Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 13:43:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo kod mene spremna jos jedna koverta Zna li neko kad je prvo izvlacenje uopste?
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 14:46:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E super znaci da sto pre saljem ovaj ostatak
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 14:56:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja mislila treba 30 racuna, ihaj pa mozemo vec da saljemo
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 15:19:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Ajde pa da vidimo i nasa imena u spisku dobitnika 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 15:25:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih nadam se al...nekako me uvek zaobidje kao da se to samo druga desava
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 12:49:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Da ja se pitam zasto mene ne strefi neki tako veliki dobitak, stvarno sam zasluzila 😂😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 13:05:12
|
|
|
|
Dora89
|
Bravo, Drakče! Isto mogu da kažem - jadan naš narod. Umesto da nagradne igre igramo iz zabave, bez ikakvih očekivanja, narod se hvata za slamku na ovoj nagradnoj igri i po kladionicama.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 13:21:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne znam kakao vi al meni je ovo zabava ne ocekujem stvarno spas za zivota u nekoj nagradnoj igri...svast
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 13:57:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno, hahahahaha najbolje da ocekujem da me nagradna igra u zivotu spase 😂😂 Zato se trudim da radim, a ovo igram jer volim, a niko se nikada nije zalio kad dobije na nagradnoj igri bilo sta....
< Poruku je uredio mama Jo -- 21.2.2018 13:58:15 >
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:00:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma besmisleno! Nagradna igra kao i svaka. Samo sto za ovu ne moram da idem da uplacujem kao loto il slicno vec mi sama dodje u ruke svaki dan.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:01:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to! 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:03:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Bravo, Drakče! Isto mogu da kažem - jadan naš narod. Umesto da nagradne igre igramo iz zabave, bez ikakvih očekivanja Hmm ne znam da li iko igra igre bez ocekivanja...pa sto bi onda igrali
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:07:10
|
|
|
|
Maraj
|
Kopirala sam ovo : Na prednjoj strani koverte treba upisati „UZMI RAČUN I POBEDI 2018“ Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon Kako na poledjini ime i prezime....zar se na poledjini koverte ne upisuju podaci, kome se salje...
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:10:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, tako sam i ja ,,ucila" 😊 ali eto ovde naopako 😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:13:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa cek poledjina je tamo gde se zatvara koverta i tu se pisu licni podaci. A napred uzmi racun i pobedi 2018 ne treba nista sem toga . To je to
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:18:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam skontala da je poledjina tamo gde se ne zatvara koverta 😂😂😂 Ali stvarno, meni je prednja strana ta sto se zatvara a poledjina ona druga 😂😂 Ne?
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:26:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne Poledjina je tamo gde se zatvara . Prednja starana je cista gde se adresira
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:32:12
|
|
|
|
Duškić
|
Ima ljubazna teta u posti i sve objasni! Ma da, kuckate na inter.sta vas interesuje i ispisete na kovertu. Kad sam bila pre par dana u posti, kad tamo Pedja D-boy(vadi budalu ) pita ljubaznu tetu u posti i ona mu sa veeelikim osmehom objasni, gde se sta pise, pa tako i ja dobih inform. dok sam placala racune.A inace se liku pre njega izdrala kao luda!
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:34:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaha 😂😂 e pa, ipak je to Pedja D Boy 😂😂 Pitacu mamu - ona radi u posti 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:37:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Boze zene nema sta da pitate u posti znate gde se pise primaoc gde posiljaoc . jedino ako se nesto nije menjalo poslednjih par godina al sve je moguce
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:42:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja bas dugo nisam popunjavala kovertu, i prosli put kad je bila ova nagradna igra bilo je popunjeno kome se salje, uopste se ne secam sad na kojoj strani smo ispisivali nase podatke...
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:46:34
|
|
|
|
Duškić
|
Sve je moguce. . Nego zamislite one neke ljude sto su bili izvuceni.pa im nisu bili ok racuni ili sl. Pa koliko ljudi ne obraca paznju, eto u mestu odakle sam u kaficu nam daju kao racun i na njemu lepo pise "ovo nije fiskalni rc", a eto neko ce ga pokupiti i poslati i sta...
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:47:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Duskic pa ja sam prva poslala vecinu koverata kako ne treba jer sam adresirala na decu a posle mesala slipove i fiskalne
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 15:03:09
|
|
|
|
Maraj
|
Anck meni je lice koverte tamo gde se zatvara. A poledjina tamo gde se pise kome se salje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?