Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 8:59:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro vam snezno jutro
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 8:59:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Kafica, naravno 😊 Jel i kod vas haos od vremena? Kisa, sneg....sta li je... vetrina... uf!!
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 14:09:32
|
|
|
|
vocicana
|
Ovde je samo vetar furnjacio i par najsitnijih mikropahuljica palo i to je to. Ali to ne znaci da ne treba da pijemo kaficu, moze i cigarica. Evo spremam sendvic, nesto sam gladna ne znam sta mi bi od jutros.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 14:44:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je tek sad uzas lokva do lokve
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 15:36:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Voci - i moj apetit je poludeo danas, ja danas ne mogu da utolim glad ... Jedva cekam sunce da skloni sve te dosadne lokve... dosadna sam i ja vise sa tom zeljom o suncu i prolecu, ali znam da me razumete...
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 15:48:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja i ti cemo pod ruku o cvecu i prolecu
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 16:34:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja bih kaficu uz misli o lepsem vremenu. Treba i patike da kupim pa taman da ih malo prosetam
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 16:39:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ovde cas sneg, cas sunce. Sad vise niceg nema.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 20.2.2018 16:43:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I ovde ponovo poceo bar malko da napada.da.se deca izigraju pa nek se posle topi. Jao kad smo kod patika ja sam Hapyyyyy Happyyyy Hapyyyyyy uzela sam starke u Becu pa sam spremna za prolece
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 3:14:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Niste nocne ptice, a? Mene beba probudila, sva sreca pa je nastavila, odo i ja, ali ne mogu da ne udejm na RR - totalno sam se navukla... Joj ja ove godine moram da uzmem zute duboke starke, o njima mastam i sanjam ih....
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 7:53:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo I ja volim samo duboke savrseno mi stoje Moze kafaa?
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:15:00
|
|
|
|
emicaa
|
jutro.Anck salji kafu Ja ne volim duboke patike,osjecam se cudno u njima,ionako s metar i sumska jagoda,kad njih obujem mislim da sam jos niza.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:19:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E pa jeste one su lepse na dugim nonama Ja jedino duboke i nosim , do sad sam nosama bele sad uzela crne. Al bih uzela da naletim negde jeftino na neke otkacene kakve prave original starke. Bas imaju dobrih al ne mogu sa platnene patike da dam toliko para jednostavno Sumska jagodice saljem ti kafuu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.2.2018 8:20:22 >
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:25:59
|
|
|
|
mama Jo
|
U otletu u Indjiji sam videla zute bas kakve sam htela, a ima i raznih otkacenih- sarenih... bile su oko 7000, ali kad su ona neka vikend snizemja moze budu duplo jeftinije... I ja kuvam kaficu 😊 Uopste se nisam naspaval, a ne znam ni kada cu 😊😚
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:29:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR jutro.Anck salji kafu Ja ne volim duboke patike,osjecam se cudno u njima,ionako s metar i sumska jagoda,kad njih obujem mislim da sam jos niza. A sa godinama svs ih je teze obuti...
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:29:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa to 7.000 mnoooooogo bre! Lakse mi je uzeti 2-3 pari da imam da menjam nego jedne po 7000
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:34:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Danas je mm obecao da me vodi na isprobavanje modela patika. Jedva cekam...uzecu neku klasicniju boju da kombinujem, mada ima onih sasavih boja koje volim.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:36:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I ja uvek uzimam crno belo da moze uz sve da mi ide eh da imam pa da kupim za svaku komb po jedne
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:37:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, preskupo je 7000, zato ih nikad i nisam uzela 😊i te zute jako zelim, pa cu cekati da budu diplo jeftinije, pa cu se pocastiti 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:38:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja kad sam htela da promenim menjala sam boje pertli na belim starkama to mi jeftinija varijanta
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 8:55:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, ja to sad radim Jani 😊 A i sebi 😊 Kafica popijena sad cemo doruckic pa opet kafa 😊 danas litre kafe, glava me rastura
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 9:04:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam doruckovala i pocastila se parcetom plazma torte e sad mi je lepsi dan
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 9:24:42
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro i od mene uz podgrijanu kafu I ja jedva cekam proljece, da obujem patike pa u šetnju
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 13:22:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Me.Pipi bas vas nema,svratite nam cesce Ja uspavala Ninu,mm drema,sinoc radio prvu noc posle odmora,A isto drema imala precas,ja zavrsila sve od sredjivanja,pa sad sedim za kompom. Patike volim i duboke i obicne,trenutno imam bele reebok,ali planiram neki dan da kupim jos jedne.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 21.2.2018 13:54:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja moram da smanjim slatko inace bih Anck sad trazila jedno parce ☺ Cure zaspale, sad cu probati nesto da uradim, popodne vodim J.na radionice... 😊
|
Anketa
Da mislite da je pampers takmicenje za malog akrobatu prevara?malena89Kolikoimate poznanika? Da li mozete skupiti 400 glasova svaki drugi dan? ja mislim da vecina nas to ne moze sem ako nevaramo. Sta vi mislite?Da (
41%)
ne (
34%)
mozda (
25%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!