Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 15:56:21
|
|
|
|
NadaR
|
Kod nas aktuelni Pingvini ,Avatar i Sundjer Bob.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 15:59:46
|
|
|
|
jovana jojo
|
I meni se sviđaju pingvini ali J. ih baš nešto ne voli
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:04:19
|
|
|
|
vikiveki
|
e kod nas svvi vole da gledaju Pingvine,čak i taja voli da ih gleda,pa često porodično sedimo i gledamo
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:06:06
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn kako ti se ne svidja laku noc deco,ja sam obozavala to kao mala
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:08:24
|
|
|
|
jovana jojo
|
Veselice,toga se i ja sećam,obožavala sam to da gledam kao mala
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:11:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Prvo je islo to pa dnevnik,skoro sam nasla na you tube i pokazala svojim smizlama.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:13:46
|
|
|
|
amdn
|
joj ako je to sa onom lisicom u 5 do 7 ili 7 i 5min, samo kad se setim te grozne lisice, ne secam se ni prica, znam samo da je trajalo bas kratko i da mi je ta lisca bila nekao ofucana i prljava, ko zna kakva me secanja vezuju za to laku noc al sam volela da gledam onog arapina i kamilu Matildu, Neven je super bio, sad Juriju nekad nadjemo pa pustimo
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:13:54
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja obožavala sam to da gledam,a uvodnu špicu i pesmu i danas pevam mojoj deci kao uspavanku.Sećaš li se te pesme ?
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:15:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Jovana,Veselice i ja sam to obožavala...a tu pesmu pevam i svojoj ali i deci u vrtiću
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:16:34
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jovana jojo Ja obožavala sam to da gledam,a uvodnu špicu i pesmu i danas pevam mojoj deci kao uspavanku.Sećaš li se te pesme ? Skoro sam se setila kada sam nasla snimak na netu,pa je sada stalno pevusim.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:18:45
|
|
|
|
LP mama
|
Joooj, Matilda i Artemije i arapin... Kako sam to obožavala "O zašto nemaš četiri noge, pa da zajedno lutamo po svetu..."
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:20:42
|
|
|
|
vikiveki
|
LP mama ti se sećaš i njihovih imena,sada sam se i ja setila
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:22:55
|
|
|
|
jovana jojo
|
i ja se sećam njihovih imena...ma neprevaziđeni su
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:26:38
|
|
|
|
LP mama
|
"Cika Altemije...pa vi ste se zacopali" Onaj zeka što tepa
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:28:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma pravi biseri,šteta što to danas ne pustaju na TV
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:36:51
|
|
|
|
amdn
|
ja se isto secam te pesmice i Matilda koja trepce svojim veliki trepavica i mlati mindjusama, steta sto sad nema takvih emisija. Heh LPMama secas se i zeke
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 24.7.2015 18:51:58
|
|
|
|
Anarunika
|
Jao ni ja nisam volela Laku noć deco. Kad vidim to umesto nekog crtaća smorim se.Ali pesmu "Laku noć" sam pevala klincima Vidiš dobro ste me podset___ile da i to ubacim u repertoar za Živu. A što se tiče crtaća nekad i sad, ja ipak glasam za ove sad. Prvo što je mnogo veći izbor,a drugo što stvarno ima edukativnih,pa mi samo dođu klinci sa nekim pitanjem ili pojmom a ja nemam pojma o čemu pričaju ili se zafrapiram odakle im ionformacija. Oktonauti su Iki bili omiljeni i sada mi traži da mu puštam preko kompa ponekad. A i Dvorištance su obojca pratili,verovatno bi i sada. A Duškodugouško, Tom i Džeri, Pink Panter zapravo uopšte nisu pametni crtaći i nisam ni sigurna koliko su za decu. A i dugometražni su kada malo bolje razmislim prilično agresivni. Otac ide da ubije ćerku u šumu i da joj izvadi srce! Snežana i sedam patuljaka. Pa onda maćeha koja zlostavlja svoju pastorku u Pepeljugi! Pa mala sirena i zla veštica itd. Ima i manje agresivnih ali ovi su kao najpopularniji. Da se razumemo ja sam isto volela te crtaće da gledam i ako žele da ih gledaju klinci ne bih im branila jer mislim da zabrane u tom smislu nemaju svrhu,ali ove ideje jesu malo morbidne zar ne?
< Poruku je uredio Anarunika -- 24.7.2015 19:02:37 >
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.10.2016 12:38:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk voli da gleda Spartakusa, tako nesto nisam sigurna A Kosta i Uros vole da gledaju Maksima. Uros bas lepo djuska uz Maksimove pesmice
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.10.2016 14:02:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Transformersi , Patrolne sape, Avatar... kao decake da imam
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.10.2016 14:27:59
|
|
|
|
emicaa
|
i kod Nas je Maksim hit,voli Minionse,princezu Sofiju,onu doktoricu za igracke i naravno Masu i medu
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 7:13:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Klik Mariya, evo Maksima :)
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:01:01
|
|
|
|
branki*
|
pepa prase po ceo dan!kaze boka-ja sam pepa prase,boza je dzordz,tata je parse,mama je ovca suzi,baba je zec,a deda je gospodin bik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 26.3.2017 8:25:17 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:26:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, i sin dok je bio manji svi smo bili prasici Sve epizode smo znali napamet.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:38:33
|
|
|
|
eca89
|
Jao Branki divna je, duša mala, svi imate uloge ! I moja gleda Pepu, mada je sad počela gledati slovenačke crtane i traži pjesmice da sluša njihove, jer ih uči u vrtiću.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:53:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje vise ne gledaju pepu. Sad su aktuelne "Patrolne sape". A dugometrazne T gleda sve.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?