|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat]
17.5.2018 8:11:33   
vonavoj
Dobro jutro!
Lepo sam spavala,i vreme utice sigurno...samo sam sva sad kilava, dok ih spremim za vrtic, napravim frizure, izgubim 1
30% energijeuser posted image
Planiram da odem do grada, trazim neki ranac...narucila sam preko aliexpresa i ladno mi nije stigao, imala sam broj posiljke i pratila i ta posiljka zavrsila u Surcinu..i onda sam proverila u nasoj posti, taj broj uopste nije glasio na moju adresu..pa sam pisala aliexpresu i vratili mi pareuser posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 326
17.5.2018 8:29:55   
pari
Dobro jutro! Meni su tu danas moji pa cu da se odmaram...mama kuva,sprema...posle ce po M i napolje...
Ja idem popodne na ctg...
Kako ide ctg pred termin? Je l' se radi cesce,da li znate? Ja za sad idem jednom nedeljno.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 327
17.5.2018 8:35:54   
Maraj
Jutro drage
Ana da rece mi ovaj sto se javio na tel.da je skuplje sa insulinemijama. Ja radim samo ogtt. Ponecu para. Ne mozes im verovati ni preko tel.
Ja ukljucila masinu. L patike. Juce je ugazio u govance sa sve auticem. Poludeli smo. Mm prao i auto i njegove patike. Ja prskala asepsolom. Al opet ih jutros stavih h masinu da se promandrljaju ja deterdzentom i asepsolom. Covece mi jedemo taj asepsol.
L malo malo dodje kuci sa nekim psecim govancetom. Bas ludim. Uh kakve bi kazne uvela za te vlasnike pasa. Mada kahna i postoji cinj mj se da je 10 000 din al ko je jos primenjuje. Ostaje nam da na par dana ribamo kucu od psecih govanceta

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 328
17.5.2018 8:37:14   
Maraj
Pari ja sam u 9.mesecu, pred kraj... radila svaki 2.dan u prosloj trudnoci

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 329
17.5.2018 8:47:43   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Maraj
L malo malo dodje kuci sa nekim psecim govancetom. Bas ludim. Uh kakve bi kazne uvela za te vlasnike pasa. Mada kahna i postoji cinj mj se da je 10 000 din al ko je jos primenjuje. Ostaje nam da na par dana ribamo kucu od psecih govanceta

Mi to zovemo kakabombe od kad je mini buba bila mala :) meni je asepsol stajao na ulazu u kucu da isprskam tockove kolica pre nego sto udjem u stan. Ja bih tako kaznjavala te neodgovorne vlasnike...
Pari, mislim da je do termina ctg jednom nedeljno u 9-om mesecu a posle termina svaki dan ili svaki drugi dan. Meni je dr pocela pre mesec dana da radi ctg na dve nedelje, ne zbog bebe nego zbog kontrakcija..
Kupili smo dusek juce i dobili popust i bas sam srecna, samo policu za knjige da resim.
Ja cu danas na pijac po tresnje, juce sam sve pojela :) a popodne idemo u bioskop, jedva cekam :)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 330
17.5.2018 8:58:08   
vonavoj
Pari, i ja radim jednom nedeljno..na dan termina se javljam u bolnicu..a inace posle termina se radi svaki drugi dan..kod nas tolerisu 7 dana, onda zadrzavaju u bolnici.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 331
17.5.2018 10:10:53   
Maraj
Pari ja sam imala zakazan cr. Termin mi je bio 8.10. Ali eto meni su svaki drugi dan radili ctg mozda one poslednje 2 nedelje. Porodili su me cr 30.9. Dakle ja nisam premasila termin , pa su mi radili svaki 2.dan. Da l zbog cr...otkud znam

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 332
17.5.2018 10:38:01   
smeško
Meni su svakog dana radili nedelju pre i celu nedelju posle termina.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 333
17.5.2018 10:48:51   
Ana RR
Smeško, nisam htela da im ostavim. Mislim čak da ova devojka što je pokušavala da stavi braunilu i ne zna kako da stavi jer se mučila i krv da mi izvadi, a ova druga mi je dva vađenja obavila bez problema. Baš me briga.

Ja sam svaki dan išla na ctg samo ne mogu da se setim od koje nedelje.

Von, ja sam pre 10ak dana kupila sebi ranac za 400 din u Trefolinu user posted image neki popust neverovatan.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 334
17.5.2018 11:36:57   
Maraj
Ja sad dosla iz dz. Primila injekciju i uzela doznake za maj.
Narucila sam neke japanke/sandale ipanema on line. Sad mi stigle. Super su. Imam slicne. I bas sam zadovoljna njima.
Jutros sam doruckovla palentu. I sad svratim u prodavnicu. Vidim sveze kifle....i sta cu...kupim, napravim sendvic i evo uzivam user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 335
17.5.2018 13:59:10   
vonavoj
Stigla sam iz skitnje..isla na miru u Dm...kupila i ranac 😁 nije bas za 400din..ali me je cekao i najjeftiniji je😁slikam i stavljam ga u temu.
Sad da rucam i vodim decu kod dr..da T primi mmr.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 336
17.5.2018 14:06:45   
pari
Danas cu pitati bas za ctg...
Sad sam vec nestrpljiva...mogla bi ta devojcica da se pojavi user posted image
Meni tu moji,mama skuvala musaku...ja danas odmaram skroz...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 337
17.5.2018 19:30:42   
pari
Na ctg-u sve u redu...brzo sam zavrsila. Idem u nedelju opet...ipak kazu da cemo sad ctg cesce jer sam u 38.plus nesto nedelji...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 338
17.5.2018 19:57:31   
Queen Lady
Evo i ja da se javim ovde. Danas bila kod dr u domu zdravlja i bas me iznervirala. Radila UZ, 10 sek mislim da je bilo mnogo da je gledala. Sve dobro, ali je okrenuta beba karlicno. U 18 ned kada mi je radila UZ, detaljno odradila, beba prednjacila glavom. Pitam je ja jel moze da se vidi sta je... Pa ne moze, kako moze kada je karlicno. A u prvoj trudnoci, S je non stpop bio karlicno i moglo da se vidi. Kazem ne znam da li je 10 sec gledala UZ, i odmah ustala. Bas sam se smorila bila. Tako da sl nedelje idem privatno, pa cemo da vidimo... Cccccc

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 339
17.5.2018 20:14:12   
smeško
Ne opterecuj se time. Bitno da je sve ok.user posted image

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 340
17.5.2018 20:26:59   
Maraj
Pari super za ctg
QL ma kako ne moze da se vidi kad je karlicno...i meni je L bio pa se videlo. Bas neka nadrndana dr izgleda.
Mene celo posle podne ubi stomak. Morali smo do kablovskog operatera...
Odjavili smo kablovsku i internet i sad cekamo da nas prikljuce na neki novi paket. Ladno se ceka nedelju dana. Od juce smo bez tv-a a od danas i bez interneta. Uzas. Zar im nedelju dana treba da dodju...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 341
17.5.2018 20:55:41   
vonavoj
Pari.bitno da je sve ok. Aj bas cu videti kako ce meni za ctg reci..ali znam aigurno da i da hoce ne moze da me ubaci..jer ima termin samo ponedeljkom.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 342
17.5.2018 21:04:36   
Queen Lady
Ma bila nadrndana, pa je verovatno mrzelo da gleda. A vec je bila ustala sa stolice kada sam je pitala za pol. Al bas je bila nekako preko K.... Sta li je mogla da vidi za tih 10-15 sek nije mi jasno. A UZ od pre 20 god.

Maraj, cudo su svi ovi iz MTS-a, SBB-a, i ostali. Sad kad svi imaju kablovsku i internet njima treba vecnost...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 343
17.5.2018 21:17:49   
vonavoj
Lady.zar ne bi trebalo da ti sad radi ekspertski uz.

Direktna veza do poruke: 344
17.5.2018 21:20:23   
Queen Lady
I ja sam mislila da ce da mi radi. Dabl sam radila privatno, pa mi je u 18 ned radila detaljan UZ, merila bebu i ostalo, a danas kad sam otisla, kao ajde lezi da cujemo otkucaje srca (ja ih nisam ni cula), gledala mozda 10-15 sekundi, rekla sve je dobro samo sto je okrenuto karlicno i ustala. Nit je u karton nesto upisala. Zato i hocu da idem opet privatno sledece nedelje...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 345
18.5.2018 8:05:35   
Maraj
Jutro....
QL zurilo joj se. Garant je imala zakazanu kaficu sa koleginicama user posted image
Ja nisam nikada radila uz drzavno. Ova moja dr zna da idem privatno i ni ne nudi mi. Sto se tice ekspertskog ja kada sam moju dr pritala u prosloj trudnoci, ona mi rece da je svaki uz ekspertski jer ona detaljno gleda bebu. Tako da eto ti sad.... vise je nisam ni zapitkivala

Direktna veza do poruke: 346
18.5.2018 8:09:16   
pari
Ni ja nikada nisam radila drzavno...i ne cudi me da tako brzo odrade...nazalost...
Dobro je da ides ptivatno pa ces biti mirnija...
Ja nocas bas lose spavala...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 347
18.5.2018 8:28:18   
Maraj
Ja se ne secam kad sam ok spavala. Naspavam se brzo. Probudim oko 2 i onda se narednih sat/dva vrtim po krevetu.
Jos mi "gospodjica" dole malo "otekla" . I "gospodjica" mi se ugoila user posted image Pa je nekad cudno osecam. Da l je prignjecim tezinom kad spavam na boku user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 348
18.5.2018 8:31:27   
pari
Ni ja se ne secam kad sam se naspavala user posted image
I mene dole sve boli...isto otekla...bole me nekako i kosti tu...a i karlica...a da ne pricam o bokovima koji mi se ukoce u toku noci...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 349
18.5.2018 9:11:39   
smeško
Dobro jutro! Ja spavam ok. Prihvatljivo. Strpam decu u krevet i onda legnem i ja, vec oko 21, 22h. Onda ustajem nocu par puta i to je to.
Ja idem u Visegradsku na uz, prvih meseci sam isla privatno kod istog dr. Gleda sve isto sto i u privatnoj ordinaciji, samo ne dobijem slicicu. Dovoljno mi je da mi kaze da je sve ok i ostalo me ne zanima. Odem srecna.
Idem da sredim nokte. Jedva cekam. Radim ojacanje prirodnih, jer sam povredila nokat na palcu, pa mi treba mala pomoc da ga pustim da izraste. Deca odvezena u skolu i vrtic, meni se vrti u glavi i krece tahikardija cim krenem malo uzbrdo ili uz stepenice...Ali, drzim se!user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here