Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 14:14:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Do kog uzrasta daje Dm one kataloge sa propustima? Mi uskoro punimo 2 godinice pa ne znam da li da očekujem još jedan ili je onaj za 18 meseci bio poslednji?
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 14:18:35
|
|
|
|
krin 40
|
Suzi mogu ja da ti negde doturim moj.Ni jedan kupon nisam iskoristila?Ako ti treba?
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 14:29:46
|
|
|
|
dddaca
|
Do dve godine. Ocekuj jos jedan
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 14:31:34
|
|
|
|
krin 40
|
Posalji adresu u pp
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 18:09:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Krin ako ih nećeš koristiti možeš mi poslati Pisala sam u pp
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 18:13:50
|
|
|
|
krin 40
|
Ne koristim ih.Poslaću naravno..Kupujem sve nešto ne organizovano i nikada ih ne nosim sa sobom.Šaljem sutra ili prekosutra najkasnije
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 18:18:14
|
|
|
|
suzi kju
|
E pa hvala ti, bas si me iznenadila prijatno, ja iz bas lepo iskoristim za njih dve. Najlepše hvala
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 18:19:56
|
|
|
|
krin 40
|
Nema na čemu
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 19:18:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, da, do dve godine. Mama Jo, ja od opstine nisam dobila nista. Ne daju sve opstine u Beogradu novac. A ovih 10 000 o kojima prica Krin, ne znam da li je samo u Beogradu ili u celoj Srbiji. Pogledacu pa cu ti javiti. Pogledah, samo za Beograd je.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 4.9.2017 19:41:08 >
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 5.9.2017 13:57:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako sam i mislila da je samo za Bg.. O, pa ona cemo i mi dobiti jos jednu brosuricu ovih dana... Inace, proslu isto nismo iskoristili, nista... A ne znam ni gde mi je... probacu da nadjem pa ukoliko jos nekome treba mogu proslediti i ja 😊
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 5.9.2017 14:02:42
|
|
|
|
krin 40
|
Jeste samo za Bgd..mislila sam da je na nivou Srbije
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 14.9.2017 16:40:14
|
|
|
|
Tatjana.87
|
U nasem mestu nemamo DM prodavnicu
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 14.9.2017 16:50:53
|
|
|
|
krin 40
|
Imaš nešto slično u Lily-ju
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 14.9.2017 16:57:03
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Da od njih smo dobili paketić pelena
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 14.9.2017 17:14:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo iskoristili dm vaucer za c&a , kupili smo zimsku jaknicu
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 20.9.2017 10:44:14
|
|
|
|
Mila12
|
Cao mame, interesuje me koje sve pogo dnosti mogu dobiti od drzave i od opstine Novi Beograd, ovo nam prva bebica i zaposleni smo i ja i muz. Zivila sam u Novom Sadu pa sam u decembru prosle godine preselila u Beograd, inace treba da se porodim pocetkom Novembra. Super mi je dosla informacija za dm te vaucere jer ja kod njih bas dosta kupujem. Hvala na svim info
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 20.9.2017 14:13:57
|
|
|
|
krin 40
|
Mila imamo temu "šta ste dobile od grada..." .Tamo imaš sve informacije za Beograd.
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 20.9.2017 14:33:17
|
|
|
|
Mila12
|
Nisam znala za tu temu, hvala puno na info pogledacu tamo
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 20.9.2017 14:44:03
|
|
|
|
krin 40
|
Nema na čemu.Pisala sam ja tamo od Bgd šta sam dobila.Ti sada imaš pravo i na onih 10 hiljada jednokratne pomoći za sve mame
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 22.9.2017 15:13:56
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Suzi, da, do dve godine. Mama Jo, ja od opstine nisam dobila nista. Ne daju sve opstine u Beogradu novac. A ovih 10 000 o kojima prica Krin, ne znam da li je samo u Beogradu ili u celoj Srbiji. Pogledacu pa cu ti javiti. Pogledah, samo za Beograd je. Ivana i ja sam dobila tih 10 000 od nase opstine.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 22.9.2017 16:47:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, nije to isti novac. Ovo je uvedeno od juna, mislim. I samo na teritoriju Beograd je.
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 29.9.2017 23:08:37
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nivac nazaloist daju samo neke opstine.Vozdovac recimo ne daje nista,naravno.Kao ni Savski venac. Grad Beograd daje 10 000, a opstina Stara Pazova (ako sam dobro razumela kumu) oko 15 000 dinara.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2017 0:32:07
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam zadovoljna onim sto sam dobila. Sto je neka mama napisala,nisu morali dati nista. Pogotovo tsv lilly i dm.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 1.3.2018 12:30:36
|
|
|
|
Dora89
|
Da, pokloni su stvarno simbolični, osim vaučera za C&A od DM. Jedino nisu morali da za pune 2 god. pošalju vaučer koji važi do veličine 92,ali poklonićemo nekom.🙄
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 1.3.2018 12:37:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jos nismo dobili za P vaucere , napunila.je u januaru 2god.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?