Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 18.3.2017 10:20:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi još čekamo našu nagradu ...a vaše su divne.Vociano svi smo mi potajno priželjkivale tvoj komplet
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 18.3.2017 10:24:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahha,ja sam znala odmah da je njen poklon neka fina kozmetika,bas sam i pisala na pocetku teme.
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 18.3.2017 11:56:59
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: marketing RR 34. MicinaMama je sa 214 bodova osvojila pauk broš-posrebrena žica i staklo+minđuše koji poklanja Staklene iskre made by Janja Drage dobitnice čestitamo i molimo da nam na pp pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona, najkasnije do 15.3.2017. Srećan praznik, uživajte ♥ MicinaMama nam nije poslala podatke, te njenu nagradu osvaja sledeća dobitnica po broju bodova, a to je zumbulcic sa 171 osvojenih bodova. Očekujemo podatke Sledeća dobitnica je jovicaa koju molimo da do 20.3. pošalje podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona. Čestitamo
< Poruku je uredio marketing RR -- 18.3.2017 12:16:50 >
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 18.3.2017 12:16:23
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR 35. PustinjskaRuza je sa 205 bodova osvojila poklon iznenađenja nakita koji poklanja Too Orange Drage dobitnice čestitamo i molimo da nam na pp pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona, najkasnije do 15.3.2017. Srećan praznik, uživajte ♥ Pustinjska ruža nije poslala podatke, pa je sledeća dobitnica koju molimo za podatke Zemunka85. Čestitamo
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 19.3.2017 9:01:53
|
|
|
|
vocicana
|
Vikiveki, drago mi je u svakom slucaju, bas volim sto ste tako pisale i nadale se, dobitnica ce biti jos, uvek cu rado pokloniti po paketic
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 19.3.2017 9:27:51
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja sam juce otisla u "Blue Like Blue" po sal Radnjica je mala slatka, ali sve prsti od kreativnosti, svidelo mi se dosta toga.
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 19.3.2017 11:48:26
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja sad dobih PP, u soku sam. Ne znam sta da kazem i zaista veliko hvala . Prelepo je
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 20.3.2017 13:49:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nasla u sanducetu poruku od postara. Nisam bila kuci a on je dolazio. Ne znam da l je ovaj paket u pitanju. Nista drugo i ne ocekujem . I naravno ko za baksuz , izadjem na par min iz kuce i tad postar poljubi vrata....
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 20.3.2017 14:10:19
|
|
|
|
marketing RR
|
Maraj Too Orange sutra šalje nagrade, očekujte ih tokom nedelje.
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 20.3.2017 14:36:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam i zaboravila na nagrade Kada mi sa knjizicama da cekamo postara Moja mi se bas svidja...
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 20.3.2017 18:12:16
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Maraj Too Orange sutra šalje nagrade, očekujte ih tokom nedelje. Stvarno. E pa onda ne znam sta je ovo sto mi je stiglo
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 20.3.2017 22:53:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Imate li nekih informacija kada će Šišmišovićke poslati svoju predivnu suknju?
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 20.3.2017 23:22:06
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Imate li nekih informacija kada će Šišmišovićke poslati svoju predivnu suknju? Pitala sam sada sponzora, čim dobijem informaciju javiću.
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 21.3.2017 0:21:44
|
|
|
|
marketing RR
|
Spakovane, sutra šaljemo :) IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ja sam i zaboravila na nagrade Kada mi sa knjizicama da cekamo postara Moja mi se bas svidja...
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 21.3.2017 18:36:53
|
|
|
|
mati
|
Hvala Ivani Govedarici, divna je...
< Poruku je uredio marketing RR -- 9.4.2017 12:35:52 >
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 21.3.2017 19:17:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mati, sredila sam. I super je
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 21.3.2017 19:47:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati odlicno je. Jel u tvom fazonu?
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.3.2017 19:48:30 >
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 21.3.2017 19:56:27
|
|
|
|
mati
|
Nazalost nije... Nosim samo mindjuse... Ali je jako lepa, i bas je dugacka i krupne su ove plis kuglice, na slici izgleda manje.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 22.3.2017 7:28:19
|
|
|
|
Maraj
|
Mati , bas je lepa. Ja volim ogrlice. Mozes je fino ukombinovati preko neke jdnostavne crne ili bele majice il neke crne haljinice
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 22.3.2017 13:56:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mati bas lepo izgleda
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 23.3.2017 11:15:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam odusevljena. Kao da su znali koju boju volim. Hvala. Too orange-u.
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 23.3.2017 11:26:11
|
|
|
|
Milena18
|
Stigla mi je knjiga. Hvala Ringeraji i sponzoru!
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 23.3.2017 11:29:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, lepo je :)
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 23.3.2017 12:23:50
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice , ne vidim lepo. Jesu li to minđuše?
< Poruku je uredio Maraj -- 23.3.2017 12:24:29 >
|
|
|
|
RE: U susret 8. martu - sjajne nagrade za Rin... 23.3.2017 12:37:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mindjuse i narukvica tirkizne boje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?