Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 23:17:28
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Branki 2 krem sira plava, 2 kis.pavlake,300 g iseckane pecenice 200g proprzenog susama odlicna bude!
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.12.2016 23:20:55 >
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 23:22:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako pravim i ja.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 23:38:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Masnice, svidja mi se. Pravicu je za Bozic.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 5:11:42
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,svidja mi se i ova varijanta i ivanina,definitivno pravim ili za ng ili bozic.zA tortu se mislim,imam onaj turski keks,stoji mi tu i puding,da lli da napravim seherazadu,niti sam je ikad pravila,niti jela,a kuvarica iz skole mi dala i recept za neku tortu sa kroasanima 7 days,kaze da je ok.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 9:25:54
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu tek raditi na meniju ovih dana. Cekam da vidim konacnu organizaciju ko dolazi a ko odlazi .
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 9:35:43
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: milicicak Mm je narucio rusku salatu, wellington junetinu i tost tortu. Mini buba cokoladnu keks tortu i cimet keksice. I videcu sta cu jos, imacemo i goste danima... I moj danas spominje wellington ali džabe kad naš kum izvoljeva više nego malo dete. Ne jede čovek ništa sem svinjetine i eventualno piletine. Jedne godine isto za doček, spremala sam neku pečenu junetinu, marinirala je ceo dan, pekla u pekaču, meso je bilo fenomenalno, topi se koliko je mekano i sočno... kum okusio nije. Malo je reći da sam popiz***a, kuma i ja smo ga napljuvale Tako da ove godine ipak pečem svinjetinu u pekaču, but možda, sa balzamikom i belim lukom, krompiri, mešana salata. Za meze krekeri, sir, masline, domaća pršuta i kobasica, sir u maslinovom ulju i začinima, umak od jogurta, fokača sa maslinama i paradajzom... Za desert ne znam šta ću, verovatno neke keksiće i možda sladoled. I od mene dosta!! Ana, mi smo pravili wellington i sa svunjskim fileom, bude bas ukusno. I meso je lepo. Ne stavljam dzigericu, uvijem meso u pancetu, bude mmmm
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 9:36:21
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Torta sa kroasanima je odlicna. Pravila sam je pre redovno , brza je i preukusna.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 9:43:40
|
|
|
|
Maraj
|
Masnice jel se ta salata onda koristi kao namaz? Ja je nisam pravila. Sta je to torta od kroasana ? bas zvuci njamiiii...
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 9:53:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pravila sam jednom sa kroasanima, izvrsna je.... Nesto od peciva cu sigurno ..
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 10:05:55
|
|
|
|
Maraj
|
Masnice jel tu susam salatu pravis uvek sa pecenicom? Jesi li probala sa šunkom?
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 10:19:36
|
|
|
|
MishMash
|
Bas volim susam salatu, ali nisam imala proveren recept. Masnice deluje odlicno, pravicu za NG. Maraj, ja sam svuda pocela dimljena cureca prsa da stavljam umesto pecenice i sunke
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 12:20:52
|
|
|
|
Maraj
|
Pa vidis MishMash , mozda ti to i nije lose. Ja po navici za te salate kupujem sunku (Pic ili Juhor) Nego i ta susam salata , masnica napisala krem sir , al ne znam manje ili vece pakovanje? Od 100 ili 200g?
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 13:31:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Milicicak, a koje meso si koristila, mislim od kog dela svinje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 13:34:36
|
|
|
|
branki*
|
e,pa ja cu onda najv tu tortu sa kroasanima za ng,a seherezadu za bozic,ako mi ispadne dobro ta sa kroasanima,da je isprobam,pravicu je i za slavu. maraj,to je ovakroasan torta
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.12.2016 13:37:45 >
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 13:38:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Ovo vam je odlična torta a lako se pravi klik jako je ukusna. Ja sam planirala nju da pravim ili Baron sa cimetom i kakaom ali kaže mm da pravim neke kolačiće.
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.12.2016 13:44:34 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 13:44:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I meni se svidja kroasan torta, ali mi ovaj recept deluje previse jako i kaloricno. Moja mama je jednom pravila. Znam da je koristila one male kroasane, i nije stavljala keks, nego su kroasani bili korica.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 13:46:57
|
|
|
|
branki*
|
to sto je kaloricna,ako je,jednom je nova godina
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 16:20:03
|
|
|
|
emicaa
|
praznici zato i jesu tu,da jedemo sto kaloricnije pa da se posle takmicimo u kukanju zbog jedenja istog
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 19:30:47
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Milicicak, a koje meso si koristila, mislim od kog dela svinje Svinjski file. To je onaj tanak misic. A od kog je dela svinje pojma nemam. Prvo isprzim ceo taj komad mesa pa onda sve radim kao on
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 19:58:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, da, lungić što bi rekli hrvati uglavnom to i kupujem kada je svinjetina u pitanju. Pa baš ću da razmislim, možda i spremim.
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.12.2016 20:12:05 >
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 21:51:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja za novu godinu ne planiram ništa posebno, bice neki kolac/torta sigurno, ruska salata i neko meso. Badnji dan i Božić obozavam, i tada pravim svašta nešto. Pitu sa visnjama,pitu sa sapinjonima,onda neki slani mix razno povrce sa pecurkama i sojom, ribu spremam sama,krompir salata, i kolac posni sa jabukama i dzemom,stari recept moje bake. A za Božić pecenje,pita sa mesom ilo sirom,makarona salata i neki kolac. Otprilike jw to to.Salate i eto. ..
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 22:26:09
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Maraj ova 2 sirka
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 22:32:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi napisi kad stignes taj stari recept bake. I ja se mnogo vise radujem Bozicu nego Novoj Godini.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 22:40:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ma naravno, nego ja generalno ne volim jake torte, preslatke, jako kalorične. Isto kao i Suzi. Više razmišljam o Badnjem danu i Božiću. Za Novu godinu neću ni rusku salatu
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2016 22:48:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ma naravno, nego ja generalno ne volim jake torte, preslatke, jako kalorične. Isto kao i Suzi. Više razmišljam o Badnjem danu i Božiću. Za Novu godinu neću ni rusku salatu I ja, i ja ću da naspremam svašta za Božić, za NG ništa. Ovaj wellington deluje baš njam, sada ću da iščitam detalje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Zensko imelili84Koje ime vam se svidja?Lena (
34%)
Andjelina (
11%)
Mila (
32%)
Teodora (
22%)
Ukupan broj glasova: 90Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!