Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.9.2015 22:05:15
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ako ide samo kap dve, onda je najverovatnije implatacijsko krvarenje samo pozitivno, i biće sve u redu!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.9.2015 22:07:32
|
|
|
|
anitaaaaa
|
Nadam se
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.9.2015 9:12:31
|
|
|
|
mimilina
|
nisam uplasena, nego PRESTRAVLJENA. Mozda zato sto prvi put posle 3 god. imam osecaj da ima nekog pomaka od obicnih analizica krvi, mokrace i gluposti. Dosta mi je vise kucanja na pogresna vrata, kod nekih "doktorcica" koji te gledaju sa visine i ne zele da do kraja saslusaju problem, nego te otkace na brzaka, pa se ti snalazi kako znas...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.9.2015 19:00:03
|
|
|
|
katali
|
mimilina , nista strasno, uradices briseve i ostale analize iz krvi, samo pozitivno razmisljaj i bice sve ok. anitaaaa, cekamo da javis rezultate, ne brini za krvarenje, i ja sam krvarila malo u pocetku, nekih 20_ak dana, samo strogo mirovanje obavezno. Znam da je tesko dok prodju ti dani, jer mi uvek mislimo na najgore, ali navijamo za veliku betu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.9.2015 19:09:12
|
|
|
|
alex88
|
Anitice cekamo nestrpljivo rezultate
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.9.2015 19:49:14
|
|
|
|
anitaaaaa
|
Beta 2,1 nista od mene razocarala sam se
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.9.2015 19:59:02
|
|
|
|
alex88
|
Anita zao mi je, nepostoje prave reci utehe,isplaci se,odboluj al ne odustaj
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.9.2015 20:02:45
|
|
|
|
anitaaaaa
|
Hvala na recima utehe hvala svima neodustajemo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.9.2015 21:41:26
|
|
|
|
BubaBubica
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 26.9.2015 10:18:01
|
|
|
|
katali
|
Anitaa, zao mi je, sta god da kazem suvisno je, ali ipak ne predaj se!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.3.2016 12:00:43
|
|
|
|
Red panda
|
Dragi ljudi, sve Vaše postove sam pročitala, što mi je pomoglo da shvatim da nisam sama i jedina na svetu sa ovim problemom. MM i ja smo zajedno 10 godina, a 2 pokušavamo da zatrudnimo prirodnim putem. Dosta je čekanja! U Le idemo 26.03. na prve konsultacije. Uzbuđena sam kao da idem na rođenu svadbu. Pratim Vas do tada, a po povratku iz klinike podeliću utiske.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.3.2016 15:28:23
|
|
|
|
17 joka
|
Red panda ,ja vam zelim da sto pre krenete puno uspeha i srece
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.3.2016 17:03:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mnogo srece ti zelimo Red panda!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.3.2016 17:20:55
|
|
|
|
Red panda
|
Hvala Vam lepo na toploj dobrodošlici. Lakše je kada postoji neko sa kim delimo naše probleme i razmišljanja.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 27.3.2016 22:15:49
|
|
|
|
Red panda
|
Dragi ljudi, Bili smo na prvom pregledu i konsultacijama. Utisci su nam sjajni, profesor, dr Jelena i svo osoblje su spontani, neposredni i prijatni. Culi smo divne vesti i zakazani smo za jun mesec. Ukoliko postoji jos neko ko u narednom periodu ide u Le, nadam se da ce ostaviti svoje utiske.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 4.4.2016 23:00:45
|
|
|
|
enap
|
zdravo svima,citala sam dosta o klinici u Leskovcu i mi bismo tamo al o trosku drzave spremamo papire ,da li je vec neko bio na konsultacije ,mi nismo jos prosli komisiju,da li bi tebalo da zovem i zakazem konsultacije?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 6.4.2016 17:46:23
|
|
|
|
alex88
|
Enap sacekaj da prodjete komisiju,onda cekas pozivno pismo,na njemu ce pisati kad su vam zakazane konsultacije.Srecno i da sto pre udjete u postupak i bude uspesan
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 7.4.2016 23:40:48
|
|
|
|
enap
|
hvala,!!!tako je danas sam pitala u Spebu i tako su mi rekli kad se prodje komisija tad oni zovu za konsultacije...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.4.2016 22:35:44
|
|
|
|
Red panda
|
Evo mene sa novim vestima. Dogovor je bio da se javim 1dc. Kako je to danas, pozvala sam kliniku i rekla svoj broj kartona. Sestra me je pozvala za 15 minuta i diktirala mi je sta mi je ciniti u narednom periodu. Od sutra, 2dc, pocinjem da pijem kontraceptivne pilule Microgynon. Pijem 21 dan za redom, svakoga dana u isto vreme. Nakon toga pravim pauzu od 7 dana. Potom nastavljam sa novom kutijom Microgynona, narednih 21 dan. U maju idemo na izlet u Le, na pregled i dalji dogovor. U medjuvremenu imamo spisak analiza iz krvi koje moramo da obavimo. Nadam se da ce nekome znaciti ovi podaci, ukoliko se odluci za Spebo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.4.2016 11:38:42
|
|
|
|
Sanast
|
Pozdrav svima.. :) Red panda, mozda cemo se druziti i upoznati. Mi smo zakazali VTO za JUN mesec takodje. Ali kako je meni ciklis krajem meseca cekam da mi krene aprilska meca da krenem da pijem pilule koje si napisala. I meni su rekli da pijem 2 meseca a posle prvog meseca idemo na kontrolni pregled kod doktorke. Malo sam uplasena. Sve analize smo vec uradili od ranije posto se setkamo od doktora do doktora ali kada sam otisla i LE prvi put sam osetila imam poverenja u njih i da zelim tu da uradim VTO. Prva nam je, nadam se da ce biti i uspesna. Pozdrav. Zelim uspeh svima :)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.4.2016 17:20:20
|
|
|
|
Red panda
|
Sanast, dobrodosla! Sledecu UZ je zakazan za 24.05. Nadam se da ce i kod tebe ici sve kako treba i da cemo se iz Le vratiti sa bebama u stomaku. Mozda onaj period od 15-ak dana provedemo zajedno. Pisem kad budem imala neke vesti. Pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 25.4.2016 13:28:48
|
|
|
|
Sanast
|
Pozdrav pandice, i ja sam dobila terapiju. Nesto se malo razlikuje ali mislim da je to zbog tajminga. Iste kontrac. tablete pijem 21 dan od 29.04. do 19.05., a onda nastavljam da pijem duplu dozu sledecih 7 dana. U ciklusu koji usledi posle toga se druzimo u Leskovcu i rade mi VTO. U medjuvremenu, sve sto nedostaje treba uraditi od analiza. Ja nemam puno toga tako da po mojim procenama to ce biti u ciklusu koji usledi pocetkom juna... od nekog 05. juna cu biti u Leskovcu neko vreme. Mozda nam se poklapa vreme pa se vidimo. Puno srece :) Cmokic.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.5.2016 15:12:47
|
|
|
|
Red panda
|
Draga Sanast, možda ćemo stvarno imati priliku da se upoznamo i zajedno radujemo. Suta mm i ja idemo u Le , na UZ, po inekcije i da dogovorimo tačno vreme za jun. Sve tražene analize smo poslali tako da smo završili sa tim delom. Javljam sve kako je prošlo i šta se radi sledeće. Navijam za nas!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.5.2016 17:09:58
|
|
|
|
Sanast
|
Pozdrav, ja sam skroz pozitivna i verujem u kme kme ishod :). Javni sta se desava. Ja sam bila proslog petka na UZ. Do cetvrtka jos pijem antibejbi i cekam ciklus te planiram da cu u ned ili pon ponovo doci u LE na UZ po terapiju. Tada ces tebi vec poceti da prate situaciju. Jesi li se snasla za prenociste i da li imas neku preporuku? Mozes mi pisati i na pp. Hvala. Pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.5.2016 23:40:53
|
|
|
|
17 joka
|
Sanast i Oabduce srecno i bebicetnooo javljajte kako napredujete
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
suragat majkasirenaDa li biste pristale da budete surogat majka?Da, za velik novac (
14%)
Da, jer treba pomoci drugim zenama (
13%)
Ne, mislim da je to besmisleno (
13%)
Ne, nikako (
61%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!