![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 13:25:07
|
|
|
|
cicko
|
Danas sam bila na lekar.komisiji ovde kod nas u N. Sadu (prvi put od kad sam trudna), sa dijagnozom preteceg pobacaja, sa kontrakcijama i skracenim grlicem, sa terapijom Ginipral, Bensedin, mirovanje... Posao koji obavljam je naporan, stojeci, u op. sali. Bolovanje mi je produzeno na dve nedelje!
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 13:30:13
|
|
|
|
Ellenica
|
Cicko to je strasno, ovi nasi u N.sadu nisu normalni.
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 13:40:45
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: cicko Danas sam bila na lekar.komisiji ovde kod nas u N. Sadu (prvi put od kad sam trudna), sa dijagnozom preteceg pobacaja, sa kontrakcijama i skracenim grlicem, sa terapijom Ginipral, Bensedin, mirovanje... Posao koji obavljam je naporan, stojeci, u op. sali. Bolovanje mi je produzeno na dve nedelje! I sta posle dve nedelje? Opet na komisiju ili? Stvarno se zezaju sa zivotima
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 13:43:08
|
|
|
|
cicko
|
Ali da si cula to ispitivanje... Pa zasto niste radili amniocent. kad vam je to prva beba a imate i godina( "Aaaa, bili su uredni markeri!"), pa s kom ste se konsultovali, pa koliko imate radnog staza, kad ste piskili, kakili...
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 13:47:02
|
|
|
|
cicko
|
Aha, sa novim nalazom ginekologa, kao da je to nesto sto je ocekivano da ce trajati 2 nedelje. Ma dobro, ako me vrate na posao, probacu da radim koliko mogu pa cu otvoriti bolovanje po nekoj drugoj osnovi, od Nove godine cu uzeti novi godisnji, a pocetkom februara mi svakako sleduje porodiljsko. Nema mi druge, jedino to vucaranje po zdr.ustanovama, zbog gripa, i ako me vrate na posao bicu izlozenija virusima jer radim u zdravstvu. IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: cicko Danas sam bila na lekar.komisiji ovde kod nas u N. Sadu (prvi put od kad sam trudna), sa dijagnozom preteceg pobacaja, sa kontrakcijama i skracenim grlicem, sa terapijom Ginipral, Bensedin, mirovanje... Posao koji obavljam je naporan, stojeci, u op. sali. Bolovanje mi je produzeno na dve nedelje! I sta posle dve nedelje? Opet na komisiju ili? Stvarno se zezaju sa zivotima
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 13:47:05
|
|
|
|
LillyT
|
&#$%#@@$*&@# nemam komentar. I nisam skontala, ima li sanse za produzenjem ili ne? Sada sam videla post
< Poruku je uredio LillyT -- 12.11.2009 13:48:30 >
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 13:48:49
|
|
|
|
cicko
|
nemam pojma, pretpostavljam da su mi sanse 50:50
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:18:15
|
|
|
|
Trudi
|
Cicko, kod mene zdravstveni bilten kao kod tebe, jedino sto ne pijem bensedin i ne radim u zdravstvu već u finansijskoj instituciji, a bolovanje mi produžuju mjesečno.
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:19:58
|
|
|
|
nakins
|
Bila danas na komisiji, produzili mi bolovanje do 14.decembra. Ne znam kako, ali me nisu nista pitali. Trazila mi nalaz kardiologa, nije ni gledala krvnu sliku. I rekli mi samo da se vidimo u decembru.
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:23:40
|
|
|
|
cicko
|
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:25:00
|
|
|
|
cicko
|
Kod nas su ludi! IZVORNA PORUKA: Trudi Cicko, kod mene zdravstveni bilten kao kod tebe, jedino sto ne pijem bensedin i ne radim u zdravstvu već u finansijskoj instituciji, a bolovanje mi produžuju mjesečno.
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:26:01
|
|
|
|
cicko
|
Naki, sta im bi pa su ti toliko produzili? IZVORNA PORUKA: nakins Bila danas na komisiji, produzili mi bolovanje do 14.decembra. Ne znam kako, ali me nisu nista pitali. Trazila mi nalaz kardiologa, nije ni gledala krvnu sliku. I rekli mi samo da se vidimo u decembru.
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:26:48
|
|
|
|
bebaa
|
Super nakins A kakav si nalaz od kardiologa imala? Nadam se da su malo spustili loptu...
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:36:02
|
|
|
|
cicko
|
Nista im ja ne verujem!!! I corava koka ubode neko zrno! IZVORNA PORUKA: bebaa Super nakins A kakav si nalaz od kardiologa imala? Nadam se da su malo spustili loptu...
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:39:21
|
|
|
|
bebaa
|
mene su sa istom dg vratili na posao, takodje radim u zdravstvu.. IZVORNA PORUKA: cicko Danas sam bila na lekar.komisiji ovde kod nas u N. Sadu (prvi put od kad sam trudna), sa dijagnozom preteceg pobacaja, sa kontrakcijama i skracenim grlicem, sa terapijom Ginipral, Bensedin, mirovanje... Posao koji obavljam je naporan, stojeci, u op. sali. Bolovanje mi je produzeno na dve nedelje!
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:39:21
|
|
|
|
nakins
|
Nemam pojma cicko sta im bi. Cula sam da su najrigorozniji prema onima koji su na bolovanju od pocetka. Pa valjda su se malo i smirili od kad su tri trudnice izgubile bebu posle njihovog vracanja na posao
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:41:54
|
|
|
|
nakins
|
Beboo bila danas kod kardiologa jer mi stvarno bilo lose ovih dana. Imala vrtoglavice, mucnine i jako lupanje srca, pritisak mi skoci malo... Nista mi nije posebno napisao kardiolog osim toga.
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:43:43
|
|
|
|
cicko
|
Ja sam danas prvi put bila, bas sam pisala u postu o tome, znaju da sam na bolovanju od 13.okt, i produzili su mi 2 nedelje. Treba da se javim ponovo 30.nov. IZVORNA PORUKA: nakins Nemam pojma cicko sta im bi. Cula sam da su najrigorozniji prema onima koji su na bolovanju od pocetka. Pa valjda su se malo i smirili od kad su tri trudnice izgubile bebu posle njihovog vracanja na posao
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:46:30
|
|
|
|
cicko
|
Beboo, stvarno su... ma ne znam sta bih rekla... kojim se poslom bavis u zdravstvu?
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:49:10
|
|
|
|
bebaa
|
Med. sestra radim sa citostaticima.... mislim sta reci
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:50:32
|
|
|
|
cicko
|
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 14:55:21
|
|
|
|
bebaa
|
njih ne zanima gde radis, kazu to nije njihov problem, pa ciji je onda
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 15:27:10
|
|
|
|
engimengi
|
Jao kakvi kreteni,ja zivim u Nisu i ovde su super,ne nosim nikakve nalaze samo uput za komisiju i uvek mi produze normalno mesec dana vec 3x sam isla!!
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 15:29:22
|
|
|
|
Verus
|
cicko ako nije tajna koliko imas godina? Amnio se ne treba raditi nego posle 35, jedino ako nesto nije u redu,a tebi je sve bio ok...e bas su cobaniIZVORNA PORUKA: cicko Ali da si cula to ispitivanje... Pa zasto niste radili amniocent. kad vam je to prva beba a imate i godina( "Aaaa, bili su uredni markeri!"), pa s kom ste se konsultovali, pa koliko imate radnog staza, kad ste piskili, kakili...
|
|
|
|
RE: Kada otići na bolovanje??? 12.11.2009 15:34:30
|
|
|
|
Trudi
|
Ja spakujem karton, nalaz i uputnicu za komisiju i pošaljem mm. On im kaže da moram strogo da mirujem i da ne mogu čekati u redu za komisiju + gripa i tako on odradi sve za mene.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici3D animacija: vaginalni porođaj3D animacija vaginalnog porođaja (engleski video)
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?