Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.11.2017 21:26:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Tnx! Od ponedeljka, pravim!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.11.2017 21:27:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.11.2017 21:34:33
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, zapecena boranijaaa... Al nacekacu se da je spremim Elem, ja danas pravila kolace: kuglice sa cokoladom i kikirikijem i ferero roshe kuglice koje su ispale kocke E da, spremala sam i salatu od mladog roze pasulja. Dopada mi se ukus, uopste nije pasuljast
< Poruku je uredio milicicak -- 11.11.2017 21:38:25 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.11.2017 21:52:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja spremam zapecenu boraniju i moji bas vole. Corbasto ne spremam jer od nje ogladnimo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 12:13:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Belo meso, krompir, sargarepa, vrasak, bela corba, ima ekih kolacica od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 12:27:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pohovana piletina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 12:30:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Za dorucak kukuruzna pita sa kajmakom i sirom. Za kasnije cu nesto corbasto sa belim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 12:37:08
|
|
|
|
madre
|
Upravo kuvam grasak. ME, kako pravis tu kukuruzni pitu?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 13:36:18
|
|
|
|
isidora88
|
Jedu mi se kolaci, sutra moram nesto napraviti, pojeli smo oblatne. Mozda napravim cupavce, to bas dugo nisam pravila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 13:44:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Samo pita sa spanaćem i sirom. Dosta od mene.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 22:03:39
|
|
|
|
dddaca
|
Ana, samo jedno jelo si spremila? Nemoguće
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 22:05:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ana je danas skromna.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 22:11:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Proja,cevapi,domaca supa,pire krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 22:19:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Веси, ти си се баш наспремала. Ја сутра планирам гулаш, пире и супицу.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 22:22:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pasulj i kiflice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 22:52:08
|
|
|
|
dddaca
|
Supica, pecena piletina sa krompirom i sargarepom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 22:53:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Ana, samo jedno jelo si spremila? Nemoguće Hahaha
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 12.11.2017 23:01:16
|
|
|
|
Dragce86
|
przeno pilence i krompirici, a corbica od juce :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.11.2017 9:35:59
|
|
|
|
madre
|
Danas corbica od zelja i pohovacu belo meso.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.11.2017 9:43:49
|
|
|
|
isidora88
|
Cupavci i ne znam sta ce biti za rucak
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.11.2017 10:02:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Ostalo bele corbe od juce, a ostalo i malo belog mesa, probacu nekako da ga iskoristim, sto bi rekli nesto da sprckam.😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.11.2017 19:59:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: dddaca Ana, samo jedno jelo si spremila? Nemoguće Hahaha A danas ništa nisam spremala nisam bila kući tako da smo za ručak imali jaja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 13.11.2017 20:20:40
|
|
|
|
dddaca
|
Nadoknadices ti to vec sutra Kod mene danas pilav sa pilecim prsima, karfiol i imala sam corbicu od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.11.2017 8:44:41
|
|
|
|
madre
|
Danas krompir paprikas i kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.11.2017 11:02:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Čorbast pasulj.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?