Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 9.4.2017 20:41:53
|
|
|
|
emicaa
|
daaa Branki,posle godinu dana idemo. Mi smo bili u sumi,Dora se dobro umorila trceci. David je nervozan za medalju a uz to i balavi.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 9.4.2017 20:46:22
|
|
|
|
branki*
|
Ako,emice,idite. Ja jos malo,pa da uspavam decu...
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 9.4.2017 22:06:51
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče, ženske! Skockice, neka vas auto lepo služi! Mariya, baš mi je drago zbog svih tih promena na bolje kod bebaća. Kako su devojčice? Mm je vodio M kod bake danas, ja sam malo odmarala, to nam je sad obavezno svakog vikenda da bi ona provodila neko vreme bez mene. Sutra idem u vrtić da se raspitam oko upisa u jaslice. Gledala bih neki film, valjda će beba nastaviti da spava, budi se po sto puta u toku noći u poslednje vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 9.4.2017 23:58:49
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Jeste danas bilo divno vreme a ja nos nisam promolila napolje, i devojčice i L su bili napolju sa sestrom a ja sklanjala, punila i praznila mašine,kuvala. Jesam glupača Opet mi je sestra tu nagovorila je Lu da spava opet Milena, devojčice su generalno dobro, L je bolje, malo slini,malo još kašlje, ali sad je H proslinila nosko i usisivač su opet u akciji. Super vam je to, i ona bude bez tebe, ti se odmoriš malo, baba i deda budu sa unukom. Svima super Od sutra opet buđenje, nova nedelja terapije. Ali samo 4 dana pošto u petak ne idemo. Ivana sestra se dobro oseća, prestale su joj glavobolje napokon, pije gvožđe 2 nedelje i hgb joj je 82 a ukupno Fe 0,5!!! Bleda je kao krpa. Tako da nije kako treba. U utorak ide na kontrolu. I dalje je na bolovanju i gleda da što više odmara i jede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 7:44:32
|
|
|
|
Skockica
|
Dobro jutro drustvance. Hvala svima na lepim željama Emice blago vama što idete dole, Davidenku ovo prvi put, sigurno svi željno iščekuju da ga upoznaju. I ja sam se u zelela kuće i brata, ali doci ce on. I mi smo juce ceo dan bili vani, koristili divno vreme. Setali pored Bodenskog jezera, rucali, isli na sladoled. Bas sam srecna sto je došlo proleće, smucilo mi se hladno vreme, izadjes da šetaš i samo se smrznes brrr kad pomislim. Ovako sve nekako lepše... Mm ode po auto, ne znam jos gde cemo danas, u 4 imamo termin kod fizijatra. Zelim vam svima da lepo provedete dan.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 8:03:29
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro svima! Ja spremala cerku za vrtic, ovaj mali zeza.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 8:16:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro Napokon nahvatasmo urin. Sad smo dosli iz DZ vadili krv !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 8:18:39
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,doruckujemo pa vodimo Davida doktoru.Posle moram na posao,mislila sam da ne radim danas.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 8:22:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emi sto ide kod Dr?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 8:56:35
|
|
|
|
emicaa
|
Devetomjesecna kontrola danas.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 9:00:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ahaaa to, pa lepo. Ja sad zvala skolu u vezi upisa... nista jos ne znaju bar dve , tri nedelje..izduvacu dok nam ne jave
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 9:16:56
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame i od mene!
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 10:47:37
|
|
|
|
emicaa
|
Anck jeste li nahvatali urin? Evo nas,vakcina nam je odgodjena do posle odmora jer je prehladjen.Konacno je dobio uput dermatologu,a do tad smo dobili i ab kremu da amzemo sedam dana.Kad se vratimo idemo i hirurgi jer jajce se Jos Nije spustilo,morace ga operisati inace ostalo je sve super.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 10:56:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj Emice.. pa bas.mi je zao Ma jeamo napokon uz pomoc kesice!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 11:55:11
|
|
|
|
Duškić
|
E, bre Emice, ako mora bolje ranije..Ja sam podstanar i kad pomislim da se iselim ..jaaaaooo glava me zaboli, a ovde sam vec 4 god.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 12:07:54
|
|
|
|
branki*
|
Mi kao da idemo svi zajedno u park.kako sm stigli,boka stoji pored tobogana i nece da se skloni,ja je pomerim da mogu druga deca da se spuste,ona u dranje i ljtnju.ja k ajde idemo kuci.ona kaze necu,bicu dobra.vratimo se.ona opet isto,nece nista,sta god joj ponudim nece,samo se njari i duri.ja je uzmem i vratimo se kuci.celim putm se otimala i vikala neecu idem kuci,hocu u paaaaak!od sve dece u parku,samo se ona njarila.ja mu dodjem kao najnesposobniji roditelj!sta li rade drugi roditelji,pa im deca mirna i Poslusnna?!
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 12:43:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Na kratko da vam se javim. Prehladila sam. Uvek tako pred praznik. Branki, ma sta pricas da si najnesposobnija. I Sofi nekad tako radi. Mislim da svako dete tako radi u tom periodu. Anck, ma upisace je u tu skolu. Svi se bore za decu. Mi jos nismo primili vakcinu. Prehladila se.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.4.2017 12:46:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 12:49:22
|
|
|
|
Duškić
|
Branki, ne nerviraj se, nisu mirna.. moja niti je mirna a ni poslusna. E bubice su to! Nek su nam ziva i zdrava svima decicaaa nevaljala ...
< Poruku je uredio Duškić -- 10.4.2017 12:50:42 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 12:53:38
|
|
|
|
branki*
|
Ne znam,kazem vam,nijedno dete nisam cula da se dere,samo ovo moje i ako ga roditelj opomne za nesto,oni to nekako brze poslusaju,ova moja bi revoluciju digla!sad spava...u pet opet b ima cas,ici cemo svi ,da se prosetamo. Anck,da,sanjica j u pravu,sve skole se otimaju za decu.upisace se,n brini.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 13:03:38
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mame moje. Evo me, imali goste iz komsiluka jutros, pa polako. Sokic kafica m,alo se deca igrala, sada cekam momenat za komiranje. Anck, ne sekiraj se please, bice sve ok. Branki, takvo je dete, pusti je, lutka moja. Sanjice brzo ozdravi.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 13:09:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh ne znam , pojescu se za jos dve - tri nedelje Branki draga, to sam prosla sa mladjom cekom, haos, veruj mi. takvo je dete, ali proci ce. Znam da treba zivaca izboriti se sa tim, mnogo , mnogo, ali proci ce...sta da im radimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 14:45:08
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ja sam skoro pojurila Doru kuci zbog njarenja,isto tako bez razloga.Nisi sama vjeruj mi odoh da uspremim ves i da usisam,posle cu polako odvajati stvari koje nosimo pa veceras u kofer poubacivati.Trebala sam otici do prodavnice ali nema sanse da cu stici i to.oticu ujutru prije Dorinog ocnog.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 17:18:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Samo da vam mahnem, maca mi danas bas nervozna, izmorila me najstrasnije.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 20:10:00
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame!lakse mi je kad cujem da ima jos takve dece mi bili na casu,pa u parkicu malo,sad vecerali,pa na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 10.4.2017 20:13:58
|
|
|
|
emicaa
|
Branki jesi li sama sa njima?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.