Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 16:34:05
|
|
|
|
dddaca
|
Gde ste zenice? Opet samo da virnem i nestajem :) Malena danas nije htela da spava, pa vec postaje nervozna, a ako je sad stavim da spava, sta ce mi nocas raditi? Vidim ima bolesnih. Ljubim da sto pre ozdrave decica
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 16:41:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja ne znam ni koju kafu pijem danas, opet me glava boli... J.sam uspavljivala sat vremena i posto nije htela da zaspi odsvirala sam kraj danasnjem spavanju preko dana, zato ce u pola 9 vec biti u krevetu... baa sam se nesto unervozila... stize mi mama za dva sata pa cu bar mirno vece da provedem, unuke da joj ,,predam" 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 16:44:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja evo kuvam domacu pravu, prva domaca a druga inace danas. Sva sam nesto bzvz jer nisam izlazila iz kuce
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 16:48:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maca dobila temperaturu u vrticu roknucu se vise
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 16:54:53
|
|
|
|
dddaca
|
Joj bre, pa gde sad i ona da se razboli. Nekad mi je bas zao sto malena ne ide u vrtic, ali kad vidim kako se decica razboljevaju, pomislim kako je bolje sto je tako
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 16:56:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana tvoja maca i moj V uvek zajedno boluju jadničci.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 16:56:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi cemo sada da izadjemo napolje da docekamo baku i nadam se da ce mi to malo popraviti raspolozenje... i mi smo ceo dan u stanu, jos J.nije htela da spava, znaci sekunde jedne nemam mira... sad sam je zamolila da me pusti malo na miru 😂😂 Joj, ta temperatura vise... saosecam zaista, zelim da prodje sto pre 😔
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 17:02:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mama jo, polako samo cuvaj zivce , trebace ti Nekad ih isto najvise pokidam kod uspavljivanja. Danas sam uspela sve tri, sad ceda ustaju , samo dok rucam.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 17:03:41
|
|
|
|
dddaca
|
Ooo ME, to je vec umetnost uspavati sve tri
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 17:05:03
|
|
|
|
mama Jo
|
U poslednje vreme uspavljivanje mi najteze pada... te hoce vode, te bi crtsni, pa drugi crtani, pa se onda da me tako svasta pita... joj odlepim 😂
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 17:21:55
|
|
|
|
lesica
|
Žene drage, al ste se raspisale svuda Ivana i potpuno te razumem, meni L danas konačno nema T, od ponedeljka je drži. Sreća te je velika, pa je lakše, al ja i dalje ne znam gde udaram. Koja će da bude zlatna, pa da mi ponudi jednu veeeeliku kafu?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 17:32:28
|
|
|
|
dddaca
|
Evo ja muckam 3u1. Ali ako si za tursku moze i ona. Nesto jedva drzim otvorene oci. Bas mi znaci kad odspava malo
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 17:40:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Dddaco - nista mi ne pricaj, evo citav dan se igramo, pricamo, ne pusta me ni sekunde... bas me izmorila iskreno, ionako sam nenaspavana danima...
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:10:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, aj da se dogovorimo da nikad vise ne budu bolesni Ona je bila bolesna i pre vrtica tako da ne mogu ni vrtic skroz da krivim.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:11:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V je evo citava 4 dana isao.prosle nedelje bolestan s temperaturom i ajmo iz pocetka 39 t
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:17:23
|
|
|
|
Dragce86
|
Mame, zelim vam brz oporavak decici! Dan je totalno cudan,malecka je ustala na levu nogu, pa pola dana nervozna,ona par krugova u set_nji pa se unormalila i fino igrala..samo da se ne prehladi, pocne dan kasljucka cim je izvedem van, al ne vredi, ne moze se ni u kuci celi dan.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:18:03
|
|
|
|
Sarav
|
Opet temperature.. Da ozdrave dečica što pre! Moja S nije išla u vrtić skoro 3 nedelje, čistila sam je od glisti u sred zime. Oteglo se to po vrtiću od oktobra, u utorak konačno imamo roditeljski pa ćemo da se pozabavimo problematikom.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:25:23
|
|
|
|
Dragce86
|
Ajoooj, pa zar i gliste?! Sta sve nece pokupiti po tim kolektivima
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:27:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A jaoo i mi smo te muke imali pre par godina u vrticu.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:52:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Les, evo ja ti kuvam kafu. Ivana, opet temperatura. Bas mi je zao mace. Poljubi je jednom za mene
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:54:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Prijavljujem se za kafu a nudim gibanicu i slatkise 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:56:33
|
|
|
|
Sarav
|
Prijavljujem se za sve, imam da ponudim samo milku.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 18:58:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao giiba mozeeee Ja judim lepu slaninicuu
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 23.2.2018 19:11:34
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mama Jo ogrlicu necu,ali zato gibanicu bih rado prihvatila da mi ustupis hahaha
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 24.2.2018 9:59:33
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Tatjana.87 Mama Jo ogrlicu necu,ali zato gibanicu bih rado prihvatila da mi ustupis hahaha 😊 smazali smo se u slast ☺ Evo pijucka se kafica 😊
|
Anketa
jel vam se svidja ime Tena za devojcicu?pisuljicada (
26%)
ne (
74%)
Ukupan broj glasova: 122Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!