|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/17[chat]
13.4.2017 16:53:14   
Anck Su Nmaun
Gde ate zemske?
Mi stigli iz setnje, bas sam se umorila.
Ja pijem kafu a V lupa po nwkoj kutijici vec pola sat....o boze kako je to zanimljivo user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 251
13.4.2017 17:57:27   
eca89
Emice, mozda se previse umori, pa zaspi i ne cuje!
Tako i mm, kad se A., budila i vristi, on ujutro ustane kaze da nista cuo nije, a ona kod njega pisti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 252
13.4.2017 18:38:42   
Milena18
Dobar dan ili dobro veče...
Emice, što kaže Eca, sigurno je od umora. Ja prvih nedelja posle porođaja nisam nikad čula bebu noću jer sam bila premorena, uvek je mm morao da me budi, mada ona nikad nije ni plakala, samo se vrpoljila.
M i ja smo išle u šetnju sa mojom koleginicom, sve vreme je kenjkala i grizla kolica. Kad smo stigle kući, mm joj stavio gel na desni i osetio oštar zubić pod prstom. Naravno, ona nije dala da vidimo. Sad spava, ja se izležavam. Večeras mi dolazi brat, ali već sutra ide.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 253
13.4.2017 22:19:39   
vocicana
Dobro vece.
Milenice bravo za zubic! Poljubi macu
Mi smo ceo ali ceo dan bili napolju. Mom sin se isto nesto raskenjkao pre polaska kuci,, ali msm da je isto zubic u pitanju. Cini mi se da sam napipala dvojku dole desno ali potvrdicu ujutru.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 254
13.4.2017 22:37:14   
Duškić
I mi zAglavili u park celo popodne..Super. Bas smo izjurili. Sad se pakujem, sutra idemo kod moje mame..D spakovala njen ranac.
E zenske drage i moj muz ne cuje malca kad place, koliko puta ja se tusiram u kupatilu i cujem ga , a on spava u sobi .user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 255
13.4.2017 23:39:00   
Mariya
Veče mame!
Mi u krevetu, L je ostala kod babe, i ona de žalu da je boli grlo i opet slini user posted image Danas sam odspavala oko sat vremena, mm uzeo L pa ga nosao i sad se uverio da stvarno ne mogu da spavam pored njega jer se stalno budi. A sad mi pada glava, i vidim duplo dok pišem, oči mi se ukrštaju od umora user posted image
Ivana ne pijem ništa,pošto me najviše grlo boli sisam i prskam tantum verde, čaj,med,propolis. Užasno me boli grlo,nije normalno!valjda ću moći da spavam. Boli me kad gutam pa se probudim i na to.
Eco nisu grčevi,nema ih. Kao da sanja nešto. Stenje, mrda se, mlatara rukama. Pa guta,kao da se davi. Podignem ga da podrigne on ništa 10 minuta,kako ga spustim on se opet davi. Ali sinoć je bolje spavao, samo 2 puta se budio. I odmah je i na terapiji bio dobar,čim je naspavan.
Emice, takvi su muškarci. I mm je takav. Spava i ne čuje decu na 20 cm pored njegauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 256
14.4.2017 2:54:07   
emicaa
Dobro jutro,ima li vas budnih user posted image
Mi krenuli prije dvadesetak minuta.Oboje su naravno budni,oci kao kod sova user posted image
Eco,Milena on ima cvrst san,od kad je na ovom radnom mjestu stalno govori da ne pamti kad je dosao kuci umoran.A iako ustaje rano opet vise spava od mene.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 257
14.4.2017 4:48:35   
Mariya
Evo ja sam budna! Srećan put Emice!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 258
14.4.2017 5:14:31   
degu
Evo i ja sam user posted image
Srecan put Emice user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 259
14.4.2017 5:32:11   
Duškić
Srecan put , Emice..I mi idemo posle....
Degu, spavaj..user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 260
14.4.2017 7:17:57   
eca89
Emice, srećan vam put, lijepo se proveditieuser posted image !

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 261
14.4.2017 7:34:24   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Kod nas je obrnuto. Ja ne cujem. Mm sve cuje. Sinoc je cele noci plakala zbog jedne drugarice. Rekla je da ce da joj baci trotinet i jaje. I ona cele noci je nuncala. U neko doba je dobila temp. Juce sam je vodila dr zbog kasljanja. I sve je ok. Od kud sad temp.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 262
14.4.2017 7:36:45   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Putnici srećan vam put!
Ni moj muz nista ne cuje, taj moze da spava gde god da ga stavis.
Milence, prvi zubicuser posted image
Sanjice, zao mi je duse male :(
Mariya, cudno da ti tantum ne pomaze user posted image

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 14.4.2017 7:37:41 >

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 263
14.4.2017 8:27:47   
Mariya
Jutro mame!
Hehe,u zoru se javljaju majke dojiljeuser posted image
Ja ću sad da spustim mališu pa se pitam da li da nastavim sa spavanjem ili da krenem da spremam i kuvam jaja?
Ivana pomaže mi ali trenutno, eventualno pola sata. Onaj sprej mi je taman za pred spavanje, utrne mi grlo pa mogu da zaspim dok me ne boli. Posle opet boli. Ali sad je već bolje. Malo manje boli kad gutam.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 264
14.4.2017 9:57:51   
Milena18
Dobro jutro, ženskaći.
Emice, Duškić, srećan put! Uživajte u gostima.
Mariya, da prođe to što pre! Uh, što ja mrzim kad me boli grlo, to mi je gore od bilo kog drugog bola.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 265
14.4.2017 10:53:10   
Anck Su Nmaun
Dobar dan
Ja dobila stomak me boli a mm uhvatila ledja, kao dva penzionera smo user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 266
14.4.2017 12:00:58   
amelia
Dobar dan mamike... Evo mene da se javnem nervira me spor net a i mrzi me da kucam preko tel.
Mi smo po ceo dan napolju ili u parku ili u dvoristu A je dosao kao crnac koliko ga sunce ispeklo. Ovde vec postaje neizdrzljivo koliko je vruce.

Emice, duskic srecan vam put.
Eco sta ja to cujem pravis bebu??user posted image

Lep dan vam zelim

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 267
14.4.2017 12:07:27   
branki*
Amelia,ako,setajte!ja kuvam rucak,mm izveo bozu napolje,ja sa bokom...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 268
14.4.2017 13:37:19   
Anck Su Nmaun
Isplanirali ovaj lepi suncan dan i hoces...mm zavrsio u hitnoj. Toliko su ga ledja usinula jutros da je jedva na vrata izasao!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 269
14.4.2017 13:46:39   
Sanjica26 RR
Moji spavaju. Ja deci kuvam rucak. Posle kad se probude da farbamo jaja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 270
14.4.2017 15:19:23   
Skockica
Zdravo dRRuštvo. JA dojim malisu mm sa gostima dosao mu prijatelj sa devojkom da vide malog. Jutros smo ofarbala jaja, divno smo rucali, mm bio majstor za ribu i rakove.

Anck da tm brzo ozdravi!

Bolesna decica da budu bolje!

Grlisa za sve

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 271
14.4.2017 17:19:11   
vocicana
Dobar dan mame, jaja ofarbana, divna su ispala, tehnika je bila ove godine najprostija. Vazno jeda sam uspela.
Sada ce mm sa treninga, pa da rucamo. Posle since i ja odosmo u setnju i ne vracamo se do veceras.
Amelia nedostajes!!!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 272
14.4.2017 17:33:28   
Anck Su Nmaun
Sedoh napokon malo da popijem kafu na terasi...crkla sam danas . Jaja ofarbala htela sam krempitu da pravim ali postoo mm kao da nije tu..ne znam hocu li imati snage.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 273
14.4.2017 22:36:52   
vocicana
Anck ti sa troje da razumem, ja sa momcima, dva komada, kao da puk vojske zbrinjavam, toliko sam samlevena. Gospode dragi staje ovo.
Taman danas uzmem tablet da napisem koju, eto njega, sve sto vidi mora da uzme u ruke. Samo se podize na noge gde stigne i uz sta stigne, smeje se trtlja, bas je naporano sada. Ocekujem malo vise slobode, ao napravi neki koracic uz krevet. Macak moj. Zaspao je u 21h.
Kako ti je muz puz? Dobio terapiju?

Direktna veza do poruke: 274
14.4.2017 22:57:42   
vocicana
da vam mahnem za laku noc. Odoh, jer cu se onesvestiti od umora.
Do jutarnje kafice user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here