm.

Direktna veza do poruke: 415
7.6.2018 22:30:00   
mama Jo
Laku noc svima. Da do jutra svi budu bolje user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 416
7.6.2018 22:38:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Duškić

Ok,Maraj, hvalaaa.
Ivancice, brAvo za nju!
Ja kako za koju, ova zadnja nas bas zezala vakcina.
A sto me ovo dete zeza nece da spava..hm.

user posted image Maraj ti odgovorila haha izvini. Htedoh pa sam zaboravila dok sam pisala.
Ma u depresiji sam sa kilazom. Stvarno. Ustvari danas sam recimo kao mama jo juce.
Sve me savatalo pa i kilogrami. Eto pomisljam da prestanem da doji iz tako nekih bas bas sebicnih razloga. Ja kad ne jedem nemam mleka. A nisam gladna. Nalivam se tecnoscu ali ne vredi tek kad jedem mleko nadodje. Evo nisam vecerala i "druzila se " sa mm on izjavio da su mi prazne grudi. Morala sam jesti. Ma sva sam nikakva. Smrdljiva dojilja i debelauser posted image i nrrvozna i svasta sam danas.
Sutra je novi dan.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 417
7.6.2018 22:39:04   
IvanaSK RR
Ljiso, da, zavisi iz koje perspektive gledas user posted image
Ja se spremam za spavanje, bas sam nesto umorna.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 418
7.6.2018 22:42:13   
mama Jo
Ljisho user posted image
Bas tako, sutra je novi dan... ali razumem u potpunosti.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 419
7.6.2018 23:03:23   
MimaKos
Ja pregrmela umor i sad sam u fazi suntavog premora i ne mogu da spavam.. Ljiso, meni mleko nadolazi i od ovog caja za dojilje i od soka od jabuke, probaj, i ja gledam da smanjim klopu maksimalno, a dojim, slatko sam izbacila koliko mogu i cini mi se da vec deluje.. a bas sam se prezderavala..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 420
7.6.2018 23:08:13   
Sanjica26 RR
Ljiso, polako. Uradi kako mislis da je najbolje. Jos te drmaju hormoni, pa se osecas tako.

Popila sam lek, pa dok ne popusti da jos nesto da odradim. Sutra cu da probam duze da spavam. Mm ce da vodi T u skolu, a Sofi i ja se druzimo.

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 421
7.6.2018 23:14:54   
MimaKos
A i jutro pametnije od noci, ja sam zbog hormona rekla sebi da vise nocu premorena nikakve odluke ne donosim, jer sam kao drogirana... jos me ova alergija na ko zna sta ubi, suze mi oci ko da placem i sve me svrbi, narocito nocu, uzas!

Direktna veza do poruke: 422
8.6.2018 2:04:59   
vonavoj

Ah.hormoni..mene ubise,em zbog ovog podvezivanja, em zbog mm..
Svakako nije lako kontrolisati, a "ja sve mogu"..ko me pita..
Mm ima 5 dana slobodno,kao, i danas je bio nq sastanku od 10-17,i sutra ide..takav mu posao..doveo mamu i misli ne treba mi on..nije me ji zagrlio, poljubio...oko bebe da, da mu da da jede i nuna ga (prednost sto ne dojim, inace ne bi nista radio)...napravi mleko..
Zene.jel se topite na ovoj vrelini? Kakvo li ce leto biti?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 423
8.6.2018 6:40:36   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Von i to je nesto. Hehe.. Cuti ja oko bebe uglavnom sama a vikendom mu uvaljujem da ga voza kolicima. Al dobro o D se stara mm stalno.

Pijem kaficu. Mm kaze sad nece da ide sad na more. Bezveze al ajd nema veze. Nacicu ja vec neke laat minut ponude avionom da idu.

Jutro je krenulo solidno. Videcemo kakav ce dan biti. Ljubim vas

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 424
8.6.2018 6:43:39   
mama Jo
Ljisho, neka nam ovaj dan svima bude bolji od prethodnih 😊

Jutro svima 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here