Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.7.2017 19:13:04
|
|
|
|
Joli
|
Ivanice puno srece ti zelim,pa da podelimo lepe vesti na forumu sto pre
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.7.2017 19:19:45
|
|
|
|
Ivanica83
|
Uffff bice nadajmo se 😀😀😀 kad kreces sa stimulacijom?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.7.2017 19:25:00
|
|
|
|
Joli
|
Pijem belaru do osmog i drugog dana ciklusa krecem sa stimulacijom znaci oko dvanestog jula po mojoj proceni.Bice sve u redu samo pozitivno misli.Meni je ovo prva vto,a tebi?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.7.2017 19:37:40
|
|
|
|
Ivanica83
|
Sutra je drugi dan ciklusa i krecem ... srescemo se sigurno u bolnici 😘 i meni prva ali sam opustena..CUDNO 😀
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.7.2017 19:41:04
|
|
|
|
Joli
|
Isto je i kod mene.Srescemo se sigurno.Drzim ti palceve da sve prodje kako treba
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.7.2017 19:53:55
|
|
|
|
Ivanica83
|
Srecno i tebi... ljubim te i pisi kako ide 😀😀😀
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.7.2017 14:52:05
|
|
|
|
Ketac
|
Da,da.Srecno sivma nama!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.7.2017 17:38:05
|
|
|
|
Ivanica83
|
Devojke kako ide? ✊✊✊
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.7.2017 23:28:50
|
|
|
|
Lankica
|
Zelim da podelim neka iskustva,mada se nadam da se posle pet godina nesto promenilo na bolje.Osnovno je da 2-3 dana moraju da urade hormonski status 4 hormona i tek kada se dobiju rezultati i hormoni budu u granicama moze se krenuti u proces vto.Veoma su male sanse ukoliko je Fsh ili Lh van granica.Medjutim u bolnici su ktetali sa procesom vto bez dobijenih rezultata koji su stizali sutradan a vi ste dobile prvu inekciju.Vrlo problematicno,jer vto ne treba da se radi dok se hormoni ne dovedu u red.Na zalost,i ja sam dva puta pokusavala,cak su mi rekli da nemam nikakve sanse da bi mi prodali tudji folikul,pa sam otisla na drugo mesto ali sam sredila hormone i iz prve uspela.Zato zelim da ne gubite previse vremena i pokusajte tamo gde ljudi znaju da rade i gde vas nece gledati kao ovcu za sisanje.Srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.7.2017 23:34:02
|
|
|
|
Ivanica83
|
Iskustva su razlicita.. ja sam prvi put i to o trosku fonda.. za sada sam zadovoljna sve ide kako treba ..i sto je od doktora i od mog organizma . Sad kako bog da bice
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2017 13:36:14
|
|
|
|
Ketac
|
Narode,kako napredujemo?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2017 14:03:44
|
|
|
|
Ivanica83
|
Ja imala hiper stimulaciju 14 jc sa jednog jajnika sto je u neku ruku dobro vec u drugu nije... zbog velicine jajnika i vode u trbuhu koji naravno orate hiper 😐 zamrzli smo ih pa u septembru samo transfer.. mozda je i bilo bolje da se malo organizam oporavi od svega ✊ kako je kod vas?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2017 17:24:32
|
|
|
|
Ketac
|
U odnosu na prvi put velika razlika,nadam se pozitivna.Od samog dana transfera me boli stomak kao pred mensturaciju i tako vec sedmi dan.Prosli put nisam osecala nikakve tegobe iako su mi izvadili vise folikula nego sada.Drago mi je sto imas puno jajnih celija,neka ih za svaki slucaj i za ne daj Boze.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2017 17:27:48
|
|
|
|
Ivanica83
|
Drzim ti palceve ✊✊✊ nadamo se velikojjjj beti 😀 javi obavezno rezultat i lezi odmaraj.. kazu da je sok od narandze dobar posle transfera..osvezi se 🍊🍊🍊🍹
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2017 22:20:56
|
|
|
|
jecyka88
|
Pozdrav svim zenama!Evo i ja da podelim iskustva. U toku 2017-e u Spebo Le ovo mi je druga vto,prva neuspesna 3 embriona u januaru,bez rezultala...sada sam ponovo radila,jula,cekam pa sta bude. Moja sutuacija je malo komplikovana,skoro sve u redu a nije nista.Sve sam skoro radila od analiza i problem je da je funkcija jajnika popustila,nizak AMH 0,9.Nemam ciklus bez stimulacije i to dobijam veliku dozu merionala ali ipak reagujem na nju,sada je imalo 4 jajne celije,vracena dva embriona dobrog kvaliteta,uradjena pre toga histeroskopija.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2017 22:32:48
|
|
|
|
emicaa
|
Jecyka navijam da ovaj put uspjednete
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.7.2017 22:36:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde devojke navijam da uspete i da uzivate u trudnoci.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 30.7.2017 20:24:05
|
|
|
|
Ketac
|
Meni,na zalost,nije uspelo, dobila sam danas 9 dana od ET.Idem sutra po Betu ali rezultat je prosto poznat.A svima vama zelim kontra situaciju.Veliki pozdrav.....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 2.8.2017 1:13:43
|
|
|
|
jecyka88
|
A gde si radila vto?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 2.8.2017 2:52:51
|
|
|
|
Ketac
|
U Spebu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 2.8.2017 18:20:46
|
|
|
|
Lankica
|
Posle dva neuspesna vto u spebo,treci,uspesni sam uradila u Bitolju.Stojkovicu i Nebojsi ipak hvala sto su me svojim neprofesionalnim pristupom na vreme naterali da pokusam na drugom mestu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 6.8.2017 20:57:36
|
|
|
|
nata11
|
Zene kakav je nacin rada Speba sto se tice pracenja estr. Posle koliko inekcija se vade hormoni, koliko puta su vam vadili krv tokom stimulacije?
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 9.8.2017 18:26:06
|
|
|
|
jecyka88
|
I meni takodje nazalost druga u ovoj godini neuspesna. 14-og dana beta 4,95 mlU/ml za 5 dana posle toga 0,29.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.8.2017 9:11:28
|
|
|
|
jedna od mnogih
|
Ja moram da podelim svoje loše iskustvo u "Spebu"sa vama...Radila sam vto pre četiri godine , imala sam jedan neprohodan a jedan slabo prohodan jajovod,pa nisam htela da cekam.Međutim samo sam bacila pare.Na ubacivanje embriona otisla sam pod stresom jer su me pozvali pre planiranog termina i to rano ujutro kao sad dodji i tako nepripremljena odem,i naravno nije uspelo....ali hvala dragom Bogu i Sv.Vasiliju Ostroškom, slava mu i milost!...Nakon četiri meseca otisla sam na more da se odmorim od svega, u povratku otisla pod Ostrog da se pomolim da dobijem dete, kad sam se vratila kući bila sam trudna...Sada imam zdravog dečaka dobijenog prirodnim putem uz Božiju pomoć!Tako da sve je moguće!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.8.2017 11:16:48
|
|
|
|
nata11
|
Jedna od mnogih to je normalno. I u KC Nis se desilo da zenu koja je bilo samnom zovu da dodje za 3 sata. Drugarici uspela 2 vto kod njih proslog meseca. Trojke
< Poruku je uredio nata11 -- 16.8.2017 11:17:11 >
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Da li vam je ok ime Srna?pisuljicaZnam par curica s tim imenom, i sve su preslatke i nezne! :)))). (
58%)
. (
42%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!