Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 25.11.2013 8:39:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sve sto je vredelo sacuvati sacuvali smo! Tu ima 20-tak lutaka, krs plisanih igracaka, neke knjige i knjigice, barbike....svasto jos , nesto smo vec dali nasim curicama a nesto je jos na tavanu . Eto sad se igraju mojom celavom lutkom, mojim barbikama i veeelikim plisanim medom
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 25.11.2013 9:19:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja imam jednu lutku partizanku još od prvog razreda
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 6.2.2014 18:04:16
|
|
|
|
Verolina
|
Lutku Miru, lutku balerinu i kucu Mucu (u oridjinaleu jutu Miju, jutu bajejinu i tusu Musu )
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 21.2.2014 20:41:39
|
|
|
|
NadaR
|
Kod bake imam pun dzak igracaka . Nekoliko lutaka I gomilu plasticnih posudica u kojima sam pekla kolace u pijesku. Neke sam cak ubacila u bunar pa je jadan deda silazio da mi izvadi. Baka takodje cuva I bratovu dekicu. On je bio toliko lud za njom da je dolazio da je mazi I kad se susila napolju .
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 21.2.2014 20:45:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Ni jednu! Sećam se samo nekog velikog majmuna kojeg su mi na kraju bacili jer se pocepao.
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 21.11.2014 16:56:48
|
|
|
|
snezap
|
imam naravno, sada moj sin spava sam tim plisanim zekom
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 22.11.2014 0:53:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne Mama ih sve dala jednim podstanarima, devedesetih kad se loše živjelo, a oni imali malu djecu. Mislim drago mi je zbog njih, ali bar da mi je ostavila moga majmuna omiljenog...
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 22.11.2014 1:02:48
|
|
|
|
dunja RR
|
A ja baš došla da napišem da imam jedino omiljenog majmuna, i samo njega, ostalo podeljeno, pobacano. nas je troje, pa je posle mene još dvoje dečkonja tumbalo sve to. mislim da je majmuna baba kupila, ali mama ima neku drugu teoriju o njegovom poreklu ...
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 22.11.2014 7:31:57
|
|
|
|
minnica
|
Imam knjige koje su mi kupovali kao detetu i njih smatram posebno dragocenim, a od igračaka nemam ništa jer smo se selili nekoliko puta, a i mlađi brat ih je poprilično uništio. Mm ima igračku zeku koja je sad kod nas.
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 22.11.2014 7:34:46
|
|
|
|
Trcosava
|
vidim majmuni su bili hit
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 23.12.2014 21:25:10
|
|
|
|
Maraj
|
Imam jednu bebu. Dobila sam je na poklon za sedmi rođendan. U tom periodu svi su imali celave bebe verovatno ih se secate. Samo sam ja imala bebu sa kosom i to plavom tj belom. I dan danas je imam u istom ocuvanom stanju. Jako je volim i od uvek sam je volela. Inace jos kao mala dala sam joj ime a to je ustvari i ime mog brata. Tako da lutka nosi ime po mom mladjem bratu.
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 23.12.2014 21:33:22
|
|
|
|
branki*
|
maraj,ja jos uvek imam tu celavu bebu prokukala sam mojoj mami da mi je tad kupi.
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 23.12.2014 21:34:53
|
|
|
|
Maraj
|
Svii su ih u periodu 80-ih imali al ja dobih bebu sa kosom
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 23.12.2014 21:36:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Barbiku i plisanog zeku..
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 23.12.2014 23:54:17
|
|
|
|
bubulence
|
sve cuvam. plisano lane sa kojim sam spavala dok se nisam udala (i jos koji mesec kasnije), ono je posebno drago i ima posebno mesto, zatim sve plisane igracke a samo onih vecih ima blizu 80 komada... nekoliko barbika, mirisljave slicice koje sam skupljala u osnovnoj skoli, salvete... moje cebence koje sam nasledila od brata i koje sada moja E koristi kada je kod mojih... mnogo volim kada odem kod mojih, zavucem se na sprat kuce, i polako pocnem da vadim stvari i igracke iz kutija. bas me ponesu emocije, svega se setim... i sada cuvam Emine stvari i igracke...
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 28.7.2016 10:25:47
|
|
|
|
lesica
|
Kamilla sa plišanim vrhom na repu i dva velika seta lego kocki - gusarski brod i tvrđava.
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 28.7.2016 12:31:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja imam jednu staru muzicku kutiju na povlacenje u obliku srca koja ne radi ali je jako volim....
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 4.11.2016 19:36:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
Imam bebu celavu , i moj D se igra sa njom ,i bubamaru guralicu
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 4.11.2016 19:42:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Gomilu plišanih igračaka
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 5.11.2016 7:13:41
|
|
|
|
branki*
|
celavu bebu i plisanog medu.ostalo je sve razdavano jos odavno.
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 5.11.2016 7:24:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve plisane igracke sto smo imale sestra i ja su otisle u poplavi.
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 5.11.2016 15:59:43
|
|
|
|
Divnica
|
moj Bukvar i mnogo ga volim
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 20.5.2017 12:15:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jednu veliku lutku,prije je plakala i smijala se.Ja sam mami govorila da je baci ali nece.Cuvam stare bravo novine
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 14.10.2017 22:11:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam poznata cuvalica 😊 Sve cuvam 😊 Na tavanu imam avega i svacega- igracaka, svesaka iz osnovne skole 😊a u sobi mi stoji potkovica koju mi je deda dao kad aam bila bas mala 😊 To mi je bas draga uspomena
|
|
|
|
RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno... 14.10.2017 22:26:11
|
|
|
|
Sarav
|
Čuvam gomilu igračaka i to je sve kod mojih. Jedino je mojoj deci dozvoljeno da se igraju sa njima, gosti ne dolaze u obzir
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?