Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 22:05:27
|
|
|
|
Duškić
|
Sin zaspao odavno, ali se nesto budi. Ova kontrira, a glava joj pada a nece da spava...A ujutru, kuka hocu pavam jos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 22:35:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moji spavaju. Ja sam se sad vratila iz grada. Mm ih je spakovao.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 23:26:41
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Ja držim mališu još nekoliko minuta i odoh da spavam. Sutra opet ustajanje. Mm radi ove nedelje pa L i ja idemo sami za Ns. Devojčice su opet kod babe. Lu još sutra u vrtić. Jedva čekam petak da farbamo jaja i pravimo kolače.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 5:36:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Evo polako sviće, pticice cvrkucu, mada i meni u glavi cvrkuce
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 8:45:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro Mi stiglu kod bake..malisa spava a ja sedim u kolam zao mi da ga budim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 12:28:11
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Ivana, i meni cvrkuće Jedva da sam uopšte spavala noćas, beba se budila bezbroj puta, čak i kad sam je prebacila u naš krevet. Obe donje jedinice se naziru, ali nikako da izbiju. Išla sam da vadim krv jutros, pa do vrtića, pa u poštu, nahodala sam se. Mogla bih da odspavam sad malo, evo i ona je zaspala, ali stalno cvili u snu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 13:46:46
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame...ja sinoc dobih neku temperaturu i sad mi nije sjajno.nesto sam bezvoljna ovih dana...
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 14:13:56
|
|
|
|
Duškić
|
Caoo..mi bili u setnjicu.. pili smo i kaficu i uzivali u voznji. Kupili smo seki jedno jaje od " MISIRKE" , i neke slicice..odusevice se..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 14:16:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi od jutros usli u kucu samo da rucamo. Malisa se uspavao na ljuljasci divno vreme! Zivelo dvoriste
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 14:18:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi danas nismo ni provirili napolje... ovaj mali ima temperaturu, boli ga stomak...baš bzvz.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 14:37:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Pih te temperature me bas nerviraju. Malopre me sestra zove i kaže da njen bebac ima temperaturu. Mojoj Emi tako teško spada temperatura da je to neverovatnog. Andji i ne tako kao Emi. Da brzo prođe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 16:54:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Zamalo da kazem dobro jutro. Polako se spremam za posao. Decu kod muzevljevh. Bas sam malaksala zbog prehlade.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 17:15:12
|
|
|
|
emicaa
|
Anci da brzo prodje. David spava,Dora otisla kod babe.Ja dosla sa posla kaze mama od kad te nisam vidjela,odo ja kod babe
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 17:36:38
|
|
|
|
Majcxe Zmajcxe
|
Cao swima..:) Ja sam se danas uclanila na ovaj sajt...:) Zovem se Maja i imam sina koji ce 27-og sad da napuni 6 meseci zove se Vasilije..:) Uclanila sam se radiii mnogo novih sawetaaa ,saznanja o materinstvu i naravno druzenja..:*
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 17:45:28
|
|
|
|
Milena18
|
Majcxe Zmajcxe, dobro došla! Nas dve smo išle da kupimo prolećnu jaknicu i da malo prošetamo, sada odmaramo. Mm od sutra na mini raspustu, nadam se da će vreme biti lepo, pa da uživamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 19:15:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro dosla Zmajce ovde je super ekipa, uvek se radujemo novom clanu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 20:17:57
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro dosla Zmajce! Mi se spremili za spavanje...Cerka nece pre 22h a sin sad. Kako me zabolela glava i ja bih sad zaspala..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 20:43:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nesto mi pusto na forumu ovih dana. Moj beban spava od 19h, bas se izmorio. devojcice kod bake. Mm ode na fudbal... a ja odoh pod tusssss!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 21:01:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Majcxe zmajcxe, dobro dosla! Pridruzi nam se po temama :) Ja čekam da se mojoj bebi prispava pa da begam u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 12.4.2017 23:53:36
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Mrtva sam umorna! Sama idem sa L za Ns, a nešto ga muči,budio de svakih sat vremena, stenjao, ječao, plakao, jedva sam spavala. Takav je bio i na terapiji i posle kući. Nije sastavio 10 minuta bez buđenja A mene hvata prehlada, toliko me boli grlo da mi suze idu kad gutam Rekla sam mužu da sutra kad dođemo sa terapije uzima mališu na 2 sata da ja spavam inače ću crći! Devojčice su opet kod babe, one su već dobro što se tiče prehlade.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 13.4.2017 8:00:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Mariya, jel uzimas nešto za prehladu? Kako je L nocas spavao?
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 13.4.2017 8:11:58
|
|
|
|
eca89
|
Majce Zmajče, dobrodošla ! Marya, da nisu grčići?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 13.4.2017 8:23:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroo Ovo moje cudo slinavi bas uzasno, poludecu vise od izvlacenja i briskanja. Taman stanu par dana i ajmo iz pocetka!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 13.4.2017 8:34:09
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro, mackice! Moji se budili na smenu..Sad mala u vrtic, a ovaj guzonja klopao ..pa ce da dremne, kad je uspao kao vampir pre 6h...A ja da sredim po nesto . Od vesa moram da krenem...uff
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 13.4.2017 10:53:18
|
|
|
|
emicaa
|
Zmajce dobro nam dosla. Ja sam opet sinoc presla kod Dore oko 1,u dva cujem negdje beba place.Znam da je David jedina beba u zgradi ali onako sanjiva kontam nije on evo ga pored mene spava.Onda vidim a je Dora pored mene.Odem u sobu a on jadnicak place li place a mm nista,jedva sam ga probudila da ode spremiti mlijeko da ne spustam Davida ona placljivog.Ne razumijem kako moze tako spavati da apsolutno nista ne cuje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.