sonyasha -> RE: Čekamo II crtice 02/18 [chat] (2.2.2018 22:01:33)
|
Joj drage moje kako nam je bilo veselo!!!! Pa imale smo i svoje slikice kao nacrtane nas kao trudnica, svaki dan smo pomalo plakale, po malo se nadale, puno družile i smejale. Moram da priznam da nam je bilo fenomenalno i baš smo bile bliske!!! Npr. Vonavoj sam tada ovde upoznala i Uninu mamu, Anu i još mnoge druge drage žene, bile su mi ekstra bliske i uvek pratim kako su i šta se kod njih dešava i ako je to bila 2010 godina!!! Mislim da se prosto našla takva ekipa, a i meni nedostaju one gomile smajlija i tada smo kačile stalno slikice i gifove pa su nas ganjali da smanjimo [sm=smiley36.gif] smanjismo zezanje na čat temama i razbežasmo se...ima tu raznih razloga ali nažalost mislim i da je politika bez slikica, samo tri smajlija i tri posta puno doprinela raspadu, zbog pritiska...a svi ovde dolaze da se reše pritiska...ko je raspoložen da podeli iskustvo i savet to je radio i pisao na drugim temama i bez stisake...uvek se nadam da će tema oživeti i da će i druge ženice osetiti tu euforiju kada nas 20 čeka ujutru da se jedna od nas ispiki i kaže rezultate....i još ako su dve crtice, kao što vi žene rekoste kao da su sve bile moje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|