Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 8.12.2015 22:58:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Kupio muz pre jedno mesec,dva S. masinu za sivenje,roze boje,svetli i stvarno sije.Ima pravu iglu,pravi konac i dolazi mala krpica pa moze da sije.Srecom igla je dobro zasticena nekom plastikom,ne moze da se ubode.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 28.5.2016 10:34:01
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci i dalje imaju iste omiljene igracke, M medu, D lavica...aT jos uvek menja....mada bih pre rekla da su joj serpe i lonci omiljene igracke
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 28.5.2016 11:21:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tomas voz
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.10.2016 15:37:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bebanu suskava knjigica H mali meca dobric T mali plisani kuca
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.10.2016 21:46:50
|
|
|
|
isidora88
|
starijem i dalje zaba i neki pingvin, mladji obozava pingvina od starijeg, vljda zato sto mu ga nikad ne da
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.10.2016 22:44:10
|
|
|
|
degu
|
Omiljen joj je onaj gumeni konj tj irvas, šta li je, od Kineza, skače s njim po celoj kući i meda iz Maše s kojim spava
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 8:19:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Ovih dana, flasice parfema i krema. On lepo krisom (barem on misli da ga niko ne vidi) povadi iz fioke u kupatilu, odnese u hodnik, stavi na tabure ispred ogledala, i onda se gleda u ogledalo (narcis mali) i mirise I kao prodaje onda.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 13:47:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Neki Slonic zvecka , vise mu ruke i noge , sav je smesan
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 15:24:37
|
|
|
|
Divnica
|
I voli Barby a N voli miki mausa
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 25.10.2016 21:08:10
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Uni tablet! Nori trenutno kockice.
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 2.11.2016 8:43:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
Evo da upisemo dindolinu, od kako je skontao kako se slaze non stop je vuce za sobom
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 13:09:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kako su mi smesne kad imaju novu dragu lutku, T sad spava sa jednom lutkom. Nosi je u vrtic svaki dan, cuva u posebnoj torbi da je neko ne uzme slucajno
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 14:02:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Tomas voz I dalje. A ima periode kada nesto voli vise, recimo doktorski set , torbicu koja svetli , stapic princezica kako ga ona zove.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 16:51:30
|
|
|
|
emicaa
|
T ima pravi stetoskop,to joj je dala doktorica kad su nas pustili iz bolnice i stalno ga nosa po kuci i pregleda mede. David je mali ali ima jednu zveckicu gitaru,moze je drzati u ruci i bas je voli.Posteno se izigra sa njom
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 19.12.2016 23:22:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
emice bas vam je divna dr, mogu zamisliti koliko voli taj stetoskop
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 9:00:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bebi omiljen daljinski.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 9:03:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trenutno dubak
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:00:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eleni je testo sada najzanimljivije, a i telefon koji od danas pocinjem da sakrivam. Ne volim kad deca zevaju u telefon, tako da cu i ja svesti koriscenje na min.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:07:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slazem se jezim se kad vidim da malisani bulje u mobilne, i onda kad im ne daju ovi histerisu. To bas nije za njih.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:10:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne histerise sada, pre jeste ali sam ja bila istrajna i sada me slusa...koliko kazem toliko joj je.
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:19:56
|
|
|
|
Maraj
|
L obozava autice. Stalno ih voza. Jako je smesan ili ih vozi stojeci , po nekom stolu , zidu il gde stigne. A nekad legne na stomak i samo vozi
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:35:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
T je sad sobila u paketicu velike Lego. Tri dana po citavo popodne slaze. Juce nismo dve progovorile
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:46:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Pored gomile lepih edukativnih igracaka najomiljenije su štipaljke za veš
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 15:57:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa da , njima je uvek zanimljivije nesto mamino. Kod nas su aktuelne kutlace, ono za pire, to se nosa po kuci...
|
|
|
|
RE: Omiljena igracka vaseg deteta 23.12.2016 16:05:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
D voli novine, znaci ako vidi novine to je opsta radost 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?