Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.12.2016 22:19:23
|
|
|
|
Maraj
|
Animsaj , kako izgleda. Nisam skoro videla da neko nosi subaru. Kakav je model , onaj klasican? Obicno svi nataknemo one kapuljace od jakni i teraj...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.12.2016 22:24:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
nije ona cupava gromulja na glavi ako to zamisljate , samo na rubovima ima krzno , al jagnjece ,sad cu staviti ako najdem nesto slicno ovo je najslicnije
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 7.12.2016 22:27:52 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.12.2016 17:35:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Aniiim ja trazim ovakvu ali samo traku oko glacve, msilim da od gore nema nista, i nemam pojma gde da je nadjem. Imam crno krzno na jakni i nijedna kapa mi se ne slaze, a to bi mi leglo savrseno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.12.2016 20:06:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Deci po farmerice I dve metalceve serpe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.12.2016 20:43:28
|
|
|
|
isidora88
|
Porucila sam sebi torbu napokon , rumenilo i parfem Muzu ne smem ni da kazem Srecom dogovorila sam da stigne kad mm ode na teren
< Poruku je uredio isidora88 -- 8.12.2016 20:44:10 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.12.2016 21:07:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja nisam sebi nego mami... bio joj je rodjendan pre dva dana ali sam bila ni mrtva ni ziva, pa sam joj danas kupila nrke Nivea set kreme da se malo maze
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2016 16:24:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Pa da krenemo redom: - vunice 10 komada - pelene - magnezijum + vitamin c za sisanje - 2 jogurta u casi - 2 pastete (naravno A. je smazao i moju) - sok - filtere za duvan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2016 17:25:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vockice i povrckice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2016 17:52:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam uzela stolnjak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2016 18:11:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dori termo hlace i sitnice za kucu ali to ne smatram kupovinom
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.12.2016 17:03:00
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Dori termo hlace i sitnice za kucu ali to ne smatram kupovinom Maksimu pantalone i kevi i meni rostilj islazem se sa tvojom konstatacijom
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.12.2016 17:37:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lizalice male i velike i suncokret
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.12.2016 18:07:29
|
|
|
|
branki*
|
Danas svasta deci od garderobice,bio mi je rodjendan i sebi nisam uzela nista,ali sam zato kupila bozi i boki zimske jakne,nasla sam povoljno,a bas su lepe i za moju malu bratanicu termo roze pantalone na tregere
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.12.2016 21:49:14
|
|
|
|
emicaa
|
i mi opet danas kupovali djeci,Davidu skafander i kapicu,Dori dvije kapice, i po njenom izboru dzemper i frozen torbicu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.12.2016 21:53:34
|
|
|
|
Maraj
|
Animsaj super su te subarice. Bas mi se svidjaju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.12.2016 7:20:04
|
|
|
|
mali_mis
|
E ja sam juce sebe castila Alnaturinim ovsenim mlekom, koje je bilo na onoj polici u dm, gde je se sve snizeno. Ja zadovoljna
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.12.2016 8:20:57
|
|
|
|
vocicana
|
Sebi nista, ali sam mm kupila jedan antiperspirant koji koristi i jednu mini Bajaderu , obozava da je gustira. Imam ideju i za novu sta cu mu uzeti, zahvaljujuci Bajaderi.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.12.2016 16:58:28
|
|
|
|
Maraj
|
Igracke za Novogodišnji paketic
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.12.2016 23:06:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovih dana: sinoc sam overila "Noc knjige". Kupila sam mog Murakamija i Sevalije, deci dve knjizice.Ukrase za jelku i dva ukrasna jastucica za decu. Klik Klik
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.12.2016 23:07:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj sta si na kraju kupila za paketic?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.12.2016 8:00:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas juce bio onaj Mamin bazar, sto organizuje jedna grupa Novosadjanki i prodaju se polovne decije stvari. Kupili smo kaiseve za prohodavanje Nisam nikad to koristila , malo mi je i smesno ali uzeli za 300 dindzi pa cemo probati. I dve barbike devjcicama po 150 din
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 21.12.2016 23:28:35
|
|
|
|
wivern
|
Branki me podsetila da sam pre neki dan kupila sebi vrhunski bodi za proslavu nove godine I dole cu voskirane pantalone i to je to od mene
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 8:00:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Juce u Laguni kupili price za decu, 4kom, male knjizice, u svakoj po jedna prica sa ilustracijama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 8:03:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas hleb i mleko
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2016 8:14:06
|
|
|
|
emicaa
|
Ja vec podugo nisam nista Mislim bas bas sebi,ne od hrane ili pica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?