Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 12.8.2017 19:41:16
|
|
|
|
mikica88
|
Bas lepo sto razmenjujete, kad vec ne koristite a drugima treba. Mai je super.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 7.9.2017 10:12:10
|
|
|
|
krin 40
|
Jaooo tek sada sam videla..mrva mala..preslatki ste❤
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 7.9.2017 10:32:37
|
|
|
|
Sarav
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 7.9.2017 23:09:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Preeeeedivno 😊😊
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 7.9.2017 23:18:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Super deluju ove marame... gde ih mozemo nabaviti povoljno? ☺
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 8.9.2017 0:00:59
|
|
|
|
Sarav
|
Ja sam naručila preko babystar. Mislim da su iz Novog Sada. Izuzetno su fini jer su mi mejlom poslali i uputstvo za montiranje. Cena je i više nego pristupačna. Prezadovoljna sam.
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 8.9.2017 9:12:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno, bas cu izguglati da vidim jel imaju i prodsjno mesto u NS pa da ih posetim... morsm uzeti sada, a super ako si i zadovoljna a i pristupacni da su.. hvaaaaalaaaa, javicu i ja utiske 😊
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 8.9.2017 10:16:29
|
|
|
|
krin 40
|
Ja je nisam koristila ali zao mi sto je ne volim kada vidim kako ste slatki❤
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 14.9.2017 16:16:11
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Planiram da nabavim tu maramu! Jer mi se cini da onaj klasican kengur nekako nepravilan za bebinu kicmu!
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 14.9.2017 16:38:15
|
|
|
|
krin 40
|
Samo ti se čini
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 14.9.2017 16:59:29
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Možda i promenim mišljenje ali marama mi je baš slatka i beba je nekako ušuškana u njoj
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 8.10.2017 23:02:06
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da,kengur nije ok za bebu,sto je i dokazano. Marame su vec druga prica,ali nisu za male bebe iako proizvodjaci tvrde da jesu. Ja sam koristila dve "vrste" i sling mi je mnogo bolja. Ali tek od bebinog 4tog meseca (pre nisam htela jer smo konstantno isli u Sokobanjsku na vezbe zbog uzasnog tortikolisa). Ujedno,tu mi je i napomenuto da kengur ne koristim nikako vec da se baziram na maramama cim beba stabilizuje glavicu. Isto su mi i napomenuli na dubak,ali kao sto sam vec napisala na jednoj temi-to je sve sada nesto po novom. Svaka mama radi kako ona zeli i oseca da treba.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 8.10.2017 23:15:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Koristila sam maramu, a kengur imala pozajmljen ali sam ga koristila mozda dva puta i to kratko...
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 9.10.2017 8:34:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Nama su isto rekli za dubak, te ga nismo koristili... a marsmu jos ne koristim, ali mi je bas potrbna, jer sa bebom i malo starijim.detetom mi je malo nezgodno, dok bebu nosim bas su mi potrebne slobodne ruke. Mislite da je bolje marama od kengura?
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 9.10.2017 21:32:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je kengur nosiljka bila jednostavnija za korišćenje.
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 9.10.2017 21:55:10
|
|
|
|
medamisko
|
Kengur , definitivno sto se nas tice. Nosili ga svi u njemu, mislim prvo sina pa cerku. I deda i tata, naravno roditelji.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 17.10.2017 23:12:54
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni je marama prakticnija ali akcenat se stavlja da je kengur bolji (iako sam protivnik) jer je kilaza bebe ravnomerno rasporedjena. Sa maramm treba vremena da se usemis,a ako ne krenes dok je beba manja,uh.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 17.10.2017 23:15:08
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dace mi prijatelji da probam kengur, pa cu vec skontati... Mada je on sad vec mozda i veliki za maramu... ne znam ni sama
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 17.10.2017 23:23:34
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Meni je marama prakticnija ali akcenat se stavlja da je kengur bolji (iako sam protivnik) jer je kilaza bebe ravnomerno rasporedjena. Sa maramm treba vremena da se usemis,a ako ne krenes dok je beba manja,uh. Kako je sad kengur bolji? Mislim da je obrnuto, da u kenguru tezina nije ravnomern o rasporedjena. A maramu brzo ukapiras kako da namestis. Dragice, koliko sad ima beba? Mi smo se nosali bas dugo u marami. Mislim do godinu dana sigurno, ako ne i duze
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 17.10.2017 23:30:37
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kengur majka nosi na ramenima,tezina bebe je rasporedjena ravnomerno duz celih ledja. Marama se vezuje,tezina varira na jednu stranu. Postoji vise tekstova o tome na internetu,strucnije je pojasnjeno pa procitajte. Jesam za maramu,koristila sam nekoliko razlicitih (koristim ih i sada),ali su cinjenice naznacene.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 17.10.2017 23:40:30
|
|
|
|
dddaca
|
Nema potrebe da citam ponovo, vec sam se informisala pre nego sto sam nabavila maramu. To o cemu pricas je sling marama, koja se vezuje na jednu stranu. I za nju si u pravu. Marama poput Kikebu i slicnih se namesta tako da se tezina rasporedi preko oba ramena i preko ledja. Razgovarala sam sa mama koje su nosile decu u kenguru i sve su se zalile na bol u ledjima, dok ja zaista nisam imala taj problem.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 17.10.2017 23:49:44
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kao sto sam napomenula koristim vise modela stoga pricam iz iskustva. Kod mene bola nema jer sam ispraksovana oko namestanja beba i same marame ali mama pocetnik tesko da ce se uhodati sa starijom bebom. I zaista mi nije jasno kako mama moze imati bol u ledjima ako koristi anatomski kegur. Kengur i marama su nesto za sta ne treba zaliti novac,pa ako se uspara na tome,evidentno je da ce se doraziti koliko para toliko muzike. Ovo ne vazi samo za kengur vec i za maramu.A na nasem trzistu ima raznih.Kvalitet varira i ipak odredjuje cenu.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 18.10.2017 0:05:25
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Da, kengur nije ok za bebu,sto je i dokazano. Marame su vec druga prica,ali nisu za male bebe iako proizvodjaci tvrde da jesu. Ja sam koristila dve "vrste" i sling mi je mnogo bolja. Ali tek od bebinog 4tog meseca (pre nisam htela jer smo konstantno isli u Sokobanjsku na vezbe zbog uzasnog tortikolisa). Ujedno,tu mi je i napomenuto da kengur ne koristim nikako vec da se baziram na maramama cim beba stabilizuje glavicu. Isto su mi i napomenuli na dubak,ali kao sto sam vec napisala na jednoj temi-to je sve sada nesto po novom. Svaka mama radi kako ona zeli i oseca da treba. IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Meni je marama prakticnija ali akcenat se stavlja da je kengur bolji (iako sam protivnik) jer je kilaza bebe ravnomerno rasporedjena. Sa maramm treba vremena da se usemis,a ako ne krenes dok je beba manja,uh. Ok NAM, nije mi namera da raspravljam po forumu. Iznela sam svoje misljenje, kao sto si i ti iznela svoje, na prethodnim stranicama sam iznela i svoje iskustvo, a tu je i Google kome treba...
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 18.10.2017 21:27:50
|
|
|
|
Sarav
|
Podrška za sve mame nosilice da ne razvodnjavamo temu i kvarimo nekom volju.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?