Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 8:32:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne sikiraj se, nisam ni ja sebi... Sinoc smo kupili i cokoladne ukrase za jelku i okacili pa ce E da ih smaze za ng, koja ce to sreca biti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 9:10:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, isti slucaj od garderobe nista sebi. Pare nikako da odvojim za sebe.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 22.12.2016 9:11:03 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 9:32:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, ni ja ne pamtim kad sam sebi nesto kupila. Danas pelene, vlazne maramice i mleko za bebu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 18:00:17
|
|
|
|
branki*
|
bogme,ja kupim sebi,to mi je izduvni ventil,ulepsa mi dan,odlepila bih inace..juce bas jednu haljinu,nosila sam je danas na poslu,u jednoj radnjici kod nas,bile su 2500 ,sad su sve snizene na 1500.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 21:25:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mleko..mleko i mleko. Kravicu, Bebelakbi Dukat
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.12.2016 0:02:06
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Tri letnje haljinice u Mangu. Jedva čekam leto
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2016 8:52:50
|
|
|
|
vocicana
|
Ja bi neke cizmice one krace ali braon sa lepom stabilnom stiklom. Nisam nista dugo.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2016 8:55:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas sam pisala da nista nd kupujem sebi. Juce se pocastih vogeli haljinicom.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2016 9:15:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja bas retko sebi kupim nesto. Ne volim kupovinu uopste i teska sam za kupovinu. Od svih onih prodavnica, recimo u Uscu, meni se nista ne dopada. Zato sam bas srecna kad nadjem nesto sto mi se dopada, a jos je na snizenju
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2016 9:19:11
|
|
|
|
emicaa
|
juce kupih grudnjak.Od odijela mi se nista nije svidjelo.Svidjela mi se jakna za mm ali nije bilo velicine
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2016 15:45:29
|
|
|
|
branki*
|
zene za kupovinu! meni se svasta svidja,ja bih sve kupila mada,to mi se tako ver cini,kad mi npr treba nesto za neku priliku i imam novac pristojan na raspolaganju,ne mogu nista da proberem.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.1.2017 22:33:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Skafander za T Boze dete nosi velicinu za 9 godina nekad se i sama iznenadim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.1.2017 8:04:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sinu jaknu i patike za fudbal. U sport visionu je akcija, na drugi jeftiniji kupljeni artikal 20% sniženja. I sebi cizmice za svaki dan, prethodne mi se bas raspale.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.1.2017 12:58:58
|
|
|
|
vocicana
|
Jednu lepu Samonite torbu sam sebi kupila, mnogo sam srecna.Ako sam u neki accesorise zaljubljena to su onda torbe iz njihove ponude.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.1.2017 13:42:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci svidja mi se sto si kupila torbu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.1.2017 17:02:19
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Jednu lepu Samonite torbu sam sebi kupila, mnogo sam srecna.Ako sam u neki accesorise zaljubljena to su onda torbe iz njihove ponude. voci,ja bas volim samsonite,imam njihovu kao poslovnu torbu koju koristim za skolu,muz mi je kupio jednom za rodjendan.nisam kupila nista,ali sam dala rate tamo gde sam vec kupila,tj uzimala na veresiju,za knjige decije,u deciji butik za garderobu i ostala je jos mama moje snaje,od nje sam kupila kaputic,jos nju da izmirim i gotovo sa dugovima
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.1.2017 17:06:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja jos nisam kupila ali sam se nameracila da kupim gorenjev blender kao sto je nutribulit. Deci sam narucila vrece za spavanje i adapter za nosu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2017 9:22:10
|
|
|
|
vocicana
|
Branki sve se razumemo. Ono kupis stvar nosis je 10 godina, pa je das dragoj osobi koja ce je jos 10 nositi. Jako volim taj brand. MNogo sam srecna. Danas idem da pogledam jedan kombinezon, vec od sada planiram za krstenje D sta cemo i kako. Tako da necu sebe jos mnogo cascavati .
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2017 14:51:58
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam juce narucila on line MilaMi patofnice za Lazara. Danas su stigle. Bas sam se razocarala. Kao da su od kartona a ne od tekstila. Vidim hvalile su ih mame , pa rekoh da njih narucim..bas sam razocarana koliko su krute i kako je materijal grub. Karton im nije ravan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2017 20:53:26
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam kupila sebi opet haljinu nisam ni prijavila,obuci cu je za sv savu za skolsku priredbu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2017 21:43:54
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ako si,pored silnog stresa i trebas se castit
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2017 21:58:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, kome ti pijavljujes? I kad stignes da tako naletis na haljinu? I ja cu moju novu haljinu za Svetog Savu da obucem. Oblacila sam je za Teodorin rodjendan.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.1.2017 8:42:54
|
|
|
|
Maraj
|
Branki nama juce stigao šporet. Odma smisljam sta cu da kuvam....od jutros evo pece se pita sa mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.1.2017 10:01:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki nek si Ja planiram danas sutra do Zare klincima da kupim nesto. Imali su ok snizenje.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.1.2017 10:06:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Porucila T cizme snegarice, one Rangove sto smo kupili pre mesec dana se raspadaju...uzas...bacene pare
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?