Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 21.11.2017 10:49:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Isidora hvaka na predlogu. I kod nas ce biti sa mesom. Udjem svakodnevno na temu pa oscitam ko sta pravi i eto tucka ili vecere.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.11.2017 7:18:55
|
|
|
|
madre
|
Imam supu i bice krompir u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.11.2017 7:20:39
|
|
|
|
emicaa
|
ja cu vjerovatno spagete bolonjez
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.11.2017 7:34:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc skuvan kupus sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.11.2017 8:54:56
|
|
|
|
isidora88
|
Danas pilece belo i varivo od sargarepe i neka corbica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.11.2017 9:12:41
|
|
|
|
nekicamimi
|
Spagete bolonjeze
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.11.2017 19:18:23
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Narucili smo Kineze. Danas mama strajkuje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.11.2017 19:20:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Špagete u sosu od paradajza i tvrdi kozji sir.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 12:19:10
|
|
|
|
bubulence
|
Danas pasulj, za sutra sam dobila ideju za rucak... Ali koje kolace/tortu napraviti a da se pravi na brzinu i da je laka?... Nesto kao plazma, monte, coko moko...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 12:26:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Napravila sam monte tortu. Planiram rusku salatu, spansku pitu, mafine dve vrste. I ako mi bude delovala mala torta napravicu ciz kejk.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 12:26:49
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam spremila još prošli vikend ručkove , pa danas će se samo nešto odvaditi. Bubi,od ovih jedino šarlota lakša i brža - ono za manje od pola sata gotovo, al je je volem neizmerno. Piškote, i čokoladni fil... Mljac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 12:29:39
|
|
|
|
bubulence
|
Eee Les, hvala! Super ideja... Ove tri su lepe ali posto su ovako lagane bas ih cesto pravim... Tu nisam jos ni jednom... Sanjice, pametno... Sve sto si napravila je ukusno a napravis za cas, ne zatvoris se u kuhinju na ceo dan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 12:33:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Dorucak palacinke,pohovano belo meso i povrce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 14:57:11
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kupus. Moje dete poslednjih nekoliko dana samo kupus jede.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 15:36:15
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Danas pasulj, za sutra sam dobila ideju za rucak... Ali koje kolace/tortu napraviti a da se pravi na brzinu i da je laka?... Nesto kao plazma, monte, coko moko... Ima ovde negde recept (ja sam stavila) za čokoladnu tortu sa piškotama. Ne idu jaja kao kod šarlote, već se kuva puding od čokolade u koji se dodaje čokolada i puter. A piškote potapaš u rum, kafu, sok od narandže (meni najbolja varijanta)..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 15:38:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Supa i piletina saslaninom u rerni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.11.2017 15:44:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Za veceru pecemo i pohujemo palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.11.2017 14:52:54
|
|
|
|
minnica
|
Jutros prženice, tj. moče iz rerne, za ručak punjene paprike, a večeras ću da skuvam supicu za sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.11.2017 16:06:55
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Krompir sa palentom i peceno pilence.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.11.2017 20:39:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Krompirušu. Mnogo sam vredna ovih dana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 25.11.2017 23:23:13
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Neki cokoladni kolac,crnac bez jaja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 26.11.2017 8:21:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dodatak uz sve ove djakonije je ica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 26.11.2017 8:59:57
|
|
|
|
Duškić
|
Sad pravim Princes krofne i za rucak musakaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 26.11.2017 10:31:42
|
|
|
|
nata11
|
Dorucak - klasican hrono dorucak Rucak - gulas sa makaronama Vecera ce biti lovacka
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 26.11.2017 11:03:25
|
|
|
|
isidora88
|
Juce napravila fasir snicle i pire, pilecu corbu, sad cu napraviti plazma oblatne i dosta od mene.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?