Rosita
|
Dobar dan! Kod nas ništa posebno novo. Ljiša i ja imamo čet gde kukmo na grčeve, gasove, prdenje, stenjanje, podrigivanje i ostale bebeće radosti. N je prošao osip na ruci, hvala Bogu, dva dana od vakcine je imao i povlačio se, sad ga skoro nema. Noć bila loša, naravno. Jutros D ustao u 7 u vrtić, mm ga spremio i odveo i nisu me probudili, preneo me san nekih 40 ak minuta, nisam ga otpratila na vratima, verujem da će mi zameriti, i tako je sav od zameranja i osvestio je svoju ljubomoru pa je i rekao da je ljubomoran. Meri mi svaki postupak, svaku reč, hoće me za sebe. Sav je u mešavini ljubavi, potrebe za mnom, ali i osude i potrebe da me kazni nekako- ružno mi odgovori, recimo pričaj sa nekim drugim , mene ostavi i tako... Ali počela sam to da varim i ne shvatam lično. Ne stižem ništa, njemu sam pravila sok od cvekle, limuna i meda i to je lepo pio, ali nisam od kad! Grozne su afte , imalo je virusa gde smo nas troje dobijali, to boli kao đavo. Apis gola, propolis da se prska... Da što pre prođu! Meni D još kašlje, dajem mu aerius, 3 dana sam ga inhalirala pulmikortom i nisam pogrešila, nemam ja kad da čekam i da da ga zapuštam. Samo jedem, bila sam skoro vratila kilažu a sad sam opet 3+, ali stalno bih nešto grickala.