Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 20:33:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Leskarim. Nervozna sam kad me sve boli. Sad se ispekao hleb, pa cu nesto da pojedem.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 21:13:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vecee Ja sam preumorna, citav dan sama.s decom, na igraliste pa iapred zgrade do 19h al ajde to da.malisa nije plakao jutros kao kisa...nervoza! A nece u kolica on bi samo da set_a otpala sam!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.4.2017 21:14:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 21:33:34
|
|
|
|
emicaa
|
Meni su se nesto misici upalili,hodam kao baba neka David me smorio veceras,strasno je bio nervozan kao i vecina djecice ovde sreca pa ga ne moram sutra vuci kad budemo isle kod ocnog inace bih se bacila u Rajnu
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 23:14:30
|
|
|
|
vocicana
|
Kakvo bacanje u Rajnu Dobro vece , ja ilil rano zorski, ili ovako kasno uvece, ali ne vredi. Malo pre se sredila, sudja vagon oprala, dakle Svi su namireni i spavkaju, jos ja da se nakanim da odem u krevet. MOje dete je bilo super danas, ali super. Smejao se, zezao, ceo dan je bas bio raspolozen. Odmah sam i ja toliko polatna da mi tek onda nista nije tesko. Nego mi je trenutno najgora situacija sto hoce non stop da ustaje, stalno bi stajao, samo sto se od njega pomerim, eto ga vec je na nogama.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 6:50:37
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Mi budni...A mene ubise vec dva dana grcevi? Ovako nesto nikad nisam osetila..Sta mi se desilo, pojma nemam...Ali proci ce. Beban zeza, seka ce sad u vrtic i takoo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 6:57:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro mame, ajmo kafaaaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:26:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Emice, ti i ja cemo da setamo pored Rajne :) Duskic, da nisi pojela nešto sto ti nije prijalo? Ja pijem kafu, sin i muz otisli kod ortopeda. Valjda ce da stignu na vreme, muz mora prvo da ode do VMC-a.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:30:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moji otisli u vrtic. Malo da zategnem kucu, pa odoh kod frizera pre casova. Sofija je od sinoc kaslje. Ne znam vise sta je ovo. Taman je zavrsila sa AB i sa inhalacijom. A sad mi javlja mm da mi vraca T kuci. Mnogo joj je muka.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:32:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, kako si ti danas? Vas je bas poteralo sa tim zdravstvenim glupostima
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:34:08
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mame. Kafa moze, kupila juce nes, ko voli izvolite. Bas je dobar. Iv a sta je, zasto kod ortopeda? Muz ide nesto zbog sebe na VMC? Moji jos spavaju, moram u bolnicu da uzmem babi upute za operaciju oka.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:39:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bolje sam Ivana. Nego me bas nervira ovo sa decom. Bas mi ih je zao. Nije je doveo kuci. Mozda je samo gladna. Mada, zalila se na mucninu nedelju u putu. Sutra nista.. Danas opet muka.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:41:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,osjecam se kao da tri dana nisam spavala.U krevetu smo mazuljmo se.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:42:44
|
|
|
|
vocicana
|
Ih bre Sanjice.... poljubi je. Poljubi ih obe.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 7:46:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mm kaze da malo vise drami. Ukapirala sam zbog cega. Nije ponela drveno jaje za oslikavanje. Rekli su da moze i sutra, ali ona mora danas. Svakako sam u pripravnosti.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 9:52:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja prilegla opet sa V al.je toliko hrkao da me probudio Ja danas opet sama s njima citav dan, bar imam rucak od juce samo maliai neato da skuvam i cao!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 10:10:19
|
|
|
|
Duškić
|
Sta je, nemam pojma ali vec treci dan me zeza stomak, mozda sutra i skok em do doce. .I mi smo danas sami, seka u vrticu, muz na poslu. Mi se igramo ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 10:13:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lagano mi je popodne kad je lep dan uzivaju napolju al danas najavili kisu ubice se /me od dosade u kuci Razmisljam sutra da ih vozim kod bake na par dana. Trebale au od ponedeljka al odlozih zbog izleta. Odoh nesto da doruckujume dok beban spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 10:26:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Najavljuju pljusak. Ja kod frizera. Cekam da mi opere kosu.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 16:52:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gde ste zene..sto se danas slabo pise? A ja u kuci citav dan pa malo malo virnem! Cekam mm da vodi stariju kod zubara, plomba joj se izvalila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 18:52:25
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame! Anck, je l' mu nosić bolje? Mi smo uzeli zahtev iz vrtića, sutra ćemo ga predati, pa čekamo da nam početkom juna jave da li smo primljeni. Kiša je i ovde, ali smo pre nego što je počela baš dugo bili napolju. Sanjice, ozdravite brzo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 19:27:55
|
|
|
|
Duškić
|
I mi malo setali pre kise..Taman je bio zaspao kad je pocelo da grmi, majko mila, a alarmi da zuje bas se uplasio.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 19:45:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa nije mnogo bolje, al manje kaslje , dajem mu fluimucil. Nosic curi li curi ali valjda sve od zuba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 19:53:06
|
|
|
|
Duškić
|
Probaj da ga inhaliras na bosiljak, nama to nekako bas pomaze.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 21:17:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maca uspavana, uskoro ce i sin u krevet. Da muza ošišam pa da zagrlim krevet
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 11.4.2017 21:24:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moji svi lalaju Eeee i ja moje momke danas sisala i velikog i malog, malog sam malo krace nego inace..sad je kao secer😊
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.