Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 15:26:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Set veliku ciniju sa 6 malih cinija i kompletic za jednog decaka. Puno smrznutog voca za moje smutije.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 15:29:58
|
|
|
|
dddaca
|
Sanjice sto smrynutog kad vec ima dosta sveyeg voca? Stigle i maline i kajsije i breskve i visnjice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2017 12:26:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kutiju cigara
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2017 12:40:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dva kačketa za klince u Aksi.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2017 12:50:58
|
|
|
|
Mariya
|
Banane.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2017 12:58:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kiselu vodu, tunjevinu,ulje i kikiriki.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2017 13:06:00
|
|
|
|
krin 40
|
Humana čaj za dojilje,bebi babytol vitaminčić,sok,jaffu i hleb
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2017 22:12:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lubenicuuuuuu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2017 22:13:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voce.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.8.2017 7:50:46
|
|
|
|
vocicana
|
Juce su mi stigle jedne prelepe rimljanke, narucila sam ih preko nekoga sa Instagrama, odusevljena sam, moj fazon, totalno.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.8.2017 7:59:58
|
|
|
|
isidora88
|
Kupih djaku prvaku farmerice i majicice za skolu i bebanu duksic i carapice.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.8.2017 10:03:55
|
|
|
|
Sarav
|
Rođendanski poklon za druga iz vrtića.
< Poruku je uredio Sarav -- 8.8.2017 10:05:37 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.8.2017 22:56:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sorc, helanke, kais, pusku na vodu i kacket sinu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.8.2017 13:23:44
|
|
|
|
Sarav
|
Ventilator 💨❤️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.8.2017 13:54:25
|
|
|
|
AnaTamara
|
4 majice za T :) i posle idem jos da kupim :) obozavam snizenjaaaaa...majice po 250din :)
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.8.2017 16:09:52
|
|
|
|
dddaca
|
Gde si kupovala po toj ceni?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.8.2017 17:06:55
|
|
|
|
krin 40
|
Poklon za kumove
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.8.2017 16:51:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam danas naisla u jednom marketu na snizenje kakvo jos ovde nisam vidjela,kupila sjenku za obrve,sjaj za usne i lak sve po franak.Djeci i nama po garnierov losion za sunce po 3 franka a inace kostaju po 20.Dori majicu dugih rukava isto 3 franka.Ah sto sam srecna
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.8.2017 16:57:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice super snizenje si nasla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.8.2017 17:07:28
|
|
|
|
krin 40
|
Emice ti šminku a ja kajmak Spremila sam za Bgd kajmak,pršutu i med😜
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.8.2017 17:09:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Krin sada da uzivas,ionako dojis samo navali
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.8.2017 17:12:03
|
|
|
|
krin 40
|
Znaš kako dobar kajmak ovde prave..mmm(ciganin hvali svoga konja)😁
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.8.2017 17:12:43
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo, to se ceni. Ja sam danas D kupila cipelice zajesen, nisam mogla odoleti. Markos je zakon
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.8.2017 18:52:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci stavi slicicu i temi,sada svi jurimo cipelice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.8.2017 14:35:06
|
|
|
|
krin 40
|
Danas sam "opustila ručnu" fino..4 bodića sa dugim rukavima,dve trodelne trenerkice,dva donja dela trenerki i (opet)nehodajuće patikice.One mu stvarno nisu trebale,ima dva para,ali ne mogu da odolim kada ih vidim.Sutra sa N u kupovinu za školu.Veselo
< Poruku je uredio krin 40 -- 26.8.2017 14:36:01 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?