|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas kupile ? - II deo
22.12.2016 8:32:54   
Mala Elena
Ne sikiraj se, nisam ni ja sebi...
Sinoc smo kupili i cokoladne ukrase za jelku i okacili pa ce E da ih smaze za ng, koja ce to sreca biti user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 876
22.12.2016 9:10:43   
Sanjica26 RR
Emice, isti slucaj od garderobe nista sebi. Pare nikako da odvojim za sebe.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 22.12.2016 9:11:03 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 877
22.12.2016 9:32:27   
IvanaSK RR
Joj, ni ja ne pamtim kad sam sebi nesto kupila.
Danas pelene, vlazne maramice i mleko za bebu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 878
22.12.2016 18:00:17   
branki*
bogme,ja kupim sebi,to mi je izduvni ventil,ulepsa mi dan,odlepila bih inace..juce bas jednu haljinu,nosila sam je danas na poslu,u jednoj radnjici kod nas,bile su 2500 ,sad su sve snizene na 1500.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 879
22.12.2016 21:25:04   
Anck Su Nmaun
Mleko..mleko i mleko. Kravicu, Bebelakbi Dukat user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 880
27.12.2016 0:02:06   
Sanjalicaaa
Tri letnje haljinice u Mangu. Jedva čekam leto user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 881
28.12.2016 8:52:50   
vocicana
Ja bi neke cizmice one krace ali braon sa lepom stabilnom stiklom. Nisam nista dugo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 882
28.12.2016 8:55:09   
Sanjica26 RR
Bas sam pisala da nista nd kupujem sebi. Juce se pocastih vogeli haljinicom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 883
28.12.2016 9:15:23   
Sanjalicaaa
I ja bas retko sebi kupim nesto. Ne volim kupovinu uopste i teska sam za kupovinu. Od svih onih prodavnica, recimo u Uscu, meni se nista ne dopada.
Zato sam bas srecna kad nadjem nesto sto mi se dopada, a jos je na snizenju user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 884
28.12.2016 9:19:11   
emicaa
juce kupih grudnjak.Od odijela mi se nista nije svidjelo.Svidjela mi se jakna za mm ali nije bilo velicine

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 885
28.12.2016 15:45:29   
branki*
zeneuser posted image za kupovinu!
meni se svasta svidja,ja bih sve kupilauser posted image mada,to mi se tako ver cini,kad mi npr treba nesto za neku priliku i imam novac pristojan na raspolaganju,ne mogu nista da proberem.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 886
4.1.2017 22:33:35   
Anck Su Nmaun
Skafander za T
Boze dete nosi velicinu za 9 godina user posted image nekad se i sama iznenadim user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 887
24.1.2017 8:04:08   
IvanaSK RR
Sinu jaknu i patike za fudbal. U sport visionu je akcija, na drugi jeftiniji kupljeni artikal 20% sniženja.
I sebi cizmice za svaki dan, prethodne mi se bas raspale.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 888
24.1.2017 12:58:58   
vocicana
Jednu lepu Samonite torbu sam sebi kupila, mnogo sam srecna.Ako sam u neki accesorise zaljubljena to su onda torbe iz njihove ponude.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 889
24.1.2017 13:42:30   
Sanjica26 RR
Vociuser posted image svidja mi se sto si kupila torbu.user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 890
24.1.2017 17:02:19   
branki*

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Jednu lepu Samonite torbu sam sebi kupila, mnogo sam srecna.Ako sam u neki accesorise zaljubljena to su onda torbe iz njihove ponude.

voci,ja bas volim samsonite,imam njihovu kao poslovnu torbu koju koristim za skolu,muz mi je kupio jednom za rodjendan.nisam kupila nista,ali sam dala rate tamo gde sam vec kupila,tj uzimala na veresiju,za knjige decije,u deciji butik za garderobu i ostala je jos mama moje snaje,od nje sam kupila kaputic,jos nju da izmirim i gotovo sa dugovimauser posted image

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 891
24.1.2017 17:06:27   
Sanjica26 RR
Ja jos nisam kupila ali sam se nameracila da kupim gorenjev blender kao sto je nutribulit. Deci sam narucila vrece za spavanje i adapter za nosu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 892
25.1.2017 9:22:10   
vocicana
Branki user posted image sve se razumemo. Ono kupis stvar nosis je 10 godina, pa je das dragoj osobi koja ce je jos 10 nositi. Jako volim taj brand. MNogo sam srecna.
Danas idem da pogledam jedan kombinezon, vec od sada planiram za krstenje D sta cemo i kako. Tako da necu sebe jos mnogo cascavatiuser posted image .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 893
25.1.2017 14:51:58   
Maraj
Ja sam juce narucila on line MilaMi patofnice za Lazara. Danas su stigle. Bas sam se razocarala. Kao da su od kartona a ne od tekstila. Vidim hvalile su ih mame , pa rekoh da njih narucim..bas sam razocarana koliko su krute i kako je materijal grub. Karton im nije ravan

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 894
25.1.2017 20:53:26   
branki*
Ja sam kupila sebi opet haljinuuser posted image nisam ni prijavila,obuci cu je za sv savu za skolsku priredbu.

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 895
25.1.2017 21:43:54   
emicaa
Branki ako si,pored silnog stresa i trebas se castit user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 896
25.1.2017 21:58:43   
Sanjica26 RR
Branki, kome ti pijavljujes? user posted image I kad stignes da tako naletis na haljinu?
I ja cu moju novu haljinu za Svetog Savu da obucem. Oblacila sam je za Teodorin rodjendan.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 897
26.1.2017 8:42:54   
Maraj
Branki user posted image
nama juce stigao šporet. Odma smisljam sta cu da kuvam....od jutros evo pece se pita sa mesom user posted image

Direktna veza do poruke: 898
26.1.2017 10:01:38   
Sanjalicaaa
Branki nek si user posted image
Ja planiram danas sutra do Zare klincima da kupim nesto. Imali su ok snizenje.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 899
26.1.2017 10:06:00   
Anck Su Nmaun
Porucila T cizme snegarice, one Rangove sto smo kupili pre mesec dana se raspadaju...uzas...bacene pare user posted image

Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here