majathegreat -> RE: Imate li neku omiljenu igracku,ili slicno,sto cuvate od detinjstva? (7.5.2011 19:19:45)
|
Omiljena igračka mi je bio jedan plišani Garfield. Naravno da ga čuvam, a pored njega čuvam skoro i sve druge igračke, a imam ih mnogooo. Počev od nekih gumenih bebećih, pa drvenih kocki, pa plastičnih kojekakvih kocki, pa elektro pionir, pa onda lutke i lutkice i njihov sav nameštaj i odelca, pa sudovi, pa onda lego kocke (da se pohvalim, imam čitav grad 5-6m2.), pa onda barbika, ken, njihova beba i ona skiper, sve po jedno, pa kuća za barbike sa sve liftom, pa crveni barbie ferrari, plišane (ceo zoološki vrt), ima i bratovih naravno, mastersi, transformersi, ninja kornjače i vojnika raznih fela, a autića da ne govorim koliko. Uglavnom naša jedna velika soba je bila pravi mali raj za svu dečurliju iz okruženja, familije, ulice, pa onda i zabavišta i škole. A i dan danas znamo da se okupimo i igramo lego kockama. Mada su skoro moje drugarice poželele da donesem i kuću za barbike sa sela da je montiramo, pa ću im ispuniti želju čim pre. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|