Lu
|
IZVORNA PORUKA: maslachak dakle ovako..treba mi pomoc.. treba mi neki osvezivac za celi stan..posto je stan na dva nivoa naravno koristicu i gore i dole..stan je okrecen i sredjen,tako da nema neprijatnih mirisa koje treba unistiti,znaci potrebno je samo blago sminkanje e,sad fora je u tome sto oni na senzor ne dolaze u obzir jer ono sto sam imala nije mi koristilo (cudo kako sam uvek odusevljena tim na senzor kad odem kod svoje kozmeticarke,tako divno mirise,za razliku od moje kuce,kod mene se ni ne oseti),elektricni sam imala i pre jedno dve tri godine su mi bili strava... ali zadnja dva koja sam kupila da li je problem u aparatu ili ne,ne znam,ali umesto tri meseca,oni traju mesec dana,a okrenuti su na jedinicu..mislim da je to malo previse para za dati da jednom mesecno kupujem dopune,a realno trebala bi mi tri aparata za stan.. i jos dve neke efikasne stvarcice za kupatilo,kazem za kupatilo jer kad padne kisa ili duva vetar oseca se slivnik malo,inace je sve okej.. mozda sam previdela temu koja se bavi ovim pitanjem,ali morala sam da otvorim..vise glava pametnije resenje nadje,a ja sam u corsokaku trenutno..mm nema ideju,ali podrzava sve sto ja odlucim.. IZVORNA PORUKA: Tash Ja imam air wick-ov na struju već godinama, i kupujem uložak Summer Romance, s tim da mene to davi, i koristim ga na sledeći način: napravim promaju u stanu, na pola luftiranja ga utaknem u struju, ostavim da promaja provuče miris po celom stanu, zatvrim prozore, osveživač ostavim još 5min, i izvučem. Ostane prijatan miris. One na senzore... i kod moje sveki suuuper miriše, kod mene je užas.