Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 2.12.2017 15:14:17
|
|
|
|
dunja RR
|
E pa super :) Meni se dopada Šimer i Šajn. Nick.JR imamo od pre nekoiko dana, do sada smo imali MINI, ali ga više nemamo jer je IKOM i zvanično prešao u SBB. I mogu vam reći, više mi se dopadaju ovi crtaći na Nick.JR. Na Miniju je bilo nekih gluposti koje niti je hteo da gleda niti sam mu davala, jedino mi nedostaju Frenina stopala i Super krila. Dobro je da Patrolnih šapa ima i na ovom Na Miniju mu se nisu dopadali crtaći za devojčice, sam je selektovao, a ovde na Nicku sve gleda, i ŠŠ i Vitešku princezu i još neke..
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 2.12.2017 15:18:53
|
|
|
|
Ana RR
|
I Marko gleda i Nelu obožava nama su odavno sa sbb-a ukinuli Mini, ali Nick Jr imamo stalno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 2.12.2017 15:22:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, mi nismo bili u SBB, nego u Ikom, ali ih je SBB pre nekih godinu dana ili manje kupio, i tek sada su nam prebacili kanale na SBB, tj. na Vračaru su neki dan prebacivali, a mi smo tu na granici sa Vračarom pa su i nama. Tako da smo MINI imali do prošle nedelje, a NICK od tada uveli, nismo ga ranije imali. I sviđa mi se. Ne sviđa mi se što nemam više Fox crime
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2017 15:23:39 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 2.12.2017 15:30:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Stvarno? Mi imamo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 2.12.2017 15:34:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Možda imate neki drugi paket, u ovom koji smo imali nema. A ne stižem da se pozabavim time, tj. sada i nemam kada da gledam. Pa ću videti, važno da crtaća ima i sviđaju nam se
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 2.12.2017 15:53:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Je l' zna neko da li postoji Harry Potter sinhronizovan?
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 22:22:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Choopo, je pojma nemam ..
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 22:27:26
|
|
|
|
medamisko
|
Ni ja. Moja buvica voli Masu i one crtace na drugom.Kalimera isto, da.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 22:28:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja vam pisah za Nick Jr, i kao da su me čuli, isključiše nam ga dan dva kasnije :( Ja zovi, zovi, Sava plače, hoće Blejza i ostalu ekipu. Ali ne samo što su isključili Nick Jr nego nismo više imali ni Mini, koji su nam predhodno ukinuli. I uveli su Pikaboo. Zvala sam kablovsku, rekoše da je Nick Jr ukinut nama i da je bio privremeno. Sutradan opet zovem, pitaju me jel me neko zvao za D3 uređaj, ne sada, nego davno, reko nije. Kao doći ćemo da vam postavimo besplatno pa ćete imati dodatne kanale. Došli su u petak i postavili, sada imamo i Nick Jr i još brdo nekih kanala koje nismo imali.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 22:32:51
|
|
|
|
Rosita
|
Mi vise nemamo nick jr :(. Vi? Stvarno nije fer. Umesto toga je pikaboo, vidim i na rr se reklamira, 5 minuta gledanja- utisak jako los, dijalozi nikakvi. A stalno je isti crtani, cini mi se.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 22:34:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I nama je Nick Jr na prvom mestu. Sad ce sigurno da nam ubace dodatne kanale dok traju praznici.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 22:36:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Rosiii, ako si u Ikom-u, zovi ih sutra i traži taj D3 uređaj, imaš pravo na njega i besplatan je! Prikjluče ti za TV za 5 minuta i imaš Nick jr i još puno novih kanala, besplatno. Ako si u SBB, imaš Nick jr i dalje ali moraš da restartuješ kanale, mislim da je Nick jr na poziciji 170. Proveri. U svakom slučaju, trebalo bi da ga imaš. Ja sam baš bila smorena,ali rešismo. Javi. IZVORNA PORUKA: Rosita Mi vise nemamo nick jr :(. Vi? Stvarno nije fer.
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.12.2017 22:40:03 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 22:38:14
|
|
|
|
dunja RR
|
E da, pitala sam da li Ikom i Sbb imaju iste kanale, s obzirom da je SBB kupio Ikom, kažu ne, ima razlike. Mi smo i dalje zvanično u Ikomu i računi stižu od Ikoma.
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.12.2017 22:39:21 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.12.2017 23:48:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Nick Jr je već jako dugo na 170, Mini je bio na 160 pa kada su ga ukinuli onda je Nick Jr bio na oba mesta. Ni meni se ne sviđa ovaj novi kanal, ja inače ne volim našu sinhronizaciju.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 1:02:24
|
|
|
|
isidora88
|
Meni se ne svidjaju crtaci, a ni deci. Gledaju patrolne sape i blejza. Mini ultra mi je bila bolja jer je moglo da se premotava unazad 3 dana, i voleli su masu i pepu
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 1:10:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj ne znam, i ja volim Mašu i Pepu ali su stalno i stalno išle iste epizode, ili se to samo meni čini Ali na Miniju je bilo i nekih bezveznih crtaća, tipa neki Turbo, Teletabisi i još nekih, to smo stalno ptrebacivali, on nije hteo ni da priviri. Meni nedostaju Frenina stopala i Super krila, u stvari i njemu , stalno mi to govori. Ovde na Nick Jr, mi deluje da su svi ok crtaći .. ali volela bih da ubace Freni i Super krila.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 11:33:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Nama su crtaci zabranjeni do daljnjeg
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 11:35:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Што мишу?
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 11:39:24
|
|
|
|
isidora88
|
Sto misu? Jel zbog govora?
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 11:42:57
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Sto misu? Jel zbog govora? Aha. Digla sam temu defektolog, pa sam tamo pisala
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 15:01:19
|
|
|
|
bojana92
|
MOji obozavaju patrolne sape,pepu,masu i medu,te crtace volim i j ada gledam sa njima.U zadnje vreme mi mali trazi miki mausa,pa ga gleda na youtubu
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 11.12.2017 16:38:23
|
|
|
|
Rosita
|
Dunjci, kod sbb smo. Nema nick jr. Zvala za d3. Obecali doci ce. Hvala :*
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 12.12.2017 19:54:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas sam citala u tsmi defektolog, nadovezacu se i tamo. Meni se cini da je J.kroz neke crtace naucila neke stvari.... naucila je neke pesmice, neke nove reci... ne preterujemo sa gledanjem preko dana, dam joj malo dok jede jer nece da bude mirna, i samo malo dok se ne uspava, iako to sada ukidamo...
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 12.12.2017 20:31:24
|
|
|
|
isidora88
|
Meni je recimo stariji sin kad je bio manji naucio brojanje na engleskom i alfabet, pesmice, ima korisnih stvari samo treba birati crtace koje deca gledaju. Teletabise i neke tako "usporene" ili nasilnicke crtace ne dozvoljavam.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 12.12.2017 20:47:34
|
|
|
|
emicaa
|
moji oboje obozavaju patrolne sape,masu i medu i tom i dzerija
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?