Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 13:33:06
|
|
|
|
dddaca
|
Kod mene u zgradi nesto rade od 10.30 nemamo TV. Tako da ti se pridruzujem milicicak
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 13:39:22
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nama komsija iznad od 8h busi li busi hiltihem.Glavu mi tacno probusi. Takav osecaj. Naravno mm nece da ide da im kaze mimo toga sto nam je od 12h po kucnom redu bez radova
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 13:47:09
|
|
|
|
dddaca
|
Imala sam i ja problem sa komsijama kad su renovirali stan. Znam kako ti je
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 15:27:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Meni su ljetos bušili od 5ujutru, zbog vrućina, a mi uvece ne liježemo prije 1h zbog posla, onda možeš da zamisliš Ali isto im nisam ništa rekla, jer mi nekako žao. Šta znam ljudi ne rade toiz objesti, nego jer moraju, možda ćemo i mi jednog dana, ne želim da mi se vrati kao bumerang Elem, ja ću da izludim od bolova u zubu. Izvadila sam zub, a i dalje me boli. Ja ću da šiznem, jer više ne znam šta je u pitanju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 15:30:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Choopa.jesi pila antibiotik, mozda je neka upala?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 15:32:59
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ovi moji buse svaki dan ili svaki drugi vec 5 godina. Tacnije,mislim da hilti samo ukljuce pa zuji. Inace su cudni.Tipa ukljuce u 1 posle ponoci usisivac.Pa se tuku,svadjaju,mlate decu i tako..Policajci su oboje,zvala xx puta da intervenisu kada se svadjaju u pola noci jer deca vriste al eto nilad dosli nisu. Otisla sam od teme. Mm uspe i da me iznervira i kada nije kuci. Rasirio je ves,jedan preko drugog.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 15:37:46
|
|
|
|
dddaca
|
Cekaj da vidis kako moj rasiri vec. I jedan preko drugog i posteljina nakrivo zakzacena kao da je bacena preko zice, ma strasno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 15:41:18
|
|
|
|
vonavoj
|
I moj je danas mokar ves rasirio preko suvog..car..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 17:00:39
|
|
|
|
isidora88
|
Ni moj nije znao da siri ves, sad imamo masinu za susenje, naucila sam ga da je pali i milina inace kad se samo setim kako je sirip. Svaka stvar bude zguzvana kao krave da su zvakale. Choopa za zub, znam kako ti je, sve mi se cini da cu morati da vadim jos jedan jer iako je popravljen me boli, odlepicu od zuba u ovoj tridnoci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 20:01:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Znaci da ga uzmem pod svoje i poducim.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 20:18:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj zna da ukljucuje sve masine..eeej.pa bas je napredan Dosao je kuci u pola 8,sa sluzbenog puta,i izasao u 8...imao je dogovor sa drugarima..i ja tako ceo dan sa decom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 20:25:27
|
|
|
|
Ana RR
|
U bre kako ste ih vi razmazile mm se stalno čudio kolegama u bivšoj firmi, ni jedan ne žuri kući, posle posla obavezno idu na piće, jednom kolegi su deca prva ujutru u vrtiću i poslednja idu kući ali njega boli uvo, on ne žuri. A mm je možda tri puta otišao sa njima na kolektivni ručak koji su imali krajem svakog meseca. Uopšte nije u tom fazonu, x puta je rekao da ne razume kako je nekome lepše u kafani nego kući sa porodicom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.1.2018 20:27:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne ide on cesto..mozda jednom u 3 meseca..retko je kafana,neko kucno druzenje je..ali musko.. Ali kako nije umoran od puta,da je kod kuce...kukao bi mi.. a ja ni na kafu kod kume ne idem sama.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.2.2018 22:03:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Popiz***a sam Kupim večeras u maxi-u neki kulen (treba mi za subotu za meze) i malopre uzmem da ga presložim u posudu i vidim da imam tri različote vrste kulena u papiru malo onog koji sam tražila i još neka druga dva. Pa muka mi je više, ujutru ću im sve po spisku
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.2.2018 7:58:49
|
|
|
|
emicaa
|
Anci u jednom pakovanju?Svasta 🙄
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.2.2018 8:01:10
|
|
|
|
Maraj
|
Boze sta njima pada na pamet.... Mene najvise nervira kad mi suhomesnato iseku tanko tanko da ne znas sta ces sa njim koliko se raspada. A napomenem uvek da iseku malo deblje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.2.2018 8:09:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, i treba im sve po spisku. Maraj, ja ludim kad mi deblje iseku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.2.2018 12:41:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, seče se štap ali on je izgleda ubacio i ono što im je ostalo u toku dana, uvek bude nekog viška. Bila sam jutros i odmah tražila šeficu, nisam uopšte htela da se raspravljam sa ovima što rade na suhomesnatom. Žena se izvinjava, mislim iz aviona se vidi da su tri različita kulena (jedan je skroz crven, drugi je sečen na krugove i dosta je tanji i treći je sečen ukoso i jako su dugački komadi, sva tri su različite boje). Isekli mi ponovo ono što sam tražila. Ivana, ni ja ne volim debelo sečeno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.2.2018 10:00:16
|
|
|
|
nata11
|
Na kojim su drogama ovi sto idu ponedeljkom ujutru na posao pa jos pevaju u kolima?
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.2.2018 10:16:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto Nato?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.2.2018 11:08:08
|
|
|
|
nata11
|
Pa hocu i ja tu drogu od koje se radujes ponedeljku.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.2.2018 11:21:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Na kojim su drogama ovi sto idu ponedeljkom ujutru na posao pa jos pevaju u kolima? jesi mozda mene videla da pevam u kolima ahhaa ali ja ne idem na posoa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 13.2.2018 11:39:11
|
|
|
|
nata11
|
Pa zato i pevas
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 13.2.2018 13:25:09
|
|
|
|
emicaa
|
Nato ja pjevam u svako doba u autu.Cim krene prva pjesma i ja se palim Imamo nove komsije,tek su poceli unositi stvari i vec usmrdili cijelo stepeniste.Kad sam cula odakle su smracilo mi se pred ocima.Obozavam nas novi stan ali sad bih se bez razmisljanja odselila
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 2.3.2018 15:41:40
|
|
|
|
isidora88
|
Dodje mi da ubijem mm. Koji je to idiot kad moram tako da kazem. On je gospodin umoran i mora da legne da spava, a ja koja nisam sastavila sat vremena sna u komadu nisam umorna Ju besna sam kao ris
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?