Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 8:11:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro jutro! Lepo sam spavala,i vreme utice sigurno...samo sam sva sad kilava, dok ih spremim za vrtic, napravim frizure, izgubim 1 30% energije Planiram da odem do grada, trazim neki ranac...narucila sam preko aliexpresa i ladno mi nije stigao, imala sam broj posiljke i pratila i ta posiljka zavrsila u Surcinu..i onda sam proverila u nasoj posti, taj broj uopste nije glasio na moju adresu..pa sam pisala aliexpresu i vratili mi pare
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 8:29:55
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Meni su tu danas moji pa cu da se odmaram...mama kuva,sprema...posle ce po M i napolje... Ja idem popodne na ctg... Kako ide ctg pred termin? Je l' se radi cesce,da li znate? Ja za sad idem jednom nedeljno.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 8:35:54
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro drage Ana da rece mi ovaj sto se javio na tel.da je skuplje sa insulinemijama. Ja radim samo ogtt. Ponecu para. Ne mozes im verovati ni preko tel. Ja ukljucila masinu. L patike. Juce je ugazio u govance sa sve auticem. Poludeli smo. Mm prao i auto i njegove patike. Ja prskala asepsolom. Al opet ih jutros stavih h masinu da se promandrljaju ja deterdzentom i asepsolom. Covece mi jedemo taj asepsol. L malo malo dodje kuci sa nekim psecim govancetom. Bas ludim. Uh kakve bi kazne uvela za te vlasnike pasa. Mada kahna i postoji cinj mj se da je 10 000 din al ko je jos primenjuje. Ostaje nam da na par dana ribamo kucu od psecih govanceta
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 8:37:14
|
|
|
|
Maraj
|
Pari ja sam u 9.mesecu, pred kraj... radila svaki 2.dan u prosloj trudnoci
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 8:47:43
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Maraj L malo malo dodje kuci sa nekim psecim govancetom. Bas ludim. Uh kakve bi kazne uvela za te vlasnike pasa. Mada kahna i postoji cinj mj se da je 10 000 din al ko je jos primenjuje. Ostaje nam da na par dana ribamo kucu od psecih govanceta Mi to zovemo kakabombe od kad je mini buba bila mala :) meni je asepsol stajao na ulazu u kucu da isprskam tockove kolica pre nego sto udjem u stan. Ja bih tako kaznjavala te neodgovorne vlasnike... Pari, mislim da je do termina ctg jednom nedeljno u 9-om mesecu a posle termina svaki dan ili svaki drugi dan. Meni je dr pocela pre mesec dana da radi ctg na dve nedelje, ne zbog bebe nego zbog kontrakcija.. Kupili smo dusek juce i dobili popust i bas sam srecna, samo policu za knjige da resim. Ja cu danas na pijac po tresnje, juce sam sve pojela :) a popodne idemo u bioskop, jedva cekam :)
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 8:58:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari, i ja radim jednom nedeljno..na dan termina se javljam u bolnicu..a inace posle termina se radi svaki drugi dan..kod nas tolerisu 7 dana, onda zadrzavaju u bolnici.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 10:10:53
|
|
|
|
Maraj
|
Pari ja sam imala zakazan cr. Termin mi je bio 8.10. Ali eto meni su svaki drugi dan radili ctg mozda one poslednje 2 nedelje. Porodili su me cr 30.9. Dakle ja nisam premasila termin , pa su mi radili svaki 2.dan. Da l zbog cr...otkud znam
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 10:38:01
|
|
|
|
smeško
|
Meni su svakog dana radili nedelju pre i celu nedelju posle termina.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 10:48:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, nisam htela da im ostavim. Mislim čak da ova devojka što je pokušavala da stavi braunilu i ne zna kako da stavi jer se mučila i krv da mi izvadi, a ova druga mi je dva vađenja obavila bez problema. Baš me briga. Ja sam svaki dan išla na ctg samo ne mogu da se setim od koje nedelje. Von, ja sam pre 10ak dana kupila sebi ranac za 400 din u Trefolinu neki popust neverovatan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 11:36:57
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sad dosla iz dz. Primila injekciju i uzela doznake za maj. Narucila sam neke japanke/sandale ipanema on line. Sad mi stigle. Super su. Imam slicne. I bas sam zadovoljna njima. Jutros sam doruckovla palentu. I sad svratim u prodavnicu. Vidim sveze kifle....i sta cu...kupim, napravim sendvic i evo uzivam
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 13:59:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Stigla sam iz skitnje..isla na miru u Dm...kupila i ranac 😁 nije bas za 400din..ali me je cekao i najjeftiniji je😁slikam i stavljam ga u temu. Sad da rucam i vodim decu kod dr..da T primi mmr.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 14:06:45
|
|
|
|
pari
|
Danas cu pitati bas za ctg... Sad sam vec nestrpljiva...mogla bi ta devojcica da se pojavi Meni tu moji,mama skuvala musaku...ja danas odmaram skroz...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 19:30:42
|
|
|
|
pari
|
Na ctg-u sve u redu...brzo sam zavrsila. Idem u nedelju opet...ipak kazu da cemo sad ctg cesce jer sam u 38.plus nesto nedelji...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 19:57:31
|
|
|
|
Queen Lady
|
Evo i ja da se javim ovde. Danas bila kod dr u domu zdravlja i bas me iznervirala. Radila UZ, 10 sek mislim da je bilo mnogo da je gledala. Sve dobro, ali je okrenuta beba karlicno. U 18 ned kada mi je radila UZ, detaljno odradila, beba prednjacila glavom. Pitam je ja jel moze da se vidi sta je... Pa ne moze, kako moze kada je karlicno. A u prvoj trudnoci, S je non stpop bio karlicno i moglo da se vidi. Kazem ne znam da li je 10 sec gledala UZ, i odmah ustala. Bas sam se smorila bila. Tako da sl nedelje idem privatno, pa cemo da vidimo... Cccccc
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 20:14:12
|
|
|
|
smeško
|
Ne opterecuj se time. Bitno da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 20:26:59
|
|
|
|
Maraj
|
Pari super za ctg QL ma kako ne moze da se vidi kad je karlicno...i meni je L bio pa se videlo. Bas neka nadrndana dr izgleda. Mene celo posle podne ubi stomak. Morali smo do kablovskog operatera... Odjavili smo kablovsku i internet i sad cekamo da nas prikljuce na neki novi paket. Ladno se ceka nedelju dana. Od juce smo bez tv-a a od danas i bez interneta. Uzas. Zar im nedelju dana treba da dodju...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 20:55:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari.bitno da je sve ok. Aj bas cu videti kako ce meni za ctg reci..ali znam aigurno da i da hoce ne moze da me ubaci..jer ima termin samo ponedeljkom.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 21:04:36
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ma bila nadrndana, pa je verovatno mrzelo da gleda. A vec je bila ustala sa stolice kada sam je pitala za pol. Al bas je bila nekako preko K.... Sta li je mogla da vidi za tih 10-15 sek nije mi jasno. A UZ od pre 20 god. Maraj, cudo su svi ovi iz MTS-a, SBB-a, i ostali. Sad kad svi imaju kablovsku i internet njima treba vecnost...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 21:17:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Lady.zar ne bi trebalo da ti sad radi ekspertski uz.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 17.5.2018 21:20:23
|
|
|
|
Queen Lady
|
I ja sam mislila da ce da mi radi. Dabl sam radila privatno, pa mi je u 18 ned radila detaljan UZ, merila bebu i ostalo, a danas kad sam otisla, kao ajde lezi da cujemo otkucaje srca (ja ih nisam ni cula), gledala mozda 10-15 sekundi, rekla sve je dobro samo sto je okrenuto karlicno i ustala. Nit je u karton nesto upisala. Zato i hocu da idem opet privatno sledece nedelje...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 18.5.2018 8:05:35
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro.... QL zurilo joj se. Garant je imala zakazanu kaficu sa koleginicama Ja nisam nikada radila uz drzavno. Ova moja dr zna da idem privatno i ni ne nudi mi. Sto se tice ekspertskog ja kada sam moju dr pritala u prosloj trudnoci, ona mi rece da je svaki uz ekspertski jer ona detaljno gleda bebu. Tako da eto ti sad.... vise je nisam ni zapitkivala
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 18.5.2018 8:09:16
|
|
|
|
pari
|
Ni ja nikada nisam radila drzavno...i ne cudi me da tako brzo odrade...nazalost... Dobro je da ides ptivatno pa ces biti mirnija... Ja nocas bas lose spavala...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 18.5.2018 8:28:18
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se ne secam kad sam ok spavala. Naspavam se brzo. Probudim oko 2 i onda se narednih sat/dva vrtim po krevetu. Jos mi "gospodjica" dole malo "otekla" . I "gospodjica" mi se ugoila Pa je nekad cudno osecam. Da l je prignjecim tezinom kad spavam na boku
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 18.5.2018 8:31:27
|
|
|
|
pari
|
Ni ja se ne secam kad sam se naspavala I mene dole sve boli...isto otekla...bole me nekako i kosti tu...a i karlica...a da ne pricam o bokovima koji mi se ukoce u toku noci...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 18.5.2018 9:11:39
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Ja spavam ok. Prihvatljivo. Strpam decu u krevet i onda legnem i ja, vec oko 21, 22h. Onda ustajem nocu par puta i to je to. Ja idem u Visegradsku na uz, prvih meseci sam isla privatno kod istog dr. Gleda sve isto sto i u privatnoj ordinaciji, samo ne dobijem slicicu. Dovoljno mi je da mi kaze da je sve ok i ostalo me ne zanima. Odem srecna. Idem da sredim nokte. Jedva cekam. Radim ojacanje prirodnih, jer sam povredila nokat na palcu, pa mi treba mala pomoc da ga pustim da izraste. Deca odvezena u skolu i vrtic, meni se vrti u glavi i krece tahikardija cim krenem malo uzbrdo ili uz stepenice...Ali, drzim se!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?