Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.1.2018 9:36:24
|
|
|
|
isidora88
|
Meni je privatnik u prosloj firmi uplatio platu cim je dobio resenje pa je cekao refundaciju drzave, ali je svakako kasnilo. porodiljsko sam otvorila krajem januara, predala papire sredinom februara, dok je stiglo resenje proslo je oko mesec ipo, plrva plata mi je uplacena u aprilu i onda je islo svaki mesec redovbo kad i svim zaposlenim a vlasnik je cekao refundaciju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.1.2018 11:37:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako divan Božić... zatvorili nam vodu a kvar nisu popravili i koji moj sad da spremam??
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.1.2018 12:07:14
|
|
|
|
Maraj
|
A joj Ana pa bas bezveze.... Garant su majstori ne rade za praznik...katastrofa... jeste zvali neke dezurne? Ima li ko da dezura?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.1.2018 12:21:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, isto se desilo letos, čekali smo 16 dana da dođu i poprave (pukla je cev u našoj šahti u dvorištu) ali tada nisu zatvorili vodu. Sada su samo poslali ekipu koja će zatvoriti vodu pa će druga ekipa nekada doći da popravi kvar a da su letos popravili kako treba ne bi se ovo desilo. Ma besna sam kao ris, upucala bih nekoga.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.1.2018 13:42:58
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nama su jutros osiguraci izbili,a kljucevi od sata kod komsije koji je na zimovanju.Divota dok se nismo snasli.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.1.2018 19:09:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To tako zna bas kad ne treba, nama nije radilo grejanje 1 i 2 januara, otisla pumpa .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 7.1.2018 19:12:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, ja se nadam da ce sutra da se rese stvari.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.1.2018 8:20:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, jel dosla voda?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.1.2018 9:39:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne i neće ni doći. Ekipa koja je juče zatvorila vodu nije dobro popunila nalog, ladno su napisali da je kvar na našoj strani što nije tačno, i oni su juče lepo rekli i tu smo pola stajali i pričali o tome kako je ostalo to parče cevi koje vodovod nije zamenio. I evo ovi iz vodovoda neće da razgovaraju sa nama, spuštaju nam slušalicu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.1.2018 9:43:57
|
|
|
|
Milena18
|
Uh, Ana, samo da poludiš! Nadam se da će se rešiti problem što pre.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.1.2018 13:09:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ana to je tacno da covek poludi.Nisu normalni.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.1.2018 13:57:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uzas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 8:43:56
|
|
|
|
vocicana
|
Ne mogu da verujem do kojih granica ide njihov bezobrazluk. Pa cemu sluze oni i koja je svrha njihovog postojanja? Isto objasnjenje, pred novu godinu, nismo imali(ceo grad) rejanje, pukao je kotao glavni u Toplani, da bi odmah po novoj, dan jedan opet falilo nesto, daaaaaa, dve pumpe, dotrajale su, znate doci ce do 19 h navece, neeee, doslo je u 22h! Samo sirogojno program da se kupi, komplet, pa da prevazidjemo najstrasniji deo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 9:56:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam juče živce pogubila raspravljajući se sa debilima iz call centra. Oni apsolutno pojma nemaju. Radila sam svojevremeno u firmi koja je imala svoj call centar i da je neko od naših radnika razgovarao sa korisnicima onako kako su ovi razgovarali sa nama, taj bi na evaluaciji dobio momentalni otkaz. Ali to je razlika između državne i privatne firme, jel. Na kraju smo našli nekog komšiju koji je neki šef u vodovodu, došao je do nas, video gde je kvar i da se on nalazi na strani za koju je zadužen vodovod, pozvao je ekipu i došli su odmah i popravili. A meni je žao što nisam pozvala call centar i sve im po spisku nabrojala.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 10:02:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
popravljeno juhuuu... Samo zivaca istrosenih haos. Bas mi zao Ana ali super sto je konacno sredjeno. I eto u Srbiji "nista bez veze" strasno. Za kol centre mogu misliti...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 10:17:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo, ona guska je rekla mm Možete još 500 puta da zovete ali to vam je što vam je. Mislim da je mogao kroz slušalicu da je zadavi koliko je popizdeo. Taman posla da provere da nije neka greška u pitanju jer zaboga, nas petoro zove (mi smo u dvojnoj kući) i da je kvar do nas zar bismo proveli Božić bez vode, valjda bi odmah to popravili? I ovi ljudi što su juče došli da poprave nam kažu da uopšte ne zovemo njih jer oni pojma nemaju, nisu ni zaduženi za naš deo grada. Pa jbt, to je jedinstveni call centar, koga da zovem onda. Međutim, čovek mi dao broje telefona njihove službe za ubuduće. Ma ovo ovde je divlji zapad.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 10:25:20
|
|
|
|
lesica
|
Uspavali smo se jutros, zaboravila sam lap top, i u trčanju na posao izvrnem nogu. Sad me lepo boli i nateklo je... Samo mi je to trebalo, u tri lepe baš. Anči, dobro je da ste sredili, a za "saradnju" nemam reči.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 10:30:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Les
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 10:39:00
|
|
|
|
lesica
|
Ne pitaj. Već znam da sam ligamente zeznula onako prilično, nadam se da mi je zglob na mestu. I da neću biti fiksirana Stvarno nemam privilegiju da ležim.. Što zbog posla, što zbog dece vrtić/škola. Ufff, to kad krene ovako od prvog radnog dana i rane zore, lepo da sedne i plačeš.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 10:39:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Les, zao mi je Anci, tako sam se ja iznervirala kad sam zvala u vrtic za odbijenicu. Boze, kakva guska od zene. Pojela bih je preko telefona. Istou fazonu mozete zvati koga hocete, ali tako vam je, bla, bla.. A Nikoli uopšte nije trebao taj stres
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 9.1.2018 10:48:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj bre Les, pa valjda neće morati. Ivana, aj što su ga oni iznervirali ali još sam mu i ja digla pritisak jer sam od muke počela da plačem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.1.2018 14:33:36
|
|
|
|
nata11
|
Dosla sam da kukam ali nemam snage. Sta se meni sve desava je za verovali ili ne. Dokle cu se ja boriti sa ovom drzavom ne znam.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.1.2018 13:46:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da se A ne bi dosadjivao sam,povedem od sestre dete na zimovanje. Prvo sto nema naviku da sklanja za sobom (11god),drugo sto je nemozes naterati da se tusira,trece sto nece na sneg.Stoji kao klada i pita se zasto je tu dosla. Poludela sam.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.1.2018 15:58:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Nevena..sad si naucila,ne vodis nigde nikoga Les.kako si? Ja sam isla u Bavaniste kod nekog Resada..da mi namesta ligamente..isto izvrnula nogu.prva dan posle porodiljskog..i dr rekao 3 nedelje mirovanja..a on mi namestii nogu i normalno sam otisla sutradan na posao!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 12.1.2018 23:08:42
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
A danima smo smarali ljude da idu sa nama jer smo kao uzeki petokrevetni apartman.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?