Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 4.1.2017 9:41:12
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam citala za lino da je nezdrav,mozda ga neki izbegavaju jer ima suvise secera,ali ja sam davala mojima,cokolino i frutolino uglavnom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 4.1.2017 12:17:37
|
|
|
|
Nimfa
|
Pisale su mame u jednoj grupi na fb-u , i to su dosta njih napisale pa rekoh da pitam ovde jer ni ja nisam cula nista o tome da su stetne
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 4.1.2017 12:22:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nimfa, moj sin je odrastao na Cokolinu, koliko ga je pojeo moze slobodno da bude u reklami Danas za doručak Nestle sa sljivom, rucak spanac, krompir i sargarepa.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 4.1.2017 12:44:32
|
|
|
|
Ed83
|
Kod nas danas za rucak: spanac, makarone, malo putera i pavlaka.. I moj stariji je jedno vreme za dorucak i veceru jeo cokolino (ima ovde u turskim radnjama da se kupi)...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 4.1.2017 13:52:50
|
|
|
|
Nimfa
|
Ja sam mu jutros dala rizolino odusevio se , sve je poruckao :) Za rucak je bila kupovna spanac i curetina , a za kasnije videcu da mu ispecem jabuku
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 5.1.2017 8:16:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nimfa, super Kod nas za doručak proso i jabuka, za ručak piletina sa krompirom, tikvicom i cveklom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 5.1.2017 16:43:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dorucak vocni jogurt od maline s keksom. Rucak spanac, junetina, sargarepa,krompir i maslinovo ulje
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 5.1.2017 20:21:32
|
|
|
|
Nimfa
|
Dorucak : banana i keks. Rucak : krompir , sargarepa i cvekla
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 6.1.2017 11:07:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak, palenta i jogurt. Rucak, teletina sa krompirom, tikvicom i cveklom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 6.1.2017 11:21:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dorucak, jogurt od tresnje i jagode sa keksom Rucak, spanac (opet) sa junetinom , graskom i sargarepom
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 9.1.2017 12:04:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juce za doručak proso sa suvim kajsijama, za ručak brokoli, karfiol i tikvica. Danas za doručak proso sa urmama, rucak spanac, tikvice i karfiol.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 9.1.2017 18:10:58
|
|
|
|
emicaa
|
ja sad mogu pisati pravski u ovoj temi sutra cu mu spremiti spinat da proba sa tikvicom i karfiolom.jel spinat samo kratko obarite? Kako se sprema proso,ja ga nikad nisam ni jela ni pravila a znam da je zdrav. Danas mi drrece da mu smijem davati tjesteninu,zar nije jos rano za to
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 9.1.2017 18:52:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, imas testeninu bez jaja, mozes nju. Mi testeninu jos nismo uveli, ovih dana cemo. Proso uvece stavi u vodu (dve kasike), ujutru isperi u par voda i kuvas oko desetak, petnaest minuta. Brzo se skuva. Sto se tice spanaca, ja sam davala zaledjeni, dok se skuva skroz se raspadne pa ocedim vodu.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 9.1.2017 19:23:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim da je rano za testenine, ali ako vi zelite mozete poceti, ni mi jos nismo. Spanac smo probali ali mucenje dok ga jede, ili je bilo mozda u losoj kombinaciji. davala sam mu onaj zaledjeni/ briketi. Al kupila sam svezu blitvu pa cu mu kuvati sutra verovatno.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 9.1.2017 20:00:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ma i ja sam Dori kasnije uvela tjesteninu zato me ovaj danas skroz zbunio. Kako ste uvodile gluten,davale hljeb ili keksice?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 9.1.2017 20:15:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mleveni keks, ili u zitaricama hleb jos nismo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 9.1.2017 21:57:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, mi smo uveli gluten kroz Plazmu. Posle toga je jela i hleb.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 11.1.2017 9:43:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas muckalica junetina+cvekla+jabuka+brokoli+krompir Inace moram reci palenta nam bas ne slavno prolazi svaki put
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 11.1.2017 9:45:00 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 11.1.2017 14:05:04
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam Davidu danas spremila slatki krompir i bananu,pojeo je u slast
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 11.1.2017 14:26:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nesto mozgam ovih dana...smem li mu dati onaj Nan 1+ sad, ipak mi smo uveli kravlje...pa ne znam
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.1.2017 8:08:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, i ja cu dati to mleko kad uvedemo kravlje. Mi cemo danas ruckati smokve i proso, a za ručak grasak sa sargarepom i junetinom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.1.2017 10:40:31
|
|
|
|
Nimfa
|
Dorucak : palenta sa jogurtom , rucak : piletina ,spanac i krompir , Uzina mozda pecena jabuka
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.1.2017 11:13:31
|
|
|
|
emicaa
|
Kad planirate uvesti kravlje? Ja sam Dori sa 10 mjeseci,morala sam.Za Davida jos nisam sigurna
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.1.2017 11:17:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kao sto rekoh mi smo vec uveli. Prvo smo u kasice neko vreme pa evo nekih 20tak dana i na flasicu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.1.2017 11:53:47
|
|
|
|
emicaa
|
Anck tek sam posle skontala skontala sta si napisala ali mi se nije dalo prepravljati post Jel uopste vise ne dajes AD mlijeko?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?