|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece
19.11.2009 20:16:12   
sanji
IZVORNA PORUKA: LillyT

Sanji, a sta je danas posteno? Ne treba ovde pricati o pravdi, neko se muci kroz zivot, a nekome je sve servirano. Nas pogadja kada znamo za neki primer iz nase drage okoline. Mislim da uvek ima vise dece, nego roditelja koji zele da ih usvoje.
Inace, praksa je pokazala da uvek lincuju gej ljude, tako da nema brige, vidis da nas par ovde nismo agresivne (a i gde cu biti sa ovim stomakom)

Pa baš zato se treba truditi da bar nešto bude pošteno! Ja iskreno nisam znala koliko ima ljudi koji se muče godinama da dobiju decu. Nisam znala da postoje te tabele i čuda, koje su lekarske procedure.... Ali ti ljudi se trude. Gay populacija se ni u jednom trenutku nije potrudila za to dete a sa punim pravom ga traži. Znaš li koliko šansi ima hetero par da dobije dete ako nije lečen od sterilizacije? Oko10% sa debelom vezom! O kom onda poštenju pričamo! Mene boli sudbina (sad će mnogo njih da se naljuti) normalnih ljudi koji prolaze kroz sve to!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 51
19.11.2009 20:24:56   
LillyT
Uzasno mi sproro radi RR, ne znam koji mu je andrak.
OTI, necemo sada o tome da li vlada gej lobi ili ne, nije tema o tome (iskreno, ne bih ucestvovala jer do sada nisam imala kontakta sa njima). Prosto picamo o tome da li im treba dozvoliti usvajanje ili ne. Naravno da smo se manje vise sve rasplinule jer jedna stvar povlaci drugu. Usvajanje dece je po meni jako plemenito i stavrno skidam kapu ljudima koju su se odlucili na tako nesto. Prosto mi je cudno da vlada misljenje da su gej ljudi losi za vaspitanje dece.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 52
19.11.2009 20:28:50   
sanji
LillyT ja ni u jednom trenutku nisam rekla da su oni loši ljudi ili loši roditelji. Samo kažem da nisu zaslužili, nikad se nisu potrudili da dobiju decu (onako kako se deca dobijaju)! user posted image Ako se hetero parovi muče, zašto bi njima to bilo oprošteno! 

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 53
19.11.2009 20:29:07   
Trcosava
Juuu žene, odem da jedem i vidi ovo...

Ne znam da li sam pisala mišljenje ili ne, ali se svakako slažem sa sanji i oti. Evo i mm se slaže user posted image

p.s. što se tiče usvajanja...moja bivša koleginica pokušava da usvoji dete (sama je, str8), neće da joj daju. Sad je prešla na opciju hranitelja, ali je strah jer je veliki emotivac i zna da će joj biti žao kad to dete bude trebalo da ode od nje. Sada zbog silnih medicinskih razloga ne može da ima decu i naravno kaje se što ih nije pravila kad je mogla. inače je neverovatno jaka žena, emotivno stabilna, ima stan i sve uslove za dete - i eto - ne daju joj .... mlati se po institucijama preko 4 godine, da ne pričam koje psiho testove je prolazila, adaptirala stan za dete...

dodato - smatram da pre svega prednost moraju imati hetero roditelji i eventualne ''samohrane majke''

< Poruku je uredio Trcosava -- 19.11.2009 20:30:03 >

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 54
19.11.2009 20:29:43   
Anoniman
Lillyt ne ljuti se... user posted image
Usvajanje dece je po meni plemenita stvar ali mi je cudno da toga nema vise...Boze moj, deca su deca...Zavoli covek i zivotinju a ne dete...Naravno da se zavoli kao da je iz tebe izaslo..Nego...Znam da nema pravila...moze i hetero par da bude kretenski a gej da budu ok ljudi ali ...
Zasto usvajanje dece?

Nemam dobar glas - ne pevam
ne umem da crtam - ne crtam
biram da sam gej - nemam decu

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 55
19.11.2009 20:35:23   
viking
Sad baš nešto razmišljam, realno, koliki broj gej parova u Srbiji će zaista usvojiti dete? Verovatno nula. Zašto se mi onda ovde ložimo? user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 56
19.11.2009 20:35:30   
LillyT
Ma ne ljutim se OTI, otkud ti to, kazem samo pricamo o veoma osetljivoj temi.
Nema nikog ovd od gejeva da nam potkrepi pricu. Pa sta ako se ne slazemo oko nekih pitanja, ako vec lepo caskamo na nekim drugim temama. Glavno je da se slazemo da mrzimo nasilje user posted image

Sporo mi radi RR, pa ne uspevam da uFatim korak sa vama

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 57
19.11.2009 20:37:41   
minavb
IZVORNA PORUKA: OTI
Nemam dobar glas - ne pevam
ne umem da crtam - ne crtam
biram da sam gej - nemam decu

Ne slazem se sa tobom. Ljudi nesto zasluze ili ne zasluze samo svojim postupcima, a ne time sto su crnei, beli, obrezani, kosoki ili sto se priroda sa njima poigrala pa preferiraju isti pol.
Nemam dobar glas-vezbacu da pokusam da pevam
ne umem da crtam-ucicu i ucicu pa cu mozda nauciti neku tehniku
biram da sam gej-sa osobom kojom volim, ucinicu sve da budem dobar roditelj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 58
19.11.2009 20:45:34   
LillyT
Ljudi, ne zele svi decu, znam gomilu hetero parova koji nece decu, lepo im je ovako. Sto Viking kaze, bas me zanima koji bi to broj ljudi bio koji bi usvojio decu.
OTI, danas ljudi ne znaju da pevaju, pa opet pevaju, a neki idu na casove i trude se. Jbg, svako se bori za sebe

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 59
19.11.2009 20:52:20   
Lu
Nije dobar roditelj onaj koji rodi dijete nego onaj koji odgoji dijete,tako da podjednake šanse za usvajanje trebaju da imaju svi,što se mene tiče...ja opet glasam za ljubavuser posted image
Ali...kao što reče Viking,kolike su zaista šanse da će neki gey par u Srbiji  ili Bih ili Hr ili još i šire usvojiti dijete...možda za sto godinauser posted image
Ne znam kako se završilo sa Eltonom Johnom i njegovim partnerom,oni su pokušali da usvojeuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 60
19.11.2009 20:53:13   
Anoniman
Ali ja imam gej oko sebe...I poznajem takve ljude i nemam nista protiv njih...ne smetaju mi...Ali nisam za to da oni usvajaju decu. Jednostavno.

Postoji gej sa kojim se druzim...Ali jednostavno ne za usvajanje dece...

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 61
19.11.2009 20:56:12   
sanji
IZVORNA PORUKA: OTI

jednostavno ne za usvajanje dece...

Potpisujem. Kod nas hvala Bogu ne može to skoro da zaživi ali ovo je uopšteno ne, ne samo za nas!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 62
19.11.2009 20:57:21   
minavb
Izini, toliko je slucajeva u Srbiji koji ne samo sto ne zasluzuju da usvoje decu, nego ne zasluzuju da mogu da ih zacnu? I sta sad, da ih sterilisemo? Samo kad se setim malene pokojne Kaje koju su ubili monstruum od majke i cudoviste od njenog decka, ljudi koji su eto hteli da je se rese, a neko bi joj se mozda radovao , cak i neki homoseksualni par!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
19.11.2009 21:02:22   
Anoniman
Minavb, takvih ludaka naravno da ima...to su ekstremi...Katastrofa...
I ja uvek pomislim: O boze, a neki ljudi cekaju na decu godinama...

Ali homo par je u startu EKStreman za dete, za odrastanje, za adaptaciju na vrsnjake, na socijalizaciju, shvatanje sveta...Otezavamo mu odrastanje time sto ga dajemo homo paru...Sebicno je...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 64
19.11.2009 21:05:31   
sanji
IZVORNA PORUKA: minavb

da ih sterilisemo?

Da! user posted image I ne samo to! Pojma nemaš šta bi im radila! Nisam ja ništa blaža po tom pianju. Tu su mi stavovi još zadrtiji! user posted image user posted image user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 65
19.11.2009 21:07:04   
Anoniman
Sanji, i ja...sve se nesto kontrolisem...Mada, nisam navikla da budem politicki korektna...
Ali ajde...da ne ovladaju jos i hormoni..
Draga, mislim na tebe, srecno!!!

Ljubim te u bebe...i cekamo vas

(odgovor članu sanji)
  Direktna veza do poruke: 66
19.11.2009 21:09:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

Evo i mm se slaže user posted image

user posted image

Zašto uvek kada se povede polemika oko toga da li gay parovi treba da mogu da usvajaju decu, njih ističete kao bolje roditelje nego neke hetero koji bi decu zlostavljali? Zašto ih ne poredite sa mnoštvom parova (hetero) koji ne mogu imati decu?

Uglavnom, da iznesem još nešto: ako bi me dete pitalo šta je to gay, rekla bih da je to bolest koja se javlja kod nekih ljudi i da ti ljudi vole isti pol. Da je to nešto što tim ljudima komplikuje život mnooooogo, i da meni to nije normalno.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 67
19.11.2009 21:09:38   
minavb
Nije, zasto je sebicno i zasto mislis da ce dete koje raste u takvoj porodici imati iskrivljenu sliku o svetu? Ne osudjuj unapred takvo dete! Zasto uopste mislis da bi takvo dete imalo tezu adaptaciju i socijalizaciju od deteta kriminalca koji zivi sa suprugom i ima 20 maloletnica koje mu se prosipaju na tacni, ili deteta biznismena koji nikad nije kod kuce i koga dete i ne vidja, ili deteta profesora koji misli da je ok da povremeno isutira zenu? Kao sto vec rekoh, ljudi se medjusobno razlikuju samo po svojim zaslugama, nikako po boji, rasi veri ili po seksualnom opredeljenju! Dobar roditelj moze biti i homoseksualac. Sigurna sam i bolji od mnogo hetero roditelja. Ja sam ZA!
I Hitler je smatrao da homoseksualce treba pobiti, nepodobne sterilisati, bolesne istrebiti...

< Poruku je uredio minavb -- 19.11.2009 21:12:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 68
19.11.2009 21:12:25   
Anoniman
Minavb, sto se ljutis?
Svi primeri koje navodis su mi u istoj grupi kao i homo: EKSTREMI!

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 69
19.11.2009 21:16:11   
Modessty
Ko smo mi da odlučujemo o tome da li je neko zaslužio da ima dete ili ne? Sve jedno da li je to dete dobijeno prirodnim putem, vešštačkom oplodnjom ili usvojeno?
Zašto ja moram da imam prednost u odnosu na bilo koga drugog na ovoj planeti?
Uostalom, ko sam ja da sudim nekome zbog boje kože, religije ili seksualnog opredeljenja?

Moja razredna u srednjoj školi je stalno ponavljala da niko nema prava da oduzme nekome život. Isto tako niko nema prava da nekome uskrati ljubav, pa ni pravo da bude roditelj.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 70
19.11.2009 21:16:25   
Anoniman

od deteta kriminalca koji zivi sa suprugom i ima 20 maloletnica koje mu se prosipaju na tacni, ili deteta biznismena koji nikad nije kod kuce i koga dete i ne vidja, ili deteta profesora koji misli da je ok da povremeno isutira zenu?

Pa i gejevi mogu da budu kriminalci, biznismeni i siledzije, nisu oni svi savrseniuser posted image
Stalno se kroz forum provlaci to da medju heteroseksualnim parovima ima i monstruma, a zar je moguce da medju homo nemauser posted image user posted image user posted image

Ja sam izricito protiv, sve razloge ste uglavnom pobrojale. Ne bih prestala da volim svoje dete ako bi postao homoseksualac, ali mislim da ne bih prestala da ga volim ni kad bi ubio coveka ili silovao neku devojku. Osudila bih ga, bacila na njega drvlje i kamenje, ali ne bih prestala da ga volim. I prva bih bila protiv toga da usvoji dete ako je gej. Meni je to nezdravo, i to je to. Dete treba da ima majku za neke razgovore, i oca za drukcije razgovore. Nije isto pricati o menstruaciji i prvom seksu sa tatama, ili sa bakom, tetkom...kao sto to moze mama, recimo, da objasni devojcici.Da je isto, ne bi postojali polovi.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 71
19.11.2009 21:17:25   
minavb
Ma ko se ljuti, ja sam jedan el grande liberal. Nisu to ekstremi, to su ljudi oko nas. Koliki je procenat zlostavljanih zena i dece? Ogroman! Vidis da se ne radi o ekstremima. Inace, znam jos jedan zanimljiv slucaj. Par u tridesetim godinama usvojio preslatku devojcicu. Malena je prelepo dete ali je zadesila tuzna sudbina. Usvojitelji su se prilicno lose ponasali prema njoj, jasno joj stavljali do znanja da ona nije njihovo dete, tukli je...i kad su se razveli, zena kod koje je ostala neko vreme je se resila, nisam sigurna na koji nacin , ali mislim da je u nekom domu. E ti ljudi nisu zasluzili da usvoje.
I uvek bih pre prihvatila da mi dete bude gej nego narkoman!!!!!

< Poruku je uredio minavb -- 19.11.2009 21:18:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 72
19.11.2009 21:18:21   
Anoniman
BRAVO NEDJO!!!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 73
19.11.2009 21:18:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

od deteta kriminalca koji zivi sa suprugom i ima 20 maloletnica koje mu se prosipaju na tacni, ili deteta biznismena koji nikad nije kod kuce i koga dete i ne vidja, ili deteta profesora koji misli da je ok da povremeno isutira zenu?

Pa i gejevi mogu da budu kriminalci, biznismeni i siledzije, nisu oni svi savrseniuser posted image
Stalno se kroz forum provlaci to da medju heteroseksualnim parovima ima i monstruma, a zar je moguce da medju homo nemauser posted image user posted image user posted image

Ja sam izricito protiv, sve razloge ste uglavnom pobrojale. Ne bih prestala da volim svoje dete ako bi postao homoseksualac, ali mislim da ne bih prestala da ga volim ni kad bi ubio coveka ili silovao neku devojku. Osudila bih ga, bacila na njega drvlje i kamenje, ali ne bih prestala da ga volim. I prva bih bila protiv toga da usvoji dete ako je gej. Meni je to nezdravo, i to je to. Dete treba da ima majku za neke razgovore, i oca za drukcije razgovore. Nije isto pricati o menstruaciji i prvom seksu sa tatama, ili sa bakom, tetkom...kao sto to moze mama, recimo, da objasni devojcici.Da je isto, ne bi postojali polovi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odoh da se tusiram...vidimo se devojke..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 74
19.11.2009 21:19:22   
Brand new mama
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Evo i mm se slaže user posted image

user posted image

Zašto uvek kada se povede polemika oko toga da li gay parovi treba da mogu da usvajaju decu, njih ističete kao bolje roditelje nego neke hetero koji bi decu zlostavljali? Zašto ih ne poredite sa mnoštvom parova (hetero) koji ne mogu imati decu?

Uglavnom, da iznesem još nešto: ako bi me dete pitalo šta je to gay, rekla bih da je to bolest koja se javlja kod nekih ljudi i da ti ljudi vole isti pol. Da je to nešto što tim ljudima komplikuje život mnooooogo, i da meni to nije normalno.

Mozda zato sto se stalno ponavlja da je to nenormalno i da je to bolest?
A realno je da bilo koji par treba da prvede ooohhhooo godina zakopan papirim,razgovorima i ko zna cim da bi mogao da usvoji dete(da bi usvojio bebu moras da imas nesto oko 30 godina-nista vise,a u tim godinama ljudi rijetko usvajaju dijecu).Tako da se bez veze prepucavamo...Mada,sto se stalno insistira na "balkanstvu"?To je kao nesto extra konzervativno,nazadno ili?Koliko znam nisu ni drugi nebalkanski narodi(bar odredjen broj populacije) ludi za takvim idejama..Koliko ljudi-toliko cudi...a svi se boje onog sto nam nije poznato(strano)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here