Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 26.3.2017 12:58:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala RR ,sponzorima, Eci i Anck
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 26.3.2017 13:10:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Divni su nam pokloncici.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 26.3.2017 13:48:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Divni pokloni ja sam oduševljena antirid kremom Mella a knjigu jedva čekam da počnem da čitam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 26.3.2017 16:08:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja se zahvaljujem RR, sponzorima i mojoj dragoj Emici koja mi je prosledila nagradu 😘💖
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 26.3.2017 16:13:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Malo da upotpunis svoju biblioteku
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 26.3.2017 16:31:26
|
|
|
|
Rosita
|
I ja sam dobila mindjuse. simpaticne su kad se stave. Hvala.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 27.3.2017 23:22:47
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: marketing RR 34. MicinaMama je sa 214 bodova osvojila pauk broš-posrebrena žica i staklo+minđuše koji poklanja Staklene iskre made by Janja Drage dobitnice čestitamo i molimo da nam na pp pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona, najkasnije do 15.3.2017. Srećan praznik, uživajte ♥ MicinaMama nam nije poslala podatke, te njenu nagradu osvaja sledeća dobitnica po broju bodova, a to je zumbulcic sa 171 osvojenih bodova. Očekujemo podatke Sledeća dobitnica je jovicaa koju molimo da do 20.3. pošalje podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona. Čestitamo S obzirom da jovicaa nije poslala podatke sledeća korisnica prema plasmanu je milicicak, koju molimo da pošalje podatke.
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 27.3.2017 23:24:13
|
|
|
|
Duškić
|
Sad gledam komentare i slike poklona, zaista prelepih pokloncica je bilo ...punooo...Bravo jos jednom za Rr i sponzore!
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 28.3.2017 22:49:09
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Hvala RR i sponzoru!
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 28.3.2017 22:50:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Laura i tvoj je divan poklon.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 28.3.2017 23:00:53
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Jeste, predivna je i narukvica i mindjuse!
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 29.3.2017 6:50:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
LauraAndrija, super, drago mi je da ti se svidja
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 30.3.2017 15:41:49
|
|
|
|
Gaga54
|
Moj poklon jos uvek nije stigao, od Too Orange
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 30.3.2017 15:52:36
|
|
|
|
Gaga54
|
Pogresila sam, treba da mi stigne poklon od Naivni kreativni nakit, a ne od Too Ogrande. Ali svakako mi nije stiglo
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 30.3.2017 15:53:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Gaga proveriću, mada mislim da su svima poslali, proveri molim te sa poštarom da nije možda dolazio ali te nije pronašao. U svakom slučaju proveriću i javljam.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 30.3.2017 15:56:18
|
|
|
|
Gaga54
|
Hvala
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 4.4.2017 22:19:33
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR 22. Skockica je sa 733 bodova osvojila broš Frajlica-vitraž staklo, žica koju poklanja Staklene iskre made by Janja Skockice, paket za trudnice nam je danas vraćen, niko ga nije preuzeo u pošti. Takođe, vratio se i paket našem sponzoru Staklene iskre made by Janja u 8-martovskoj nagradnoj igri, tako da su plaćali duplu poštarinu (što nije dogovor).
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 5.4.2017 8:34:05
|
|
|
|
AnaTamara
|
Stigle su mi 2 preeeeeeedivne narukvice, bas ono sto volim i nosim. Hvala NAIVIN KREATIVNI KUTAK!!
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 5.4.2017 8:42:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja moju suknjicu još čekam...Šišmišovićke su mi poslale poruku da u toku prošle nedelje očekujem isporuku,ali evo prolazi i ova nedelja...neznam da li da im šaljem poruku ili da još čekam
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 5.4.2017 8:56:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: AnaTamara Stigle su mi 2 preeeeeeedivne narukvice, bas ono sto volim i nosim. Hvala NAIVIN KREATIVNI KUTAK!! Jel moze slikica tih divnih narukvica? :)
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 5.4.2017 11:51:35
|
|
|
|
BubaBubica
|
Drage moje, želim lično da vam se izvinim što ste toliko čekale na poklone, svih pet nagrada je poslato, stići će vam ovih dana. Vidim jedna nagrada je već srećno stigla u ruke dobitnice uživajte kao da nam je svaki dan 8. mart! Puno pozdrava vam šalje vaša BubaBubica, iz naivinog kreativnog kutka!
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 5.4.2017 19:20:31
|
|
|
|
Skockica
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: marketing RR 22. Skockica je sa 733 bodova osvojila broš Frajlica-vitraž staklo, žica koju poklanja Staklene iskre made by Janja Skockice, paket za trudnice nam je danas vraćen, niko ga nije preuzeo u pošti. Takođe, vratio se i paket našem sponzoru Staklene iskre made by Janja u 8-martovskoj nagradnoj igri, tako da su plaćali duplu poštarinu (što nije dogovor). Ja se stvarno izvinjavam, brat nije mogao zbog svog zdravstvenog stanja ici u postu to da podigne, ima dobre i lose dane...Trebala sam odmah to nekom proslediti...Izvinite jos jednom i vi i sponzor
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 6.4.2017 10:44:13
|
|
|
|
AnaTamara
|
Danas cim dodjem sa posla, postavljam slike. Ja sam odusevljena, a i moja T :) HVALAAAAAAA
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 6.4.2017 11:53:59
|
|
|
|
krin 40
|
I meni su juče stigle mindjuše i narukvica.Tirkizna boja.Prelepe.Hvalaa
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 11.4.2017 19:15:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Stigla mi je danas suknja...odlična je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?