Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.5.2016 19:56:24
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala devojke, znači mi da pročitam vaša iskustva. Ja ću onda verovatno uzeti 56 za izlazak iz porodilišta. Računam nešto da bebica neće biti velika, a ne znam otkud mi to, valjda što smo mi svi i sa moje i sa muževljeve strane žgoljavi Baš nemam osećaj, kad vidim po prodavnicama one stvari veličine 56, to mi izgleda tako malecko, kao za lutku, ali mislim da će ipak biti ok.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.5.2016 20:01:20
|
|
|
|
serpica
|
Milena bice sigurno veruj mi makar za izlazak a kad budes videla bebu znaces sledece sta i u kojoj velicini da uzmes.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.5.2016 20:22:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Moje su obe na rodjenju bile dugacke 56 tako da smo mi od pocetka nosili 62 i to vrlo kratko.Neka odelca koja smo dobijali su nam bila mala pa ih nismo ni iznosili.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.5.2016 20:13:20
|
|
|
|
marijana22
|
Bejah danas u h&m imaju divnih stvari za bebe Ovog nije bilo u prodavnici, šmrc
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.5.2016 20:15:20
|
|
|
|
marijana22
|
U ovo sam se zaljubila, al mi mnogo da dam 1700 za nešto što će nositti 2-3 meseca, a verovatno i manje
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.5.2016 20:21:36
|
|
|
|
mila83
|
Bas su lepe stvarcice ! Ja sam mojim klincima uzela odmah 62 za izlazak iz bolnice..ali obe cerkice su mogle malo i u 56,nisu bile krupne.Zato je sin bio krupan,i vrlo brzo mu ni 62 nije bilo dovoljno. Ali sto kaze Veselica,puno stavri i dobiju i ne stizes ni da ih obuces bebi,koliko brzo rastu prvih par meseci.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.5.2016 20:30:10
|
|
|
|
marijana22
|
Šerpice nisi me razumela, napisala sam da veličinu 56 brzo prerastu. Milena za izlazak 56 je ok. Za ostalu garderobu razmisli.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.5.2016 21:05:35
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Šerpice nisi me razumela, napisala sam da veličinu 56 brzo prerastu. Milena za izlazak 56 je ok. Za ostalu garderobu razmisli. Xexexe jesam razumela sam te,moja devojcica je i 56 nosila sigurno mesec dana,a onu 62 eto tri meseca a uzela sam je za izlazak...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.5.2016 21:19:21
|
|
|
|
isidora88
|
Marijana preslatke su stvarcice. Nadam se da ce mi roda doneti jednj devojcicu
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.5.2016 21:42:28
|
|
|
|
Maraj
|
Marijana , preslatko je sve. A jeste skupo. Oni te velicine na pocetku bas brzo prerastu. Hoces li uzimati sta duzih rukava? Ne znam da li malim bebama oblace nesto tanje a duzih rukava zbog sunca
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 18.5.2016 7:30:12
|
|
|
|
vocicana
|
Divne stvarcice. Moram da ubacim sliku za malog, kupila sam mu juce kompletic i bodice, ma odusevila sam se.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 18.5.2016 16:47:55
|
|
|
|
marijana22
|
Maraj Leti kad je toplo deci sam oblačila samo bodiće, kratkih rukava. Niko od nas ne izvodi bebe po jakom suncu, već ili ujutru ili predveće i to uglavnom po hladovini. A beba je u kolicima ispod tende, pa onda još kad staviš onu pelenu preko kolica nema sunca da vidi Ja ću za izlazak poneti onaj kombinezon/zeku i poneću i neki kompletić dugih rukava ako se desi dsa taj dan bude haldnije
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 18.5.2016 16:59:05
|
|
|
|
Maraj
|
Pa i to sto kazes....al njih bas hvata sunce. Moja mama setala sa L evo mu sake i obrascici bas dobili boju. ja sam ostavila kombinaciju i za bebu i za mene kuci. Cula sam se sa mm koju varijantu da ponese
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 18.5.2016 17:27:05
|
|
|
|
marijana22
|
Za mm je previše komplikovano da spremim kombinacije za mene i bebu, pogubio bi se čovek Spremim sve pa nek ponese
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.5.2016 8:33:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo sad kad smo izasli da sumiram, opet kazem sve zavisi od proizvodjaca, 62 definitivno je nasa velicina, npr f&f zeke imaju duze nogice pa mu malko vise dole ali ostalo sve ok, cudan neki kroj. Sa 56 definitivno ne bi nista mogli obuci.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.5.2016 9:28:39
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam uzimala neke zekice f&f i super su, malo duze ali su recimo dosta uske i da je nosio siroki povoj ne bi uopste mogla da mu zakopcam a i com su mu se nozice ubucile jedva kopcali mi sad nosimo 68 i 74
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2016 19:43:04
|
|
|
|
Mariya
|
Prva odeća za moju treću bebu A ovo sam juče dokupila...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2016 20:19:01
|
|
|
|
eca89
|
Divno je Marya !
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.11.2016 23:56:21
|
|
|
|
degu
|
Biće pravi frajer
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.1.2017 14:31:26
|
|
|
|
Mariya
|
Evo još garderobice za mališu A u ovom ću ga verovatno izneti,ako do tad ne nađem nešto slađe
< Poruku je uredio Mariya -- 3.1.2017 14:34:03 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.1.2017 15:27:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super! Jao kad se samo setim koje zadovoljatvo je kupovati garderobicu bebici u stomaku
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.1.2017 9:43:56
|
|
|
|
MishMash
|
Mariya, divne su stvarcice Imamo isto odelce, ovo braon, toplo je i lepo :)
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.1.2017 18:31:46
|
|
|
|
Mariya
|
Evo još stvarčica I skafander
< Poruku je uredio Mariya -- 19.1.2017 18:33:50 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.1.2017 20:30:45
|
|
|
|
Skockica
|
Mariya bas su slatke stvarcice! Ja imam dosta od Vasilija sto je ko novo ali vrlo cesto ne mogu da odolim da ne kupim nesto novo. Kao npr ovo Kako odoleti?!
< Poruku je uredio Skockica -- 19.1.2017 20:36:25 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 19.1.2017 20:38:41
|
|
|
|
Skockica
|
Ovo sam nasla na snizenju i nisam mogla odoleti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?