Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 3.2.2018 20:03:01
|
|
|
|
isidora88
|
Navijam da sto pre zatrudnis
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 3.2.2018 20:37:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Maro, navijam da ubrzo ugledaš dve crtice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 4.2.2018 14:50:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage moje, nova sam na ovoj stranici, ali evo i ja sam u iscekivanju Da se ispravim... Na testu mi se pihavila i druga crtica ali dosta svetlija od prve :) pa ne znam da li da se nadam ili ne :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 4.2.2018 15:01:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Naravno da treba da se nadas. Anonimna dobrodosla. Pridruzi nam se i u drugim temama.
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 4.2.2018 15:05:09
|
|
|
|
emicaa
|
Anonimna naravno da treba da se nadas,uvjek se nadaj Mara zelim ti da ne cekas dugo na svoje crtice
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 4.2.2018 16:15:35
|
|
|
|
isidora88
|
Anonimna uradi beta hcg iz krvi i znaces jel trudnoca, mada cim ima drige crtice to je to
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 4.2.2018 17:15:47
|
|
|
|
lela28
|
Hvala vam puno na podrsci i odgovorima... javim vam se uskoro sa nadam se lepim vestima
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 4.2.2018 23:40:02
|
|
|
|
vocicana
|
Maroooo, zagrljaj za tebe!!!!Navijam svom snagom da nam sto pre odes u . Cekalice pisite. Anonimna, to je to, scekaj jos koji dan, ponovi testic i uradi betu!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 5.2.2018 0:13:54
|
|
|
|
BubaBubica
|
Maro i ja ti želim od sveg srca da što pre ugledaš svoje dve crtice, mic po mic i biće Moguće da je i ta pregrada pravila neki problem, ne razumem se u to ali ko zna, priroda je čudo. Šta su rekli doktori? Ček gde je ta pregrada ustvari bila? Anonimna možeš da ponoviš za dva dana test pa ako je jača druga crtica tobje sigurno to!
< Poruku je uredio BubaBubica -- 5.2.2018 0:15:50 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 5.2.2018 20:12:08
|
|
|
|
Mara05
|
Hvala vam puno na podršci, puno mi znači Bubice, bila je u materici, ne znam tačno gde....ako sam dobro razumela otpusnu listu onda u nekom rogu idem u sledeći ponedeljak ili utorak kod moje dr pa ću videti šta ona kaže. Volela bih da znam da li je ona smetala ili ne, ubila bih za tu informaciju
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 5.2.2018 21:31:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećno Maro, da što pre ugledate
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 5.2.2018 22:03:14
|
|
|
|
degu
|
Maro navijam da sto pre ugledas sto se tice ove teme i ja sam tamo 2010-11 ovde pocela da kuckam sa svojom fenomenalnom ekipom crtica, bilo je ludo i nezaboravno, Olga i Ana su nas vecito opominjale al je bilo zivo, da zivlje ne moze biti. Dan danas sam sa svojim crticama u svakodnevnom kontaktu, vecinu sam licno upoznala. Stekla sam prijateljstva za ceo zivot 💗 a secam se i vesele ekipe pre nas cipiripi, mari86 i ko ce se setiti ko jos, ali bile su fenomenalne, da sam pozelela sa se uclanim
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 6.2.2018 14:22:09
|
|
|
|
lela28
|
Drage moj, evo da vam se javim. Jutros urađen jos jedan test i su postale vidljive 😊😊😊 Nadam se da je to to... zvala doktoricu i narucila me za 2.3. Zeljno iscekujemo taj dan Zahvaljujem vam se na lepim recima i vasoj podrsci 😘😘😘
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 6.2.2018 14:33:28
|
|
|
|
madre
|
Super, lela, to su bas lepe vesti
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 6.2.2018 14:37:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Čestitam lela
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 8.2.2018 8:10:30
|
|
|
|
emicaa
|
Lela divno
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 8.2.2018 9:39:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitam lela 😊 Sad mozes da se prikljucis u temu trudnice, ja sam obozavala tamo da caskam sa ostalim trudnicama, i sad s vremena na vreme udjem da vidim sta ima novo kod njih 😊😊 Uzivaj draga, od prvog dana uzivaj samo, proletece 9 meseci 😘
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 8.2.2018 9:47:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lela bravo Prikjuci se sada trudnicama
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 9.2.2018 23:58:17
|
|
|
|
vocicana
|
Lelice cestitam! Sada da povuces nogu i ostalim cekalicama. Maro javljaj se sta se desava.
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 13.2.2018 19:50:27
|
|
|
|
Mara05
|
Bila sam juče kod moje dr da joj odnesem otpusnu listu. Kaže da je pregrada u materici mogla da smeta pri zatrudnjivanju. Bio mi je 13dc i imam folikul od 19mm, endometrijum 8,5. Kaže da budemo vredni i da joj dodjem sa pozitivnom betom . Ukoliko ne bude ništa onda krećemo sa inseminacijama od sledećeg ciklusa. Eto, to je to za sada.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 13.2.2018 20:04:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Lela čestitamo Maro navijamo
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 20.2.2018 11:22:56
|
|
|
|
Malecka074
|
Pozdrav za sve cekalice. Ja sam stari clan. Aktivna sam bila 2010/2011. kad smo radili na prvoj bebani. :) A kad je druga bila aktuelna...ja nisam bila na forumu...aktivna. :) Sada pokusavamo trecu bebanu. Nekoliko meseci unazad nam nije poslo za rukom. :( Evo cekam da M prodje pa.. Mozda RR donese srecu. ;)
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 20.2.2018 12:04:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Malecka, drzimo pesnice da bude sto pre
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 20.2.2018 12:13:19
|
|
|
|
Malecka074
|
Hvala punoooo! ♥
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] 20.2.2018 12:48:24
|
|
|
|
BuducaMilic
|
Pozdrav mamice i buduce mame. Naime dobijam na 30. dana, kalendarski ovulacija pada na 17 dc, uvek se trudimo sa verenikom da ubodemo taj dan ali bez uspeha. Da li je moguce da se ovulacija desila ranije?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
boja sobe za devojciceBiljanaVBoja sobe za devojciceroze (
29%)
ljubicas_ta (
44%)
crvena (
0%)
bela (
27%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!